GALLERIES

  WELCOME TO MY WORLD

  A little glimpse into my daily life

  Breakfast at Rose Bakery in Paris

  6N2A9429

  sd

  Da jeg var i Paris for at filme med arbejdet besøgte vi nogle af de bedste spisesteder i Paris. Alice bor der, så hun vidste lige præcis hvor hun ville tage os med hen!
  Det er utroligt så meget det betyder, at have en der virkelig kender til områderne og de bedste og helt rigtige spots. De steder jeg typisk normalt selv ville finde ville være præget at turister, og vi ved jo alle sammen at det ikke er her de bedste steder oftes findes. Alice fik vist os skønne spisesteder, steder hun tager hen for at shoppe, købe sine bøger osv. Super spændende!

  df

  Untitled-æ1

  6N2A9496 copy

  6N2A9494 copy

  breakfast copydf

  Første dag spiste vi morgenmad på vores skønne hotel; Hotel Amour som jeg har skrevet om i indlægget her. Anden dag spiste vi på Rose Bakery som er stedet i ser på billederne i dette indlæg.
  Rose Bakery er sådan et lækkert sted, som jeg helt klart vil besøge igen næste gang jeg kommer til Paris. Designet af bageriet er utrolig smukt og ny moderne! Som du kan se på et af billederne ovenover giver den rustikke glas dør stedet en helt speciel charme og glow når man står ude foran og kigger ind. Her var en hyggelig vibe og smuk rustik indretning. Elsker de smukke rå vægge imod det transparante og flotte træ stole.

  sd

  6N2A9393 copy

  6N2A9421

  6N2A9398 copy

  6N2A9421

  sd

  Maden hos Rose Bakery var uimodståelig og så velsmagende! Jeg bliver helt sulten bare ved tanken. Her finder du også skønne retter for veganere og vegetarer. 
  Hvor du ligesom jeg elsker en kold soya latte, finder du her den bedste i Paris! SO yummy.
  Maden her var frisk og man kunne nemt både se om smage at alt var lavet fra bunden med friske råvarer. Har også kun positivt at sige om vores service. Alle var søde og smilende også selvom vi kom brasende med stort film crew og massere af kameraer. 

  ds

  Untitled-1æ

  6N2A9418 copy

  6N2A94186 copy

  6N2A9432 copy

  6N2A9492 copy 6N2A9485 copy

  sd

  df

  Jeg kan helt klart kun anbefale dig, at prøvet stedet af næste gange du kommer til Paris. Stedet ligger i området: Marais Nord, 3ème, Marais på adressen: 30 Rue Debelleyme, 75003 Paris. Jeg glæder mig til at høre jeres mening om stedet 🙂

  Follow my blog with Bloglovin

  PREV. ITEM NEXT ITEM
  BY:
  Isabella
  ×
  27th august 2015

  READ COMMENTS -

  2 COMMENTS

  Så fine billeder, får virkelig lyst til at tage et smut til Paris og besøge stedet! 🙂
  Hvor er din læbestift fra? Den har det helt perfekte ‘peachy’ farve.

  Such a great inspiration to me everyday! It´s because of you why I applied for a job at Asos. 🙂
  xx from Berlin
  http://mudemag.com

  LEAVE A COMMENT