GALLERIES

  WELCOME TO MY WORLD

  A little glimpse into my daily life

  Chamonix my favourite spot

  blackblack2 black1 black5 black4 black3

  Hej mine kære læsere, glædelig Påske! Jeg er stadig i Chamonix med min familie. Det har været så dejligt at være her sammen med dem. Jeg kan virkelig mærke, at dette er lige hvad jeg har brug for. Jeg har fået snakket en masse med dem om mine fremtids planer samt drømme. Det er så dejligt, at få talt og drøftet det hele igennem med dem man elsker. Det får ofte en til at tænke mere over tingene.

  My dear followers, I wanted to wish you all a happy Easter! I am still in Chamonix with my family. I can feel it is really good for me to spend some time with them. I’ve got to talk to them about a lot of my feature dreams and goals, which was amazing. Sometimes it can be hard to keep it all to yourself, it’s always good to share those dreams with the once you love. It makes you think more carefully about everything.

  black6 black8 black7 black9 black15rigtig black12

  Jeg flyver snart tilbage til London, og jeg glæder mig så meget til at se min mand igen. Det er helt skørt, så meget man kan komme til at savne en person, på kun få dage. Der er så meget arbejde, jeg skal have lavet når jeg kommer hjem. Glæder mig helt til at komme ordentligt igang igen!

  I am soon flying back home to London, and I can not wait to see my man again. It’s crazy how much you can miss someone in just a few days. There is so much I need to fix and so much work I need to do when I get home, and I can not wait to get started.

  black10 black14 black16 black11

  Jeg ser allerede frem til at komme tilbage til Chamonix til vinter, dette sted er bare helt igennem fantastisk. Uanset hvor du står og kigger op er du omringet af de smukkeste og højeste bjerge. Jeg har prøvet at fotografere det til jer, men billederne kan slet ikke leve op til hvordan det ser ud i virkeligheden. I blive nød til at rejse hertil en dag, I vil elske det!

  I already can not wait to come back to Chamonix next winter, this place is just outstanding. You have the view to the high mountains from wherever you look up – it looks so unreal. I’ve tried to photograph it, but it really doesn’t make any justice. You have to go here and see it for yourself. I am sure you will love it!

  PREV. ITEM NEXT ITEM
  BY:
  Isabella
  ×
  26th marts 2016

  READ COMMENTS -

  10 COMMENTS

  Super dejlige billeder! 🙂 Den lækre bluse ser umiddelbart meget løs ud på modellen på asos. Må man spørge hvilken størrelse du har på?
  Tak for en skøn blog <3

  Beautiful photos and an amazing location! Your top is incredible! 🙂

  http://lartoffashion.com

  Tanks a lot love <3 You are so sweet!

  Biggest hug
  Isabella xx

  So beautiful! And that outfit of yours is gorgeous.

  I agree with you, sometimes you just have to share your thoughts with your loved ones. Especially your family because they know you best!

  http://www.ashrealasitgets.blogspot.com

  Aww thank you love <3 Really glad you like it!

  I know, it means so much you have them to talk with about it all.

  Biggest hug
  Isabella xxx

  hvor er dine bukser fra? 🙂

  Den er fra House Of Sunny 😀 Har linket til den under mit indlæg.

  Knus
  Isabella

  Hej Isabella, hvor er blusen fra? Og har du evt. et link til den? Den er virkelig fin (:

  Den er fra House Of Sunny 😀 Du kan se et link til den under mit indlæg. Det er den første bluse du ser.

  Stort knus
  Isabella

  Ej, det havde jeg ikke set (: tak skal du have, den vil jeg klikke hjem!

  LEAVE A COMMENT