GALLERIES

  WELCOME TO MY WORLD

  A little glimpse into my daily life

  a day to remember

  Untitled-66N2A8805_reissUntitled-8

  Vejret er blevet så utrolig koldt her i London. Man kan næsten ikke gå rundt uden handsker længere! Jeg har derfor layered en smuk pels vest fra Reiss ovenpå min læderjakke, da den ville være lidt for kold at have på uden.
  Jeg er nu utrolig glad for min læderjakke, den har den helt rigtige pasform og design! En klassisk sort læderjakke jeg kan bruge igen og igen. Den passer perfekt til alt. Hverdag, arbejde samt med en fin kjole til at give den et lidt råt look, som jeg elsker.

  The weather is starting to get so unbelievable cold here in London. You almost have to wear gloves every time you leave the house! I’ve therefor layered this stunning Reiss fur vest on top of my leather jacket.
  I just love my leather jacket, I’ve been searching for one with this design and shape for ages! A classic black leather jacket you can use again and again. It goes with everything. Amazing for everyday, work and even for going out on top of your party tops or girly dresses to add some edge.

  6N2A8876_reiss6N2A9791_reiss 6N2A9474_reissUntitled-76N2A9207_reiss

  Alle billeder af mig, er fotograferet af: Amber Rose  //   All pictures off me shot my: Amber Rose

  Find mit fulde outfit her: Reiss   //  Find my full look here: Reiss

  I dag er det min søde kæreste og jeg flytter ind i vores lejlighed. Vi har booket en flyttemand til at komme og hjælpe os med at pakke, hente og bringe vores møbler, hvilket gør det hele lidt nemmere. Jeg kan ikke sætte ord på hvor en glædens dag det er i dag. De næste par dage kommer vi nu til at bo i flyttekasser, og det er ikke ligefrem fordi vi har mange møbler til vores ret så store lejlighed. Vi har planer om at skulle på vintage rov på Londons mange skønne markeder. Her kan man nemt gøre sig nogle fede fund, og vi vil gerne have noget som ikke alle andre har. Men det vigtigste for mig er, at vi har hinanden, en seng og så skal resten nok komme lige så stille hen ad vejen.
  Håber I får en dejlig dag mine søde læsere!

  Today is the day my sweet boyfriend and I move into our flat together. We have book a man with a van to help us pack the van, bring and move all our furnitures, which will make it much easier for us. I can not describe with words how excited I am.
  The next few days we are going to live surrounded by bags and moving boxes, and to be honest we still need to buy quite a lot of furnitures. We have planned to go to lots of London’s amazing vintage and second hand markets to look for interior, we love to find something unique that not everybody have. The most important thing for me is that we have each other, a bed and then all the lest will slowly come.
  I wish you a great dat my 
  lovelies! 

  PREV. ITEM NEXT ITEM
  BY:
  Isabella
  ×
  1st december 2015

  READ COMMENTS -

  3 COMMENTS

  You are so beautiful in this outfit, i love your coat and your bag.

  Kære Isabella,

  Jeg har fulgt din blog gennem mange år, og har derfor også “været med” fra da du flyttede fra Sønderborg til London. Det er lidt skørt, at man føler, man kender en person via en blog på nettet, men ikke desto mindre føler jeg, at jeg har været med fra starten i forhold til dit London eventyr. Hvilken fantastisk rejse du har, og stadig er på.

  Jeg vil egentlig bare sige, at jeg er så glad på dine vegne over alt det, der er sket for dig i London, og at du nu skal flytte sammen med en fantastisk mand. Hvor er det dejligt for dig/ham.

  Selvom jeg bor i Danmark, elsker jeg virkelig London, og det er de sidste 5 år blevet mit “get away” sted, når storbylysten trænger sig på. Jeg elsker, at jeg kan hoppe på flyet i Billund, og i løbet af et par timer, befinder man sig midt i menneskemylder og storslået arkitektur på Liverpool St.

  Jeg vil ønske dig al held og lykke med dit videre eventyr i London, og stort tillykke med manden og lejligheden.

  Alt det bedste,
  Anne

  LEAVE A COMMENT