GALLERIES

  WELCOME TO MY WORLD

  A little glimpse into my daily life

  Artiklen af Nicoline Kjelland

  Jeg vil gerne fortælle at Isabellas fritidsinteresse er blevet så omfattende, så hun har et behov for at gøre det professionelt. Det kan Bloggersdelight klare.

  Danske modebloggere skal være profesionelle

  Antallet af unge piger, der blogger om mode er eksploderet de seneste år. For den 20-årige gymnasieelev, Isabella Thordsen, fylder bloggingen så meget i hendes hverdag, at hun vil gøre det professionelt. Et nyt initiativ forsøger at hjælpe.

  Af: Nicoline Kjelland

  Håret er sat, makeuppen er lagt til perfektion og i dag er tøjet rødt fra top til tå, kun brudt af et par sorte seler og et par sorte, højhælede sko. Isabella Thordsen er klar til at få taget det såkaldte ”dagens outfit”-foto, der i dag bliver taget foran hendes klædeskab, mens hun bladrer igennem alenlange rækker af tøj.

  Mode er det, der bliver vist mest af på sønderjyske Isabella Thordsens blog. Når hun er i skole eller på arbejde, kredser tankerne hele tiden om bloggen isabellathordsen.dk. Isabella Thordsen har altid gået meget op i mode og elsker at være kreativ. Derfor startede hun med at læse udenlandske modeblogs, og inden hun så sig om, blev hun så grebet af det, at hun blev nødt til at starte sin egen. For halvandet år siden blev det første indlæg vist, og bloggen er vokset stødt siden. Med over 100.000 besøg om måneden, har Isabella Thordsens blog opnået stor succes. Minimum en time om dagen, bruger hun på hjemmesiden, og det har taget fritidsinteressen til et nyt niveau.

  Den professionelle del

  I skolen, på arbejdet, sammen med kæresten. Det er lige meget, hvor hun er henne, så bruger Isabella Thordsen tid på at blogge.

  ”Mine læsere betyder rigtig meget for mig, og jeg vil gerne have, at de får en god oplevelse, når de læser min blog”, siger hun. Selvom udstyret og kreativiteten er i top, så mangler Isabella noget teknisk viden. De basale ting, som at uploade billeder og lave en forside, er noget Isabella har lært sig selv. Men for at skabe drømmebloggen, kræver det en smule mere end det. Her kommer Bloggersdelight ind i billedet.

  Bloggersdelight, der opstod sidste sommer, er et netværk, der hjælper bloggere med at udvikle deres hjemmesider. Grundlægger, og nuværende projektleder, Kia Ellegaard er selv blogger. Ideen til Bloggersdelight kom, fordi hun mente, at Danmark har gode udsigter til at blive et seriøst bloggerland, hvor bloggerne kan tjene penge på deres hjemmesider. Det kræver bare, at det bliver professionaliseret.

  ”Det kan være en jungle at finde rundt i. Vi ordner alt det tekniske og administrative”, siger Kia Ellegaard. Derved kan bloggerne fokusere på det de er gode til – at blogge.

  Rådgivning skaber gode blogge

  Isabella Thordsen er nyankommen til Bloggersdelight. Hun sagde ja til samarbejdet, fordi hun så en mulighed for at udvikle sin blog.

  ”Jeg bruger så meget tid på at blogge, så det er vigtigt for mig, at jeg kan få hurtig hjælp, hvis der sker noget”, siger hun.

  Hos Bloggersdelight føler den sønderjyske modeblogger sig i trygge hænder. Døgnet rundt står teknikere klar, hvis der er problemer med at uploade billeder, komme ind på domænet eller en helt tredje ting.

  Det tekniske er ikke det eneste bloggerne får hjælp til. Isabella Thordsen får dagligt mails fra Bloggersdelight om nye muligheder for layout, og der bliver holdt utallige møder i et forsøg på at skabe drømmebloggen. Rådgivningen betyder meget for Isabella Thordsen, fordi hun skal tage stilling til en masse nye ting, og derfor får mulighed for at optimere sin blog.

  Kia Ellegaard mener, at det er vigtigt, at få skabt en helhed omkring bloggen. Forside, skriftype og billedkvalitet skal alt sammen gå op i en højere enhed for at skabe rammerne for en god blog. Derfor er der professionelle rådgivere hos Bloggersdelight, som udvikler nye layout-muligheder til bloggerne, som herefter selv vælger, hvad de gerne vil have. Selvstændighed er nemlig en anden vigtigt ting.

  Danmark har potentiale

  Kia Ellegaard står for at vælge bloggerne hos Bloggersdelight, og for hende er det et stort plus, hvis man skiller sig ud fra mængden.

  ”Vi kan rigtig godt lide bloggere, der skiller sig ud og er selvstændige”, siger hun. Mange af bloggerne er piger, og selvom Kia Ellegaard indrømmer, at de minder meget om hinanden, så har de alle sammen noget særligt. Forskelligheden er noget som Kia Ellegaard ser i mange danske blogs, og derfor tror hun, at de danske bloggere har gode odds. Selvom hun mener, at markedet ikke helt er klar til det endnu, så ser Bloggersdelight gerne at bloggerne begynder at kunne tjene på det.

  ”Vores mål er at de kan tjene penge på det”, siger Kia Ellegaard. Lige nu har Bloggersdelight 18 bloggere, og der er otte mere på venteliste. Hvis medlemstallet fortsætter med at stige som det hidtil har gjort, ser fremtiden lys ud for de danske bloggere.

  Tilbage i Sønderjylland sidder Isabella Thordsen foran computeren og opdaterer sin blog. Hun håber på at kunne tjene penge på det en dag.

  Billedtekst: Isabella tager billeder til sin blog. Det er vigtigt at blusen ikke krøller, så der ikke er noget, der forstyrrer billedet.

  Forsidehenvisning: Antallet af danske modeblogs er eksploderet de seneste år. 20-årige Isabella Thordsen er medlem af Bloggersdelight, som er et nyt netværk for bloggerne. De sørger for at hjemmesiderne bliver så professionelle, så bloggerne en dag kan tjene penge på det.

  PREV. ITEM NEXT ITEM
  BY:
  Isabella
  ×
  19th maj 2011

  READ COMMENTS -

  9 COMMENTS

  Jeg elsker din blog og synes du gør et super godt job som blogger og det er jeg sikker på, at der er en hel masse piger der er enig med mig i. Når du får kritik håber jeg bare du tænker på hvor mange mennesker der følger din blog og som jeg, går ind på din blog hver dag for, at se om du har lavet et nyt indlæg – hvilke du meget ofte har og jeg mener ikke at nogen burde bebrejde dig for ikke at blogge oftere. Tak for en god og spændende blog!

  Vil bare lige gøre dig opmærksom på, at du har skrevet det forkerte navn i overskriften – hedder hun ikke Nicoline? 🙂

  Åh mange tak! Sikke noget. Jeg laver det om med det samme 🙂

  /Isabella

  Henriette Christine

  Hej Isabella.

  Jeg må også siges at være uenig i hvad Tina siger! Dé gange du blogger er noget specielt – dér er hele tiden noget nyt i vente og det er super spændende! Din måde at skrive på er også bare super interessant og fængende, og så tager du jo skønne billeder.

  Som der nævnes i artiklen så søger Kia fra bloggers delight piger der skiller sig ud fra mængden; og det må man sige, at du gør Isabella! Du gør netop ikke bare som alle andre! Du har sat dit eget præg på bloggen og det er tydeligt at mærke i de indlæg du laver og det er SÅ skønt at se så meget personlighed i det arbejde du laver. Keep up the good work 🙂

  Jeg vil da også langt hellere læse indlæg af kvalitet, og det skuffer mig meget, når jeg kan mærke at bloggere laver indlæg “bare for at lave indlæg”

  Er top uenig, jeg synes du blogger ofte og det er spændende at læse og se billederne. Jeg tror at hvis du bloggede i tide og utide (forstå mig ret!) ville det blive mindre personligt og velovervejet, som jeg synes din blog bærer præg af nu. Så keep up the good work, i love it! Bestemt en af mine absolutte favoritter! Du skal sku nok tjene på det engang 🙂

  Super skøn artikel, men som Tina nævner savner jeg også at du opdaterede meget mere! Elsker din blog!

  HVIS der virkelig bruges så lang tid på bloggen, og du virkelig gerne vil tjene penge på den, bliver du simpelthen nødt t il at opdatere din blog noget oftere. Et enkelt til to opslag er simpelthen ikke nok/rigtig kedeligt, hvis man vil til top, skal der hele tiden sek noget. VH

  Jeg må indrømme, at jeg bliver rigtig ked af din kommentar! Du har ret til at have din mening om min blog, hvordan jeg blogger osv. Men en ting jeg gør er at ligge alt i min blog. Når jeg blogger så har jeg hjertet med i det! Jeg får mange mails fra mine læsere som jeg også bruger lang tid på at besvare.
  Jeg vil kæmpe for denne blog, blogge så meget jeg kan – men lige nu er det meget svært at nå det hele. Jeg har mit job, jeg skal læse op til eksamen, passe lejlighed, venner, familie, besvare mails og blogge & det vigtigste af det hele jeg skal nå at passe på mig selv.

  /Isabella

  LEAVE A COMMENT