Back at it

Processed with VSCO with m5 presetSnapseed Snapseed Snapseed

Jeg har det en lille smule bedre i dag – heldigvis. I går var ikke min dag! Mit hoved var ved at eksplodere, min hals gjorde ondt og skulle konstant nyse! Så herligt, ikke? Hvorfor skal man altid blive ramt, når man har mindst tid til det? Det er det samme når man bliver syg, når man endelig har fri – just why?

I dag har jeg rygget mit arbejds spot ned i min kærestes restaurant/bar Lazy Dog med min søde Asus computer. Kacper – Simons lillebror sørger for, at jeg har lidt godt at drikke, og så forsøger jeg endelig, at få lidt arbejde lavet. Når man arbejder hjemme er det ikke altid lige nemt, at kunne koncentrere sig i sine hjemmelige omgivelser. Der vil altid være en opvask eller en gang støvsugning der hænger over en.

I feel a little better today – luckily. Yesterday really wasn’t my day! My head was going to explode, my throat was hurting and I constantly had to sneeze! So lovely, right? Why is it so typical always to get sick when you absolutely do not have time for it. It’s the same when you get sick when you finally have a day off or go on holiday – just why?

Today I’ve moved my work spot to my mans restaurant/bar Lazy Dog, with my lovely Asus computer. Kacper – Simons little brother makes sure I have something good to drink and I try to finally get some work done. When you work at home it’s not always super easy to concentrate in home. There will always be some dirty dishes or some tidying up to do.

Snapseed Snapseed Snapseed

Dette skønne hjørne kalder vi “The Green Room” eller “Baker Street”, da vi har fået vores London “Baker Street” op på væggen. Dette er nok mit yndlings spot her i Lazy Dog, da det er så unikt! Her sidder jeg fantastisk plantet med min søde Asus computer og en frisk presset juice ved min side.

This cosy corner either call “The Green Room” or “Baker Street”, since we hang our London “Baker Street” sign here. It’s I think my favourite corner in Lazy Dog, since it is so uniqe! Here I sit perfectly with my little Asus computer and a freshly made juice by my side.

IMG_9020 Snapseed Snapseed Snapseed

Vinduet står åbent ud til gården, så jeg kan mærke den blide sommer vind. Det får mig til at føle mig mindre syg og isoleret fra verdenen. Når jeg er syg, så hader jeg at ligge i sengen – derfor, er dette et hyggeligt sted for mig at sidde. Selvom jeg stadig ligner 14 dags regnvejr – så føler jeg det mindre når jeg er her. Jeg er hoppet i mine behagelige dungarees, hvide Converse og har mit har stramt sat tilbage i en lille knold. Stille og roligt bliver min to-do liste mindre og mindre! Yay

Et stort yes til produktive dage som disse – selvom man ikke helt er på toppen <3 Om en times tid kan jeg med god samvittighed rykke op i lejligheden med samvittigheden i orden. Så kan jeg hoppe under dynen med en god bog og Pumpkin ved min side.

The window is open to the yard, so I can feel the light summer breeze. It makes me feel less sick and isolated from the world. When I am sick I hate to stay in bed, so this is a great place to sit. Although I still look terrible I feel it less when I am here. I’m wearing my cosy dungarees, white Converse and have my hair is sleeked back in a bun and my to-do list is slowly getting smaller. Yay! 

Big yes to productive days – even when you are not feeling well <3 Then in an hour or so, I can without feeling bad about it jump straight back into bed with a book and Pumpkin by my side.

  • FacebookTwitterPinterest

9 Responses to Back at it

    • Må indrømme, at jeg tit har tænkt det samme. Ved fx. ikke helt, hvad jeg skal tænke om dit krydstogt og diverse links til tøj.
      Jeg kan egentlig ikke rigtig li at påpege den slags, da jeg ellers kun har stor ros til overs for din blog og synes, du virker som en af de mest sympatiske bloggere, men det reklame-aspekt synes jeg er pokkers vigtigt at have på plads – især nu hvor lovgivningen er blevet skærpet på det område.

  1. Hold nu op, det er jo ligemeget om hun samarbejder med nogen eller ej. I kunne måske prøve at nyde hendes blog og holde jeres små negative holdninger for jer selv 😉

    • Det synes jeg vitterligt ikke det er! Og det er ikke en “negativ holdning”, det er ren lovgivning. Det er ulovligt. Og en så markant reklame for et brand, Asus, ville aldrig være at finde på bloggen, hvis ikke den var betalt på en eller anden måde – så i dette tilfælde synes jeg det er ret vigtigt at markere, at der er tale om betalt reklame.

Leave a reply