GALLERIES

  WELCOME TO MY WORLD

  A little glimpse into my daily life

  Can every morning start like this

  imageOLYMPUS DIGITAL CAMERAimage image

  Der er intet jeg elsker mere end at vågne op her i dette rum! Vores soveværelse er sådan et hyggeligt, varmt og dejligt rum at være i. Her er masser af lys, altid friske blomster og så elsker jeg at rykke rundt på nips, tæpper, stearinlys, skifte vores polaroids mm. Jeg hygger sådan når jeg indretter, syntes det er så sjovt at skabe hyggelige rammer. Jeg har lige fået en hel masse nye fede ting til soveværelset fra Urban Outfitters, som jeg tænkte jeg ville dele med jer i dette indlæg, da jeg ikke har vist det her på bloggen endnu!

  There is nothing I love more than to wake up in this room! Our bedroom is such a cosy, warm and lovely place to be in. Here is lot’s of light, always fresh flowers and then I love to move around all the pillows, blankets, vases, cactuses etc. I find it so much fun to decorate our home. I just got lots of new items from Urban Outfitters, which I haven’t shared with you guys yet, so I thought I wanted to do that today.

  image image image image image image

  Jeg er blevet så ekstremt glad for min polaroid ophænger! Det giver sådan en hygge at jeg hver dag kan se på vores søde billeder, det giver altid en smil på læben. Sengebetrækket, mit polaroid kamera samt mit outfit er nyt. I ved efterhånden hvor meget jeg elsker dungarees, så denne dungaree kjole skulle selvfølgelig hjem til samlingen! Jeg styler den både med simple t-shirts under, men dage hvor det er lidt koldt er den sej med en lille strik under, som jeg har stylet den ovenover!

  I am so crazy happy with my polaroid hanger! It brings so much smile and joy each time we look at it! The bedding, my camera plus my outfit is new. You guys know how much I love dungarees, so this dungaree dress just had to be added to my collection! I style it both with t-shirts and tops underneath, but un colder days I wear it like here with a jumper!

  image image image image image image image

  Vores venyl afspiller har i set før, men den fortjener at blive vist meget mere! Siden min kæreste har fået mig til at lytte til venyl pladder, er der no way back. Musikken lyder langt mere autentisk, og så syntes jeg, at det er en fed hobby at kunne samle på pladder! Det har fået mig til at tænke langt mere om når det kommer til musik. Hvad kan jeg egentlig godt lide at lytte til? Country, reggae, disco? Jeg er til lidt af hvert, men holder meget af Beach Boys, Fleetwood Mac, Neil Diamond, Paul Simon mm.

  I’ve posted our vinyl player before, but it deserves to be shown much more! Since my man got me into listening to vinyls – there is now no way back. The music is just so much more authentic! I think it’s such a great hobby to collect records! It made start thinking a lot more about my own music taste. What do I like to listen to? Country, reggae, disco? I actually like a mix of everything, but mostly I prefer listening to Beach Boys, Fletwood Mac, Neil Daimond, Paul Simon etc.

  image image image image image image image image

  Hvordan kan du godt lide at indrette dit soveværelse? Jeg har noget for at mikse dæmpede farver, og så pifte det op med smukke blomster i farver. Mit natbord er altid over fyldt, af en eller anden underlig grund! Masser af bøger, smykker, tusinde tomme kopper the, jeg endnu ikke har båret ud i køkkenet endu. Lidt smuller af mørk chokolade som jeg spiste dagen før, masser af fotografier og meget andet. Stigen som vi bror til natbord er en vi fandt på et secondhand market i London, og hver dag jeg kigger på det bliver jeg så glad for, at vi besluttede os for at købe det! Det er en af de items som har en historie og større betydning for os. Jeg er ret forelsket og bundet til alle de vintage items vi har fundet, da jeg typisk altid kan huske både date, sted, hvad jeg havde på da vi købte det og hvem jeg var med. Haha! Sådan har jeg det typisk ikke når jeg falder over noget i en butik. Det giver mig ikke rigtig den samme “shopping oplevelse”? Er der nogle af jer der kan følge mig i det?

  How do you guys decorate your bedroom? I love a mix of soft colors but often add a stronger color in my flowers. My night stand is always full somehow. With books, jeweler’s, mugs of tea I still haven’t brought back to the kitchen, traces of dark chocolate, tons of polaroids and much more. The ladder was one we found in a 2hand market in London, and each day I’ve been so happy and proud that we decided to buy it! It’s these items that has a history and memory you get more attached too. I’m quite attached to all my vintage items, because I can tell you almost exactly the date, time and what I was wearing and who I was with when I bought it. Haha! I can normally never do that if I find something in a shop, it doesn’t give me the same “shopping 
  experience”?
  Any body who feel me on this one?

  image image image

  PREV. ITEM NEXT ITEM
  BY:
  Isabella
  ×
  24th februar 2017

  READ COMMENTS -

  3 COMMENTS

  You are such an inspiration, Isabella! It’s very refreshing to see how authentic and true to self you are. There are so many bloggers who eventually get caught up in a business aspect of a blog, drown in freebies and sponsored content. There is nothing wrong with that, of course, it’s a path that they have chosen. But I find blogs such as yours are ten times more inspiring than yet another editorial-like polished to near perfection post which are aesthetically very pleasing, no doubt, but quite often they are just that – a pretty picture. At least for me. Your blog has life, movement, spirit, and, above all, that perfect imperfection that makes you stand out among others. thanks for being you xxx

  Beautiful photos and such a sweet mood on them!
  Have a great weekend cutie!

  http://lartoffashion.com

  You too girl! <3

  I love to have you following.

  Biggest hug
  Isabella

  LEAVE A COMMENT