GALLERIES

  WELCOME TO MY WORLD

  A little glimpse into my daily life

  3 everyday hairstyles video

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Jeg har arbejdet hårdt de sidste par dage på at filme nye YouTube videoer til jer søde læsere! Det er super sjovt syntes jeg, men det tager mig pokkers lang tid, og så er jeg ikke den bedste til at klippe det sammen mm. Men alt start har jo sin begyndelse, så det er bare med, at komme igang og få filmen en masse, sådan så jer kan lære nyt og forbedre mig!
  Imovie er helt nyt for mig, så det er lidt en jungle at finde rundt i, men jeg gør det så godt jeg kan! <3 I dag vil jeg dele 3 nemme hverdags frisurer, som jeg ofte laver når for tiden. Tænkte det var en oplagt film at dele med jer, da jeg altid får mange spørgsmål omkring hvordan jeg styler mit hår mm..

  Jeg håber meget, at I kan lide den og sig endelig til hvis I har nogle tips, positiv kritik eller videoer i kunne tænker jer, at jeg filmede for jer, så må i endelig sige til <3

  I have worked super hard the last few days. I have been filming new YouTube videos to you sweet followers! It’s super fun,  but it takes me forever, and I’m not the best at cutting it together etc. But start have a beginning, so it’s just, to get started and film a lot, so that I can learn and improve myself!
  Imovie is completely new for me, so it’s a bit like a jungle to navigate, but I do it as best as I can! <3 In today’s video I will share 3 easy everyday hairstyles, which I often wear at the moment. I thought it was an obvious film to share with you, as I always get so many sweet questions and comments on how I style my hair etc..

  I very much hope that you like it and if you have any tips, positive criticism or videos would like that I filmed for you, then please let me know <3

  OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Når jeg styler simple looks som disse bruger jeg altid små gennemsigtige elastikker. De holder rigtig godt, og så elsker jeg at man ikke kan se dem, det får det på en måde til at se endnu mere naturligt ud! Ovenover har jeg linket til nogle af de produkter jeg har på samt de hår elastikker jeg bruger.

  When I style simpelt looks like these I always use transparent rubber bands. They last really well, and I love the fact that you can not see them, it makes it somehow look even more natural! Above I have linked to some of the products I am wearing in the video and the images here, plus some cute hair items og the elastics I use,

  OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

  PREV. ITEM NEXT ITEM
  BY:
  Isabella
  ×
  24th januar 2017

  READ COMMENTS -

  14 COMMENTS

  Very special hairstyles. Thanks for sharing
  xx, Cicero
  https://ciceroleather.com/

  Dit hår er så smukt altså !! Vil du ikke please lave en videoguide af hvordan du krøller – eller nok nærmere “bølger” dit hår ???:D

  Super fine og ikke mindst nemme styles – dem skal jeg helt sikkert prøve :-).
  Lige et spørgsmål lidt uden for emnet, men du har skrevet en del om Asos undertøj. Jeg har forelsket mig i et sæt, men jeg kan ikke helt finde ud af størrelserne. Umiddelbart er jeg en størrelse s-m (38 – nogengange 36, nogengange 40) og jeg ville normalt vælge en størrelse 10 i Asos. Undertøjet heller imidlertid 8-10 og 12-14. Størrelse 12-14 er jeg bange for bliver for stort, men normalt ville jeg ikke vælge en størrelse 8 så jeg er lidt i tvivl om at størrelse 8-10 bliver for lille. Jeg tænker at du har noget erfaring med størrelserne – ville du anbefale at jeg tager min normale størrelse 10 som så hedder 8-10 eller at gå op i størrelse? Undskyld for det underlige spørgsmål, men tænkte lige at du kunne hjælpe.

  Super fed stil 🙂
  Hvor køber du dit tøj

  Tusind tak søde 😀

  Jeg køber mit tøj mange forskellige steder men for tiden er jeg tosset med Urban Outfitters, Revolve – og selvfølgelig Asos.

  Stort knus
  Isabella xx

  Bruger du den urban outfitters på strøget, eller er der andre, som du også kan anbefale? 🙂

  I love the first one! The accessory is spr cute!

  How would you dress for a cold winter date? Check out my latest post for the answer 🙂
  http://www.mgluxurymarket.com/shooting-cosy-sushi-date/

  Have a lovely day! MG

  So glad you like it love <3

  I also love these hair accessories so much - they add such a cute and effortless detail.

  Oh sounds amazing, I will have a look.

  Biggest hug
  Isabella xx

  This is so lovely and I adore these hairstyles! You look so beautiful and you inspire me everyday with all kinds of inspiration <3 thank you lovely for having the best blog and instagram ever! Your feed both on instagram and your blog is one of a kind and <3 big hugs to you Isabella!

  SUPER glad to hear that love! that’s all I want to do with my blog and other social media channels <3 I want to influence with a healthy and realistic picture.

  Thank you so much for writing me this amazing comment - it made my day!

  So glad to have you following lovely.

  Sending you the biggest hug back <3 xxx

  Awww, super cute, esp. the 2nd style! Your hair is magical!

  https://lartoffashion.com

  Aww thanks love 😀 the second one is also my favourite at the moment!

  Biggets hug
  Isabella xx

  SÅ fint <3 Helt vild med din sorte bluse med gul glimmer.

  Den er jeg også bare vildt glad for <3 har linket til den ovenover.

  Stort knus
  Isabella

  LEAVE A COMMENT