GALLERIES

  WELCOME TO MY WORLD

  A little glimpse into my daily life

  Bedroom tour video

  image image image

  Så er det blevet tid til endnu en YouTube video! Jeg har fået rigtig god feedback og respons på mine to sidste videoer, som I kan se HER og HER hvis i ikke har set dem endnu <3 I denne video vil jeg dele en soverværelses tour med jer. Jeg får altid en masse spørgsmål omkring vores hjem, om jeg ikke snart vil lave en tour – so here you go. En lille hyggelig video! Hvis I synes om den, så filmer jeg gerne en hvor jeg viser hele lejligheden frem for jer.

  Now it’s time for another YouTube video! I’ve got really good feedback and response on my last two videos, which you can see HERE and HERE if you haven’t seen them yet <3 In this video I will share a bedroom tour with you. I always get a lot of questions about our home, and if I will do a tour – so here you go. A cute little video! If you like it, then I would love to film more for you, and maybe one where I show our whole apartment.

  image image imageOLYMPUS DIGITAL CAMERAimage image image

  Jeg er blevet så glad for mit smukke nye lyserøde tæppe! Det er så anderledes, unikt og så elsker jeg de små pom-pom detaljer. Det er måske en lille smule piget, men hvis det er stylet sammen med noget råt, så syntes jeg ikke det er for meget overhovedet. Selv min kæreste syntes det er lidt sejt. Mine oversize kop er jeg også bare mega fan af! Jeg har også fået postet den lidt for meget på Instagram på det sidste, men jeg bruger den flere gange dagligt. Den er kæmpe, smuk og fantastisk at drikke af. Jeg har linket til nogle af de produkter jeg har ovenover.

  I’m also so happy with my new cute pink blanket! It’s so different, uniq and then I love all the pom-pom details. It’s maybe a big girly, but when you style it with some edgy and vintage items, it’s not too much at all. Even my boyfriend thinks it’s cool. And not to forget my amazing oversized cup! I’m the biggest fan. I’ve maybe also posted it too much on my Instagram lately, but I also use it many times daily. I love the big size, it’s beautiful and then it’s amazing to drink off. I’ve linked some of the products I have above.

  image image image image image image imageOLYMPUS DIGITAL CAMERAimageOLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Som I kan se, er jeg ikke den eneste der er fan af pom-pom detaljerne – Pumpkin syntes det er det sjoveste i verden og kan nemt bruge flere timer på at lege med dem! Og har i lagt mærke til mine smukke puder? Jeg har endelig fået mig en god og fin samling syntes jeg selv, og min aller nyeste til samlingen er Good Vibes puden – den er bare alt for sej. Man kan ikke andet end at blive glad når man kigger på den!

  As you can see I am not the only one who is a big fan of the pom-pom details – Pumpkin things it’s the most funny thing in this world, and can spend hours playing with them! AND have you noticed my beautiful pillows? I have finally got myself an amazing collection, and my newest one is the Good Vibes pillow. It’s just too cool, and I can only smile when I look at it!

  Dette indlæg indeholder affiliate links   //   This post contain affiliate links

  PREV. ITEM NEXT ITEM
  BY:
  Isabella
  ×
  29th januar 2017

  READ COMMENTS -

  15 COMMENTS

  Hvor er dit fine natbord fra? – det cylinderformede.

  Hej Isabella

  Sikket et fint indlæg – er vild med både din bolig og tøjstil :). En lille forespørgsel herfra: kunne du måske lave et skoindlæg og/eller -video med dine favoritsko i samlingen og måske nogle favoritter fra nettet el. på et tidspunkt?

  Bedste hilsner
  Ida

  Hej søde Ida,

  Det er en super god idé! <3 OG tusind tak.

  Det vil jeg skrive ned i min Youtube idé bog. Tusind tak for tippet!

  Stort knus
  Isabella

  Virkelig inspirerende!! Jeg ville lige høre om du har fået min besked på facebook? 🙂

  Åhhh jeg er så dårlig til at tjekke min Facebook! jeg lover at kigge på det med det samme søde <3

  Stort knus
  Isabella

  Ih, hvor bor i smadder hyggeligt! Hvor finder du alle de fine vintage ting? 🙂

  Tusind tak søde 😀 Mega glad for at du kan lide det!
  Puha, dem finder vi rundt omkring. Mange er fra London, men så har vi også fundet en del her i Danmark samt i Polen. Mine kæreste og jeg går meget op i unikke vintage fund, så vi tager gerne dage hvor vi køre rundt til diverse genbrugs shops og markeder <3

  Stort knus
  Isabella

  Kan se mange af dine ting er fra Urban Utfitters, hvordan er det med deres hjemmeside i forhold til told og forsendelse? Har nemlig ikke turde bestille derfra endnu, i frygt for, at betale dobbeltpris, hvis man skal betale told for at få det hjem? xxx

  Hej Emilie <3 Det kan jeg godt forstå! Jeg har endnu ikke fået en efter regning. Det har jeg kun når jeg har bestilt fra en Australsk eller US hjemmeside?

  Stort knus
  Isabella

  Ih, hvor hyggeligt. Hvor er dit tøj – har du et seperat rum til det? Må vi mon se det? 🙂

  Glad for, at du kan lide det 😀 Ja mit tøj har jeg i mit arbejds værelse! Det må i også meget gerne se. Vil lave et seperat video hvor jeg viser jer dem frem.

  Stort knus
  Isabella xx

  Totally fell in love with your bedroom!!! Wonderful decor and it’s so cozy, romantic and so you!

  http://lartoffashion.com

  Haha! Yes for sure cosy and very me 😀 <3 super glad you liked it love!

  Biggest hug
  Isabella xx

  Du bor simpelthen så fint og personligt! Rigtig fin video også. 🙂

  Tusind tak 😀 Er også bare så glad for, at du syntes om videoen! yay

  Stort knus
  Isabella xx

  LEAVE A COMMENT