GALLERIES

  WELCOME TO MY WORLD

  A little glimpse into my daily life

  chloe

  Jeg købte denne smukke Chloé Faye taske for nogle måneder siden, og kom i tanke om den sidste dag at jeg slet ikke har fået delt den med jer! Den er så lækker! Kassisk, tidsløs og har en super god størrelse. Jeg manglede en mellemstor taske som ikke var en shopperbag, så tænkte at denne var perfekt!
  Jeg har en lille sød samling af designer tasker efterhånden, og de er faktisk alle i sort. Sort passer bare til alt, og elsker at jeg aldrig behøver at skulle tænke over om den taske jeg vælger vil gå med mit outfit.
  Når det så er sagt, så ved jeg at min næste designer taske ikke skal være sort. Nu er det endelig tid til, at jeg skal prøve noget nyt. Jeg vil dog stadig holde mig til de klassiske farver så som navy, beige eller grå.

  I bought this beautiful Chloé Faye bag a few month ago, and the other day I realized I haven’t even shared it with you yet! It’s so amazing. Classic, timeless and has the perfect size. I was in the need of a medium sized bag which wasn’t a shopperbag, so I though this one was the right one!
  I have quite a nice collection of designer bags now, and they are actually all black. Black just goes with everything, and I love that you never have to think about if the bag goes with your outfit.
  When that’s said I know my next bag is going to be another color. It’s time to break it up a bit! Although I’m still going to keep it classic with navy, beige or grey.

  chloe1 chloe3 chloe4 chloe5

  PREV. ITEM NEXT ITEM
  BY:
  Isabella
  ×
  10th november 2015

  READ COMMENTS -

  5 COMMENTS

  Den er bare så smuk 😉
  Men også SINDSYGT dyr !

  Ja den er en lille smule dyr 😉 Jeg havde sparret op til den i lang tid. haha

  Knus
  Isabella

  Kære søde Isabella!
  Det er ikke super relevant til netop dette indlæg, men jeg syntes alligevel lige at jeg vil fortælle dig, at du er en rigtig stor inspiration – især for mig!
  Jeg læste dit indlæg om dine op- og nedture og blev faktisk overrasket over hvor ondt det gjorde på mig at høre, at din mor var blevet syg. Måske fordi jeg har fulgt dig i så mange år. Jeg vil ønske dig og din familie alt det bedste og selvfølgelig også et stort tillykke med kæresten 😉
  Jeg håber at du vil blive ved med at køre bloggen, instagram osv. lige som du gør nu, da det er min daglige dosis af inspiration! Bliv ved med at gøre det du gør, for du gør det simpelthen så godt! Tak fordi du altid er så nede på jorden, gavmild og sød imod alle os bag skærmene.
  – Lige dagens thumbs up herfra (y)

  Hej Isabella.
  Jeg har læst med i rigtig mange år – faktisk helt tilbage fra da du boede sammen med din ekskæreste i Sønderborg 🙂
  Da jeg ligesom dig også har en kæmpe stor kærlighed til designer tasker, kunne det være mega fedt at se din samling i et indlæg.
  Håber du vil tage det op til overvejelse.

  Knus

  Hej sødeste Gry <3

  Gud er det rigtigt? Nøj hvor gjorde din kommentar mig bare glad, hvor er det bare dejligt at vide at jeg har så loyale følgere der stadig nyder at følge med. Det varmer mit hjerte.
  Uhhh yes, set kunne være en fed idé til et blog indlæg. Det vil jeg skrive ned på min blog-to-do-liste!

  Sender dig et kæmpe knus her fra London
  Isabella

  LEAVE A COMMENT