GALLERIES

  WELCOME TO MY WORLD

  A little glimpse into my daily life

  Opskriften på den gode lasagne

  Kyllingelasagne med ananas og karry
  Til 4 personer
  Ingredienser:
  500g hakket kylling
  1 hønsebullion
  1 rødløg
  1 ds. ananas skåret i tern
  125 g majs – ca. 1/2 dåse (Min kæreste og jeg brugte en hel dåse)
  2 tsk. karry
  1 Monaysauce
  Salt
  Peber
  – Hvis man har lyst tørret hvidløg
  Revet ost
  10-12 lasagneplader (gerne fuldkorn)
  Fremgangsmåde: 
  Start med at sætte 4-5 dl vand til at koge med hønsebullionen. Imens vandet bliver varmt hakker du løget, hælder vandet fra ananassen, åbner majs, og smøre fadet ind.
  Når vandet så koger putter i den hakkede kylling ned i bullionvandet, sådan så det kan blive kogt sammen. Når kyllingen har fået farve tilsættes hakket løg og ananas som man har skåret i tern samt majs. Karry og hvidløg tilsættes også. Når det har stået og kogt i 10 minutters tid smages det til med salt.

  Når “sovsen” er færdig kan man starte med lasagnen. Første lag skal være kødsovsen, ovenpå kødsovsen tilsætter man så monaysauce, så lasagneplader – så bestemmer man selvfølgelig selv hvor mange lag man vil have. Min kæreste og jeg havde to lag lasagneplader. Men slut det øverste lag med lidt kød og monaysauce, herpå put revet ost på toppen.


  Bages ved 200 grader i 35-40 min, til lasagnen har fået farve.

  Som tilbehør salat. 

  var _gaq = _gaq || []; _gaq.push([‘_setAccount’, ‘UA-17728190-2’]); _gaq.push([‘_trackPageview’]); (function() { var ga = document.createElement(‘script’); ga.type = ‘text/javascript’; ga.async = true; ga.src = (‘https:’ == document.location.protocol ? ‘https://ssl’ : ‘http://www’) + ‘.google-analytics.com/ga.js’; var s = document.getElementsByTagName(‘script’)[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })();

  PREV. ITEM NEXT ITEM
  BY:
  Isabella
  ×
  10th januar 2011

  READ COMMENTS -

  4 COMMENTS

  Signe: Mine kæreste og jeg købte dem i Idemøbler. Tror at det er deres eget design ;-)Hej Nanna.Nej nej nej, det må du virkelig undskylde – det er min fejl. Jeg havde helt glemt at min kæreste og jeg lavede dobbelt potion, derfor vi brugte 10 dl vand. Jeg har det simpelthen så dårligt nu, jeg kan da godt forså at den blev vandet! /:Nu skulle opskriften i hvert fald være rigtig..Håber på at du har mod på at prøve igen, for den kan smage rigtig godt!Igen undskyld..MariaDue: Ja det smager også enormt lækkert, det tror jeg at jeg vil gøre næste gang! 😉

  Jeg lavede lasagnen i dag og den blev virkelig ikke god! Den var meget vandet og mornay-saucen gjorde hele retten rigtig vammel i smagen. Puha..

  Jeg ved ikke om du ved det, men i en mere fedtfattig version kan man bruge rasp ovenpå i stedet for ost, det er også lækkert!

  Hej Isabella! Hvor er de lækre lækre tallerkner fra? Er helt "in love" 😉 Kh Signe

  LEAVE A COMMENT