GALLERIES

  WELCOME TO MY WORLD

  A little glimpse into my daily life

  Back home for one day

  6N2A5313

  Godmorgen mine aller sødeste læsere! Så er jeg kommet hjem fra den vildeste Californien rejse. Det har været en KÆMPE oplevelse for mig, at være afsted. Efter de sidste par måneder havde jeg virkelig haft brug for dage som disse, hvor jeg kunne få arbejdet, set og oplevet noget nyt og spændende, få lidt vind i håret og tid til mig selv. Det har jeg nu fået, selvom der har været fuld fart på.

  I dag har jeg endnu en travl dag foran mig! Jeg skal nemlig have pakket ud, vasket tøj, få snakket med min familie, og så skal der pakkes igen, da jeg allerede i morgen rejser 4 dage til England. Jeg glæder mig helt absurd meget! Jeg flyver til Durham, og skal så rejse lidt rundt. Skal til Edinburg og se Scotland. Wuhuu..

  Har tænke mig, at komme igang med mit travle program med det samme, sådan så jeg har lidt tid til slappe af inden endnu en hel rejse dag i morgen. Følg med på Instagram og Insta stories, jeg lover at ligge en masse op. (Følg mig her på Isabellath)

  Stort knus jeres glade og trætte Isabella

  Good morning my sweet followers! I’ve just got home from a crazy fantastic trip to California. It was THE biggest experience for me to go there and explore a new place where I’ve never been before. I really needed to get out, focus on my work, see and experience a lot of new things, so the trip was very needed. I’m am feeling very tried though, it was a super long journey.

  Today I have yet another crazy day ahead of me! I need to unpack, wash my clothes, see my family and then I need to pack again, because tomorrow I’m going to England for 4 days. I am so damn excited, and cant explain you how much I’ve been looking forward to it! I am flying to Durham tomorrow morning, and then I’m actually going to quite a few places. I am going to see Edinburg and more of Scotland. Wuhuuu…

  I am planning to start on my to-do list asap. so that I can I can relax a little tonight before yet another long journey tomorrow. Do follow my exciting trips on my Instagram and Instagram stories – I promise you to update a lot. (Follow me here on Isabellath)

  Biggest hug your happy but tired Isabella

  PREV. ITEM NEXT ITEM
  BY:
  Isabella
  ×
  23rd november 2017

  READ COMMENTS -

  1 COMMENT

  Kom gerne med en masse anbefalinger til Califonien 😀 <3

  God tur til England, her er skønt.

  Knus!!

  LEAVE A COMMENT