GALLERIES

  WELCOME TO MY WORLD

  A little glimpse into my daily life

  A little personal New York update

  6N2A2219 6N2A2246 6N2A2249 6N2A2227 6N2A2200

  Find min seje jakke HER   //   Find my cool jacket HERE

  Godmorgen mine engle! Et personligt indlæg her til morgen fra dreamy New York. Jeg vågnede op i dag, og følte at jeg havde så meget på hjertet som jeg blev nød til at dele med jer. Jeg håber at I har det rigtig godt! Ord kan slet ikke beskrive hvor meget i betyder for mig. Jeg er ubeskrivelig lykkelig og dybt taknemmelig for hver enkel af jer.. Føler mig så heldig, at have jer i mit liv, og at jeg hver dag kan dele min crazy hverdag med jer.
  De sidste par måneder af mit liv har været en lang og turbulent rutsjebane tur (som i efterhånden har hørt lidt til!) Jeg har tænkt meget over dramatisk mit liv har ændret sig, over så kort en periode (MEN, for det bedre – heldigvis).

  Jeg prøver altid så godt jeg kan på at holde jer så opdateret omkring alt jeg går igennem i mit liv som muligt. Det kan til tider være lidt svært, når ens travle program tager overhånd (vi kender vel alle til hvordan det er..) MEN jeg har prøvet så godt jeg kan, at holde jer så opdateret som muligt, det håber jeg at I ved. Alt jeg er gået igennem har også været utrolig personligt, og ikke kun for mig men også for mine nærmeste. Jeg ville ikke have haft noget i mod, at dele hele processen med jer, da jeg syntes det er vigtigt at vise jer hvor meget jeg har kæmpet. Livet er ikke altid nemt, og det må man sige jeg kan skrive under på efter de to år jeg er gået igennem. Livet er en karussel, og kan til tider være unfair! På den anden side, så føler jeg, at når man går igennem hårde tider lære man sig selv langt bedre at kende. Jeg ser det lidt som en blessing, at har skullet gå igennem denne hårde tid. Det gør os klogere, både på os selv men også på andre, og hvordan vi ønsker at leve vores liv. Det gør os stærkere, og hvis vi en dag ender i en lignende situation kan vi se tilbage på vores tidligere erfarringer. Livet er uventet, hvilket er hvad jeg elsker aller mest livet!

  At skulle accepthere og komme frem til en beslutning var svært, og tager ofte længere tid end man ønsker. Det grunder nok i, at jeg var lidt mere fraværende her på bloggen, da jeg ikke kunne åbne op for hvad jeg gik igennem.

  Ord kan slet ikke beskrive hvor glad jeg er for at være tilbage i London. Det er uden tvivl den største beslutning jeg har truffet, og nok nogensinde kommer til at tage. Når jeg ser tilbage på de to år jeg er gået igennem, har det været nogle to af de sværeste år i mit liv – men på en mystisk måde, er jeg vildt taknemmelig for, at jeg har skullet igennem dette. Det er nok den største lære for livet! Nu kender jeg mere til mine grænser. Jeg ved hvad jeg fortjener og hvordan jeg vil accepthere at blive behandlet i et forhold. Der er nogle værdier og drømme man aldrig må opgive, og det ved jeg nu. Det er så ubeskrivelig vigtigt at finde en som ser livet med samme positive øjne som en selv.

  Siden jeg har taget beslutningen om at flytte til London, har jeg ikke set tilbage en eneste gang. Det fortæller mig kun, at det er den helt rigtige beslutning jeg har truffet. Jeg tror mit hjerte allerede havde truffet beslutningen mange måneder før jeg egentlig traf beslutningen. Ofte ved ens hjerte på forhånd hvad der er det rigtige at gøre, det tager bare lidt lang tid før ens handlinger følger hjertet, da man ved det har konsekvenser, og ofte kommer til at såre nogle man holder af. Nogle gange er det nemmest, at træffe beslutningen med det samme – frem for at vente, for det rigtige tidpunkt man venter så ihærdigt på kommer aldrig. Ja, du kommer til at gøre nogle kede af det, men det er for det bedste hvis du selv ikke er lykkelig. Ens hjerte ved det, så lyt til det (I know, det er lidt nemmere sagt end gjort!)

  Jeg har været så utrolig heldig, at jeg har mødt en fantastisk mand. Jeg føler mig som den heldigste pige i verden, at jeg kan kalde ham min kæreste! (Vi er lige blevet officielle, så det er stadig nyt, sjovt og spændende at kalde ham min mand. Men jeg elsker det!) Det hele føles så rigtigt. Vi mødte hinanden for 3 måneders tid siden, så det hele er gået lidt stærkt, men på den anden side så føles det bare så naturligt. Jeg har ikke tænkt mig, at give slip på ham! Vi har så mange spændende rejser og eventyr i vente, som jeg glæder mig til at dele med jer. Er så spændt på dette nye kapitel af mit liv. Nyder hvert eneste sekund!

  New York er fantastisk! Vi hygger os så meget, og havde en utrolig dejlig første dag i går <3 Vi var en smukke trætte (tak for det, jet-lag!). Vi stod tidligt op, spiste hyggeligt mad i vores lejlighed, havde derefter et morgenmad’s møde med PR bureauet Karla Otto. Derefter gik vi lidt rundt og mødte mine forældre til frokost. Vi tog derefter hen for at se Museum of Modern Art, og resten af dagen hyggede vi hjemme i lejligheden.

  Sender jer et kæmpe knus her fra The Big Appel!
  Jeres Isabella

  Good morning angels! A little personal blogpost here from dreamy New York. I woke up this morning, with so many emotions inside. I just had the need of sharing them with you guys. I hope you are all well! Words really can not describe the love I feel for every single one of you.. I feel so very lucky, to have so many wonderful readers waning to follow my everyday life. The past couple of month have been very crazy (as you know!). I’ve been thinking a lot about how my life have dramatically changed in such a short amount of time (BUT for the better of course!).

  I always do my best and try and keep you as updated as possible with everything I have going on in my life. It can be hard at times, when your busy schedule gets ahead of you (we all know how that feels..) BUT I’ve tried my very best, to update you every step of the way! I hope you guys know that. Everything I’ve been going through have also been very personal, and not just for me but for all the people around me that my decision have effected. I wouldn’t have mind sharing absolutely everything with you guys, because I feel like it’s so important to show you guys that I’ve been fighting so very hard, and that life is not always easy. It’s a rollarcoaster, and at times life can be tough and unfair. On the other hand I feel like when life is treating you that way, it’s to give you a life lesson, and you somehow should see it as a blessing? (While you are in the situation, that can be hard though.) Hard times teach us a lot about ourselves, and how we decide to go though and handle it is what makes us grow. It makes us wiser, and we learn to tackle similar situations when they get thrown at us, unexpected. Because that is life. It is unexpected! That’s what I personally love about it.. What I’ve been having to go through have been the hardest in my life, and with respect for my x etc. I choose to not be too personal, and not go into too many details.

  Also just getting to the point of accepting, those drastic changes had to be made was the toughest for me, so that’s why I for that long period of time was a bit distant and couldn’t write or tell you guys about it.

  Worlds can not describe how happy I am to be back in london. This move and big decision might be the biggest and most important one I’ve ever had to make. When I think back, even though the past two years have been the hardest of my life – they somehow have also been the biggest life lesson I properly will ever have to experience and go though. I am grateful for having experienced it, because know I know where is my limit. How do I want to be treated in a relationship, what values I do not ever want to give up, how you need to remember your own values and dreams and I’ve learned how very, very, VERY important it is to be with someone who see positively about life the same way you do.

  I haven’t looked back or regret it even once. Which just tells me more than anything that it was 100% the right thing to do. I think that inside my head I was already back in London before I actually took and made the decision. I feel like so very often your head knows what is right to do, so it process it for you, before you’ve even made the move/change, and then later your heart follows. You keep pushing it, because you know you are going to hurt someone you care about, or do something unpleasant. Sometimes it’s easier just to do it when you feel that’s the right thing to do, instead of finding ways to get around it. Because there isn’t.. Yes it’s going to hurt, yes you are going to be sad – but it’s for the best. Your heart and mind always knows, therefore remember to listen to it! (Yes isabella, I know – that’s much easier said than done!)

  Ive also met the most wonderful man, and I feel like the luckiest girl in the world to be able to call him my boyfriend! (We just got official, so it’s still a bit funny for me to call him my man. But I love it!) It just feels so right, and even if we have moved quite quickly it just feels so natural at the same time? We’ve met 3 months ago or so, and something just tells me, that this man is here to stay! I will not let him go – that’s for sure. We have so many adventures waiting for us, and I am not lying when I say that I enjoy and love every single moment of this new chapter of my life..

  New York is absolutely amazing! We have had such a lovely first day here <3 We have been a bit tired (thanks to the jetlag). We took up round 4 in the morning, so we decided to have a cosy chilled first day. I had a breakfast meeting in the morning with Karlo Otto, a fantastic PR agency. Fergus joined me, and then we met my parents for lunch, we went to Museum of Modern Art and for the rest of the day we chilled at our lovely apartment.

  I’m sending you all a massive hug from the big apple!
  Your Isabella

  PREV. ITEM NEXT ITEM
  BY:
  Isabella
  ×
  8th februar 2018

  READ COMMENTS -

  5 COMMENTS

  Jealous with (good) envy of all your nyc pictures! You look very happy 🙂
  Did you use a airbnb for this trip as well? Been looking at hotels/apartments for my stay there!

  Hi dear Isabella??,

  i am very happy to see, that you find your soulmate body for your adventures!! And I absolutely agree with what you said: “Because that is life. It is unexpected! That’s what I personally love about it.”
  I love about live it to. Have a nice trip!!.

  Ivana
  ?

  So happy for you! I hope you’re having the best time, I’d love to visit one day! x

  http://www.stylepetal.co.uk

  Happy that you got out of it and are much happier again!!
  Hope you’ll be able to travel more with your new man!!
  Did you meet him before you broke up? And was it love at first sight? <3

  I’m so truly happy for you and you really deserves the very best!! So happy for you and your new boyfriend, biggest Congratulations to you two <3 There is nothing better when everything just feels so right, best feeling ever!! I also got tears in my eyes when I read about how tough it has been for you because you really deserves to be happy, all the time, every second of the day! But it’s a saying I truly love and there is something really true about it… Even after the worst storms, the sun will shine again. Can’t wait to follow you two lovebirds on your upcoming adventures and I’m so happy for you <3

  LEAVE A COMMENT