GALLERIES

  WELCOME TO MY WORLD

  A little glimpse into my daily life

  A good home is a safe home

  flatupdatenewnewflatupdat2OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Jeg har lovet jer mange gange, at dele hele indretnings processen med jer, og det løfte har jeg bestemt tænke mig at holde! Derfor er har jeg igen endnu en lille lejlighed update til jer. Jeg elsker vores lejlighed! Jeg føler mig så godt tilpas her. Nyder den centrale placering, de smukke hvide vægge, højden til loftet, de mange store vinduer osv.

  Vi har stadig ikke fået billeder op at hænge endnu, og der er selvfølgelig altid en masse ændringer man har lyst til at lave før det bliver “helt” ens eget, men vi føler os allerede hjemme her, hvilket er en fantastisk følelse. Som I kan se på billederne er vores indretningsstil lidt af et mix. Lidt af min kærestes fund og lidt af mine – alt godt mixet sammen, og jeg synes faktisk det fungere helt perfekt. Herhjemme er der ikke nogen “retningslinjer”. Det vigtigste synes jeg er, at det er et trygt, kreativt og hyggeligt hjem. Jeg ønsker at opbygge et hjem hvor folk har lyst til bare at kigge forbi til lidt hyggesnak og en kop kaffe. Et hjem hvor man ikke skal være bange for at tingene bliver brugt, derfor går jeg utrolig højt op i, at vores stil er venlig og personlig.

  I promised you lovelies many times to share our interior process with you, and I am of course keeping my promise! Therefor here is yet another apartment update for you. I just love our place! I feel so hot here. I love the very central location, the beautiful white walls, the high ceilings and the many big windows.

  We still haven’t hang any images on the walls yet, but there is always so many changes etc. you want to make in order to really make it your “own”, but we already feel home here which is the best feeling. As you can see on the pictures our interior style is a bit of a mix. Some of my boyfriends items and some of mine – all mixed very well together and I think is works perfectly. We don’t really have any interior “rules”. The most important in my opinion is that it’s a safe, creative and cosy home. I wish to build up a home where our friend and family wants to step by without invitation for a chat and a cup of coffee. A home where you dont need to worry about things are getting used. I want our interior to be friendly and personal.

  flatupdateflatupdate1OLYMPUS DIGITAL CAMERAnewflatupdate5

  Jeg elsker selv når jeg træder ind i et hjem hvor jeg kan mærke kreativiteten og ud fra indretningen allerede føle mig velkommen. Alle der har været her synes her er så hyggeligt – ordet hyggeligt er lige det jeg ønsker mine gæster skal føle når de kommer her. Vores stil er meget afslappet, for at sige det lige ud er vi lidt ligeglade med interior trends osv. Vi har bare købt de items vi godt kan lide, og så elsker vi jo begge vintage/2hand og er ikke bange for at købe lidt skæve items. Alle vores tallerkner er og glas er for eksempel forskellige.

  Den grønne vintage stol er jeg helt tosset med. Min kæreste spottede den i en 2hand shop lidt udenfor Sønderborg, men jeg var ikke helt vildt begejstret til at starte med. Da den kom ind i lejligheden fald jeg helt pladask og jeg kunne pludselig se hvad min kæreste var faldt for! Den står så flot der i hjørnet op ad de hvide vægge. Et rigtigt hygge/læse spot!

  I love when I step into a home and I can feel the creativity and the place makes me feel welcome. Everyone who have been here things it’s such a cosy place. The word cosy means a lot to me, because that’s exactly what I want my visitors to feel when they are here. Our interior style is very relaxed, and we don’t really follow interior trends very much. We just like to buy whatever we like and then both me and my boyfriend have a big passion for vintage/2hand and are not afraid to buy a bit funny and different items. As an example is all of our plates and glasses different.

  I am crazy in love with our green vintage chair. My boyfriend spotted it in a 2hand shop just outside Sønderborg, but I wasn’t too keen on it to begin with. When we got it into the flat that’s when I saw what he fell for. It looks so great in this corner next to the white walls. A cosy reading spot!

  newflatupdate3newflatupdate4

  PREV. ITEM NEXT ITEM
  BY:
  Isabella
  ×
  17th juli 2016

  READ COMMENTS -

  16 COMMENTS

  Every corner of your house so far is beautiful! <3 Can't wait to see more!
  xx

  Awww thanks lovely!
  I am so excited to share it all with you <3

  All the best,
  Isabella

  Skønt hjem! Hvad laver din kæreste her i dk og sådan generelt ift arbejde :-)?

  Tusind tak 😀 Er glad for at du kan lide det!
  Min kæreste arbejder som Kok og har fået arbejde her i byen. Super skønt!

  De bedste hilsner
  Isabella

  wauw, det ser virkeligt godt ud.Smukt hjem. Og sikke en lækker sofa, ja også en lækker mand du har fået på krogen. I er et pænt par 🙂 Fedt indlæg og fantastisk at du lader os læsere følge med i indretningsprocessen, det er jeg helt vild med. God aften til dig. Vh Katrine

  Tusind tak sødeste Katrine! Din kommentar gør mig super glad 😀
  Jeg er så glad for, at jeg kan dele hele processen med jer.

  De bedste hilsner,
  Isabella

  Thanks a lot love 😀 Makes me really happy that you like it!

  All the best,
  Isabella xx

  Ih, hvor ser det altså bare godt ud! 🙂

  Tusind tak sødeste Helena <3 glad for at du kan lide det!

  De bedste hilsner
  Isabella

  Jeg elsker indretningen! Det er nemlig super hyggeligt 🙂 Og så er det altså nogle kanon smukke billeder.

  Knus Christina

  Mange tak søde Christina <3

  Er super glad for, at du synes vores hjem er hyggeligt.

  Stort knus
  Isabella

  Oh my… Beautiful photos and such a huge interior inspo! Your home is looking amazing!

  http://lartoffashion.com

  Thanks a lot love <3 Makes me so happy that you like it!

  All the best xx

  Your house is literally goals! You’re great at interior. 🙂

  http://www.ashrealasitgets.blogspot.com

  Aww thanks 😀 So happy you like our interior style!

  All the best,
  Isabella xx

  LEAVE A COMMENT