GALLERIES

  WELCOME TO MY WORLD

  A little glimpse into my daily life

  Beautiful flowers and dungarees

  urban4

  Jeg har en masse spændende på programmet disse dage. Min egen smykke kollektion er kommet et skridt videre, og jeg er stadig igang med at arbejde på de sidste par designs. Derudover er jeg blevet tilbudt et super sejt blog samarbejde som jeg ikke kan fortælle mere om på nuværende tidspunkt – men jeg er sikker på, at det nok skal blive rigtig godt!
  Mandag skal jeg med bloggen lave mit første større foredrag på min gamle handelsskole. Det har allerede været i avisen et par gange, og jeg må indrømme jeg er ved at være lidt små nervøs, da der sker så meget omkring mig, at det er svært at få forberedt mig!
  Jeg er sikker på, at det nok skal gå fint, og egentlig er det jo sundt at være lidt nervøs. Jeg skal holde foredrag om min karriere, fortælle de unge studerende hvad jeg laver, har lavet og hvad det har taget mig at komme hertil jeg er den dag i dag. Det skal nok være sjovt og jeg glæder mig til at fortælle dem at man skal gå efter sine drømme og det man brænder efter, uanset hvad man møder af onde blikke og modgang. Mit arbejde skiller sig også meget ud fra mængden, og synes det er vigtigt at vise de unge at der er mange måder man kan opbygge sin karriere på. Man behøver ikke altid at følge strømmen!

  I have a lot of exciting projects on the program these days. My own jewelry collection has come one step further, and I will still need to  work a lot on the last couple of designs, but I love it – it’s so fun! In addition, I have been offered a super cool blog cooperation which I can not tell you more about at this point – but I am sure it’s going to be really good!
  Monday I will with my blog make my first major lecture on my old business school. It has already been published in the paper a few times and I must admit I am getting a bit little nervous when so much is happening around me that it’s hard to prepare for it!
  I am sure it will go just fine, and it’s really healthy to be a bit nervous. I am going to give talks about my career, tell the young students what I’m doing, have done and what it took me to get where I am today. It’ll be fun and I am excited to tell everyone that you should go after your dreams and what you love to do, no matter what others think and say. My work also stands out rom the crowd, and I think it’s important to show young people that there are many ways to build their career. We do not always have to follow the crowd!

  urban2urban5 urban6

  Jeg har min nye super behagelige jumpsuit på fra Urban Outfitters. (Find direkte link ved at klikke på de forskellige items ovenover)! Den er uden tvivl den aller mest behagelige jumpsuit jeg nogensinde har ejet, og jeg elsker at når det er køligere udenfor, så kan jeg style den med en langærmet eller tyk trøje indenunder. Jeg har sat den sammen med et par slide-in sandaler, da vejret var helt igennem fantastisk. Når det begynder at blive koldere vil jeg style den med Converse eller Dr. Martens.

  Jeg håber I får en helt vildt skøn weekend! <3
  Stort knus jeres Isabella

  I am wearing my new super comfortable jumpsuit from Urban Outfitters. (Find the link above by clicking on the products)! It is no doubt the most comfy jumpsuit I’ve ever owned, and I love the fact that on colder days I can layer it with a roll neck jumper or like this with a cute long-sleeved top. I paired it with some sliders because the weather was so lovely, but now when it gets colder I would wear it with Converse or Dr. Martens.

  I wish you all a very lovely weekend! <3
  Biggest hug, your Isabella xx

   photo urban3_zps7k7sr5ft.jpgurban7urban

  PREV. ITEM NEXT ITEM
  BY:
  Isabella
  ×
  9th september 2016

  READ COMMENTS -

  2 COMMENTS

  Looking so beautiful as always! This dungarees suits you perfectly!

  https://lartoffashion.com/5-for-friday-6/

  Thank you angel <3 Glad you like it!

  Biggest hug
  Isabella xx

  LEAVE A COMMENT