GALLERIES

  WELCOME TO MY WORLD

  A little glimpse into my daily life

  5 easy hairstyles for everyday

  imageimage
  1. “Fedora – saves the day hairstyle” – Ord kan ikke beskrive hvor meget jeg elsker mine fedoras. Jeg går utrolig ofte med hat, da jeg både synes det ser smart ud men også fordi det er super nemt! Man kan have en dårlig hårdag og wupti er det skjult og ingen ved faktisk er fordi man havde glemt at vaske håret, eller fordi det ikke lige gider at sidde som det skal. Jeg elsker specielt at style mine fedoras med bløde bølger bølger som på de to billeder ovenover. Dem laver jeg på under 5 minutter med mit ghd-glattejern. Flot, nemt og hurtigt! Hvis I ønsker en tutorial hvor jeg viser jer hvordan jeg gør, så må I endelig sige til, så kan jeg fotografere eller filme en til jer.

  1. “Fedora – saved the day hairstyle” – Words can not describe how much I love my fedoras. I love wearing my hats, I think it looks great and also because it’s a super easy way to style your hair! You can have a bad hair day and wupti – it’s fixed and nobody know it’s because you’ve actually forgot to wash your hair. I especially love to style my fedora hats with soft waves like on the two pictures above. I make the waves in less than 5 minutes with my ghd – straightener. If you want a tutorial do let me know, and I will film or shoot one for you soon.

  image

  2. “Twisted knot half up hairstyle” – denne frisure er super hurtig at lave og ser faktisk super sød ud. Jeg elsker half-up hairstyles. Man kan selv vælge hvor stram den skal være, hvor meget hår der skal hænge foran osv. Det er bare at tage to totter, en fra hver side, sno dem rund og bagpå sætter du dem sammen, sno dem rund og lave en sød lille snoet knold. Jeg bruger små gennemsigtige elastikker – det er så smart.

  2. “Twisted knot half up hairstyle” – this hairstyle is super fast to do and actually look super cute. I love half-up hairstyles. You can choose yourself how tight you want it, how much hair you want to keep down at the front etc. It’s just to take a piece of hair from each side, twist it round to the back and collect the hair. Twist it into a bun cute little bun and finish with a transparent elastic. 

  image

  3. “Simple twisted half up hairstyle”. Denne frisure er super nemt at lave og en jeg typisk laver hvis jeg er på farten, og er blevet træt af at have mit hår nede. Det er bare at tage en tot fra hver side, sno dem rundt, tage en tot hår fra bundet og sno rundt om alt det andet, for at få det til at se ud som om håret er elastikken, her rundt om bruger du en gennemsigtig elastik. Simpelt og fint!

  3. “Simple twisted half up hairstyle”. This hairstyle is super easy to make and I typically do this one if I am on the go and I’ve got tired of having my hair hanging down. It’s to take a piece of hair from each side in the front and twist it back, put them together and take a small piece of hair and twist around so it looks like the hair is the elastic. To keep the hair in place finish up with a transparent hair elastic. Simple and super cute look!

  image

  4. “Soft waves & half up knot”. Mine bløde bølger er lavet med mit ghd-glattejern, og så er det bare at tage den mængde du ønsker at have op, trække det bagud, sno dit hår rundt om sig selv og slut med en gennemsigtig elastik. Mere simpelt bliver det ikke <3

  4. “Soft waves & half up knot”. I created my soft waved with my ghd-straightener, and then it’s just to take the amount of hair you wish to have up, pull it backwards and twist it around it’s self and finish with a transparent elastic. It doesn’t get more simple than that <3

  image

  5. “Half up” Nok den mest simple frisure overhovedet. Bølgerne er 1 dage gamle ghd-glattejern krøller som jeg har børstet blidt ud og så har jeg bare trukket håret tilbage, den mængde jeg synes og afsluttet med en gennemsigtig elastik.

  5. “Half up” The most simple hairstyle of them all. The waved are 1 day old ghd-straightener curls I’ve gently brushed and then just pulled back the amount of hair I wish to have up and finished with a transparent elastic.

  Her ser i fem simple frisure som jeg holder af at lave til hverdag, de er alle ret hurtige når man lige har prøvet det et par gange. I må endelig sige til hvis mine beskrivelser ikke er gode nok, haha! Jeg har prøvet så godt jeg kunne at beskrive hvordan jeg gør. I må også endelig sige til hvis I ønsker jer en lidt mere detaljeret to-do – så vil jeg fotografere det til jer snarrest! Stort knus jeres Isabella <3

  Here you see five simple hairstyles I love to do for everyday. They are all quite easy to do when you’ve done it a few times. Please let me now if you want a better description on how to do them, I tried my best. Haha! Or if you wish I shot a how-to, then I will do that for you too. Biggest hug your Isabella <3

  PREV. ITEM NEXT ITEM
  BY:
  Isabella
  ×
  21st oktober 2016

  READ COMMENTS -

  30 COMMENTS

  Your hair is soooo beautiful! I love having natural loose waves. x

  | http://www.noirettediary.com |

  Awww girl 😀 SO glad you like it!!!

  Biggest hug
  isabella

  I absolutely adore your hairstyles they look so simple but really pretty, I’d also love to see a tutorial on how you create your curls!
  http://www.pagesfrombeth.blogspot.co.uk

  Perfect love!! 😀 So glad you want that! I promise to film that for you soon.

  Biggest hug
  Isabella xx

  Isabella you are so beautiful! I recently started following you and omg, no regrets:D Everything you post inspires me and I hope to get to know you better throughout your blog and your Instagram. I absolutely love the dusty vintage filter on your photos, could you tell me what/which app is it exactly?
  Love from Hungary! x

  Girl <3 you just made my day. I am so glad you are following me, means so much!
  I hope I will keep being inspiring for you. And I am very excited for you to get to know me better! Yay

  AND thank you love, I use Afterligt for my filters - it's the best in my opinion.

  Biggest hug and all my love,
  Isabella xx

  That’s also my favourite ❤️ Really glad you like it love!

  Biggest hug
  Isabella

  I love your hair! <3 So simple yet beautiful xx

  Aww girl ❤️ So glad you like it!!! Makes me so happy.

  Biggest hug and good weekend!
  Your Isabella

  Det er nogle utroligt fine og enkle opsætninger du laver. Jeg sætter også tit mit hår “halvt” op. Så det er dejligt med lidt ny indspiration indenfor det look.
  Hvor køber du de gennemsigtige elastikker?

  Ihh mange tak søde Signe <3 Er glad for at jeg kunne give lidt nyt inspiration.

  Jeg fandt faktisk en kæmpe pak i Netto for ingen penge for en måneds tid siden - før købte jeg altid mine på Asos.

  Stort knus
  Isabella

  Pretty please make some video tutorials ?? your instructions are great but it would be awesome to see you in action ?

  Perfect! I will film some soon lovely <3 So excited now.

  Biggest hug & happy weekend
  Isabella xx

  Så fine stylinger! Jeg kunne godt tænke mig at, hvordan du laver dine bølger i håret.
  Jeg synes nemlig, at når jeg selv laver det og prøver at gøre dem lidt tilfældige og naturlige bliver de alt andet end det 😉

  God weekend!

  Tusind tak søde Lisbet.
  Ihhhh!!! Super 😀 jeg laver en to-do snarrest! Glæder mig helt.

  Stort knus og good weekend,
  Isabella

  Har SÅ ofte prøvet at lave krøller som dine med med mit ghd-glattejern, men jeg kan virkelig ikke finde ud af det 🙁 krydser fingre for at du laver en guide snart, jeg vil så gerne kunne lave lige så smukke krøller ?

  Åhhh skønt i ønsker en to-do video 😀 Det lover jeg at filme for jer snarrest! <3

  Stort knus og rigtig god weekend
  Isabella

  All of them are so pretty and suit you beautifully, but 2nd one is my favourite, it’s so fairy like! 🙂

  https://lartoffashion.com/5-for-friday-9/

  Aww girl <3 you always put a smile on my face!

  Means a lot that you like them.

  Biggest hug
  Isabella

  For mig er det noget nær umuligt at lave krøller med glattejern – jeg forstår simpelthen ikke hvordan ? Så en video eller beskrivelse ville være fedt ?? Ellers nogle virkelig fine frisurer ?

  Åhh jeg ved godt hvad du mener 😀 Det tog også mig et stykke tid før jeg kom ind i det, og nu styler jeg mit hår på under 5-7 minutter.

  En lille tutorial er en god idé!

  Stort knus
  Isabella

  love all these hair styles 🙂
  Miki xxx
  littletasteofbeauty.blogspot.it

  Really glad you like them girl 😀

  I will do more soon! Maybe with a small “how-to”

  Biggest hug
  Isabella xx

  Your hair is so beautiful! They’re the exact opposite of mine (i.e. black and curly). And I love those hairstyles. They’re so effortless! I do the half-knot regularly, but as you can imagine the results are pretty different!
  xx
  Mary

  Oh I love black and curly hair! Girl you are lucky <3

  I actually also have tons of curls too, I just tend to blow dry it - and then they disappear!

  Thank you for your sweet comments love.

  Biggest hug
  Isabella xx

  Thanks! 🙂 I guess the grass is always greener on the other side. You must be an expert blow-drier; they look so smooth!

  Just a tiny question: Don’t they curl back with the rain? That has always been my biggest problem!

  Thanks for taking the time to reply!

  Mary xx

  Haha, so true love – that’s how everybody feel. “The grass is always greener on the other side.” – BUT it isen’t 😀 <3

  Oh yes they do, when it rains my curls come back! 😀 But actually I love when my curls come, because they are so natural and far from my ghd once.

  Biggest hug
  Isabella xx

  Your hair is really beautiful. Do you wear extensions?

  Thank you love <3 No this is my natural hair.

  Biggest hug
  Isabella xx

  LEAVE A COMMENT