GALLERIES

  WELCOME TO MY WORLD

  A little glimpse into my daily life

  Back where my heart belongs

  home

  dff
  Find lignende jeans på Urban Outfitters: her   Find min Calvin Klein sweatshirt: her   Fendi solbriller: her   Find mine sko: her  (Lige nu på udslag)   //   Find similar Levis jeans on Urban Outfitters: here   Find my Calvin Klein jumper: here   Fendi sunglasses: here   Find my shoes: here (right now on sale)

  sdsd

  Jeg har set sådan frem til at se min vidunderlige familie og venner igen! Jeg havde egentlig ikke troet, at jeg ville have tid til at komme et smut til Danmark denne sommer – men here I am. Jeg har i stedet for at købe mig en dyr rejse valgt, at bruge min ferie sammen med dem jeg elsker aller mest! Det er ikke ligefrem vejret jeg er rejst hjem for, men det skulle efter hvad jeg har hørt blive bedre næste uge. 😉 Lad os håbe det! Ellers ser jeg bare frem til lange gåture ved vandet, frisk luft, god mad samt veninde og familie hygge. 

  I’ve been so excited to see my wonderful family and friends again! I actually didn’t thought I was going to travel to Denmark this summer – but here I am. Instead of spending lots of money on an expensive vacation, I decided to come home to spend some quality time with my loved once! The weather is not exactly what I hoped for, but I’ve heard it should be better next week, so lets hope that’s true 😉 Otherwise I don’t really mind, I just look forward to long walks by the ocean, fresh air, yummy good and spending lots of time with my friends and family.

  sdsd
  home1

  home3

  home5

  home2

  home4ssd

  Follow my blog with Bloglovin

  PREV. ITEM NEXT ITEM
  BY:
  Isabella
  ×
  2nd august 2015

  READ COMMENTS -

  2 COMMENTS

  Oh denmark looks lovely, I love the look of the beach so much! It’s lovely to hear you get to spend some time with your family and friends, I hope you have a fab time back home! x
  http://elzbthchlmrspps.blogspot.co.uk/

  LEAVE A COMMENT