GALLERIES

  WELCOME TO MY WORLD

  A little glimpse into my daily life

  Autumn look wearing all brownie spain

  6N2A4410-2 6N2A4446 6N2A4445 6N2A4320 6N2A4339 6N2A4531

  Glædelig søndag mine søde læsere! I dag nyder jeg fuldt ud, da min kæreste og jeg nemlig har hygge-dag. Kasper (Simons bror) er nemlig taget på ferie, så vi nyder at vi bare er os i lejligheden. Vi har stået tidligt op, luftet Pumpkin, lavet hyggelig morgenmad, slappet af på sofaen, grinet, været på genbrugs rov, haft Pumpkin nede at bade ved vandet og nu ligger Simon på sofaen og læser nyheder imens jeg blogger og besvarer emails. Skøn søndag! I aften har vi inviteret mine to brødre over til aftensmad, hvilket jeg glæder mig utrolig meget til. Det plejede vi ofte at gøre inden vi åbnede restauranten, men siden da har vi ikke haft tid til det.

  Ovenover ser i billeder fra i går, da vores søde ven Gert som til dagligt driver en cool record og vintage shop der hedder Records & Style havde sat sin venyl stand ud foran Lazy Dog. Han kommer hver anden lørdag til Sønderborg for at sælge sine LP’er ude foran vores restaurant. Det er super hyggeligt, og han har altid et godt udvalg! Han kender efterhånden vores musik smag utrolig godt, så hver gang han kommer har han en overraskelse med til os! Ikke dårligt! haha

  Happy Sunday my sweet readers! Today, I’m enjoying a full day off with my man, we are having such a lovely day. Kasper (Simon’s brother) left this morning for vacation so we enjoy being in the apartment all alone. We got up early, walked Pumpkin, made nice breakfast, relaxed on the couch, laughed, went 2hand hunting, took Pumpkin to the wather so that she could swim and now Simon is sitting on the couch reading news while I am  blogging and replying emails. Lovely sunday! Tonight we have invited my two brothers over for dinner, which I am looking so much forward to. We used to do this more often before we opened the restaurant, but since then we have not had time for it.

  Above you see pictures from yesterday when our sweet friend Gert, who runs a cool record and vintage shop, named Records & Style, had put his LP stand in front of Lazy Dog. He comes to Sønderborg every other Saturday to sell his LP’s in front of our restaurant. It’s super cozy and he always has a good selection! He knows me and Simon’s music tastes really well now, so every time he comes he has a surprise for us! Not bad! haha. It always maked us extremly happy.

  6N2A4533 6N2A4305 6N2A4337 6N2A4437 6N2A4319

  Det giver lidt nyt og en hyggelig vibe, at han har lyst til at sælge sine plader hos os! Vi elsker når vi kan skille os lidt ud fra mængden, og så passer det bare super godt til vores stil og koncept. Vi ønskede fra starten af spille musik fra LP’er, men det blev simpelthen for indviklet og for meget arbejde.

  Mit outfit er nyt og fra top til tå klædt i yndlings mærket Brownie Spain. Specielt mine sko og jeans er spot on!!! Elsker snøre detaljen på mine jeans samt den rå hem. De er utrolig bløde at have på, og så sidder de som en drøm. Jeg har siden jeg fik dem ind af døren haft dem på hver dag, haha! De står allerede øverst på min pakke-liste nu hvor jeg skal til Norge i næste uge, da det er jeans du også vil elske at rejse i, da de er så bløde at have på. Kender I ikke de jeans man bare glæder sig til at få af med det samme man kommer hjem, jeg hader det! Sådan er de her i langt fra.

  It gives a new and a nice vibe that he wants to sell his LP’s in front of our place! We love being different, and it’s just a good fit with our style, interest and concept. We wanted to play music from LPs in the restaurant from the start, but it was simply too complicated and too much work.

  My outfit is new and I’m from top to toe dressed in my favorite brand Brownie Spain. Especially my shoes and jeans are spot on!!! Love the lace detail on my jeans as well as the raw hem. They are incredibly soft to wear and then they fit like a dream. I have since I got them in them through the door been wearing them every day, haha! They are already at the top of my package list now when I am going to Norway next week, because the would also be extremly comfortable to travel in. Do you know know the jeans you’re just can’t wait to get rid of as soon as you step inside your door after a long day, I hate that feeling! These are far from that!

  6N2A4480 6N2A4530 6N2A4510 6N2A4526

  Min vintage Chanel har jeg også endelig så småt fået i brug. Syntes den passer perfekt til et look som denne, da den lige bryder det lidt op pga. farven. Jeg er virkelig glad for at jeg købte den, da jeg ikke vil møde en på gaden med en magen til! Elsker vintage stilen, det er lige mig. OG så har jeg selvfølgelig en kaffe to-go, det får jeg hver dag. Godt jeg ikke ved hvor mange penge jeg bruger på det i måneden! MEN man skal jo huske det er okay at forkæle sig selv, og min to-go kaffe er min helt store pleasure!

  Min grå stil og også super fantastisk, da den er tynd og let men stadig dejlig varm. Den har en god længde, da den ikke er alt for lang, og så elsker jeg de hvide og sorte detaljer på ærmerne. Den kommer også med til Norge.

  Finally I have started using my vintage Chanel. I think it suits a look like this one very well, because it helps to break up the look a bit. I am so happy I bought it, and love it even more because I know that I will not meet a girl on the street wearing the same one. The vintage look is just me! AND of course I have a to-go coffee in my hand. I get one every single day – that’s my guilty pleasure. I am happy that I don’t know how much I spend on it every moth, but on the other side, that is how I daily treat myself with something that makes me smile.

  My grey jumper is also dreamy to wear. It’s light and sorft but still warm. It has a great length since it is not too long, and then I love the black and white details on the sleeves. I will need to bring this one with me to Norway too.

  6N2A4524 6N2A4461 6N2A4500 6N2A4495

  Jeg kan slet ikke komme mig over hvor meget jeg elsker mine nye sko! Det er lang tid siden jeg har været så forelsket i, da højden er perfekt og de er vildt skønne at have på og nemme at gå i pga. platformen. Over en ret lang periode har jeg søgt efter platform sandaler som jeg både kunne bruge til hverdag hvis jeg gerne vil gøre lidt mere ud af mig selv end normalt, samt et par sko jeg kan have på hvis jeg skal ud at spise eller lignende. Til det formål er disse fantastiske. De er rå, cool og edgy!

  I can’t get over how in love I am with my new platform sandals! It is a long time since I’ve loved a new pair of shoes this much. The hight is great and really comfortable and easy to walk in becasue of the platform. I have over a long period of time been searching for some platform sandals which I both could wear for everyday if I wanted to dress up a bit more than usual and a sandal I could use if I was going out etc. There are it! Edgy, cool and just how I imagined them.

  6N2A4513

  1. Find mine øreringe: HER   2. Find min strik: HER   3. Find mine jeans: HER   4. Find mine sko: HER   //   1. Find my earrings: HERE   2. Find my jumper: HERE   3. Find my jeans: HERE   4. Find my shoes: HERE

  Dette indlæg er sponsoreret af Brownie Spain   //   This post is sponsored by Brownie Spain

  PREV. ITEM NEXT ITEM
  BY:
  Isabella
  ×
  17th september 2017

  READ COMMENTS -

  5 COMMENTS

  Everything about this look is perfect! You look amazing <3

  Hej smukke Isabella ?? super lækre billeder. Og hvor er det en fed ide med LP’erne. Det passer jo perfekt til Lazy dog ? to-go kaffe er mega lækkert! Har du overvejet at købe din egen kop som du kan genbruge? Spørger blot fordi jeg tror mange mennesker ikke tænker over hvor mange plastik låg der egentlig går til hver eneste dag på to-go kaffe, og plastik kan jo ikke nedbrydes naturligt ?? bare et lille kærligt tip. Kh Signe

  Your outfit is so lovely, I’m loving the sleeve detail on your jumper! Also what a lovely concept that your friend comes and sells his records outside your restaurant so lovely xx
  http://www.pagesfrombeth.co.uk

  Super cute, comfy and cozy combo, perfect to welcome the Autumn in. 🙂
  Love your shoes, they’re so cool and your vintage Chanel is so precious.

  http://lartoffashion.com

  LEAVE A COMMENT