GALLERIES

  WELCOME TO MY WORLD

  A little glimpse into my daily life

  Christmas gift wrapping ideas

  image image image

  Glædelig 2. søndag i advent mine søde læsere! Så er det igen, igen blevet december og et nyt år står snart for døren. Simpelthen lidt skræmmende hvor hurtigt tiden går! Det er med at nå at følge med så godt man kan. Nu hvor det er den 4. december syntes jeg dette indlæg skulle være rigtig julet. Jeg elsker julehygge, og glæden ved at være sammen med dem man elsker. Der er noget rigtig kærligt over julen. Det at man er meget sammen med familien, giver hinanden gaver og viser hvor meget man betyder for hinanden.
  I min familie elsker vi at give hinanden gaver, og jeg har altid været utrolig inspireret af hvor smukt min mor altid skulle pakke dem ind. Når man selv har pakket en gave ind til en man holder af, gør det også gaven og selve oplevelsen mere personlig. Derfor vil jeg vise jer hvordan min mor og jeg pakker vores gaver ind i år.

  Min mor skulle bruge en masse gaver til udstillingen i mine forældres Optica forretning, så vi tænkte vi samme tid kunne fotografere pakkerne, for at give jer lidt inspiration og nye ideer til hvordan I ønsker jeres pakker skal se ud i år. Min mor og jeg kørte et ret “naturligt” tema med grøn, lysegrøn og jord/brunlige nuancer. Jeg er køber ikke selv stærke farver, selvom jeg synes det kan være rigtig flot. Når det kommer til indpakning kan jeg godt lide i år, at holde det meget til disse natur farver. Jeg elsker også, når man kan se det er noget der er lidt rustikt og hjemmelavet – det er der altså bare noget charme over!

  Happy 2nd Sunday of Advent my sweet readers! Once again, it’s December and a new year is soon here. Actually a little scary how quickly time passes! It is all about keeping up. Now that it’s December the 4th I thought this post should be all about Christmas. I love Christmas, it’s full of joy of being together with the once you love. There is something really lovingly about Christmas. The fact that you are spending lot’s of quality time together with your family and giving each other gifts and show how much you mean to each other.
  In my family we love to give each other gifts, and I’ve always been incredibly inspired by how beautiful my mother always wrapped ours. When you have wrapped a gift for your loved one, it somehow feels more personal. Therefore, I will show you how my mother and I wrap our gifts this year.

  My mother had to wrap a lot of gifts for my parents shop Optica Thordsen, so therefore my mum and I decided to shoot it for you too, to give you some inspiration and new ideas on how you want your packages wrapped this years. My mom and I have a very natural theme as you can see. We use green, light green and soil/brownish shades. I do not buy strong colors myself, although I think it can look really nice. When it comes to packaging, I this year I want to keep it these natural colors. I also love when you can see it is something that is a little rustic and homemade – it’s always brings some charm!

  image

  En rigtig god platform til jule inspiration er Pinterest. Min mor og jeg kiggede lidt rundet et par dage inden vi pakkede vores pakker, ind for at finde lidt nye ideer. Jeg har netop startet et Jule Pinterest bord, som I kan følge HER, hvis I kunne have lyst. Her pinner jeg en masse hyggelige billeder af hvad jeg forbinder med julen og hygge. Her kan I også finde indpaknings tips, yummy opskrifter osv.

  A really good platform for Christmas inspiration is Pinterest. My mum and I also had a look on there a few days before we had to wrap our presents, to get new ideas. I just created a Christmas board on Pinterest which you can follow HERE if you like. Here I pin lot’s of cosy images of what I think of when I think of Christmas. There you can also find gift wrapping tips and yummy recipes etc.

  image image

  Min mor havde mange flotte bånd liggende derhjemme, og så brugte vi gamle aviser uden for mange reklamer samt papir og garn osv. som vi fandt i Søstrene Grene. Egentlig prøvede vi os bare lidt frem, hvilket både var sjovt og super hyggeligt! Min mor havde derudover taget en fin kurv med, med diverse fine grene og blade som vi kunne pynte pakkerne med. Det er med til at give pakkerne sådan en fin lille detalje

  My mum had a lot of ribbon at home and then we used newspapers (the once without too many commercials) and then we found lots of cute wrapping paper in a danish shop called Søstrene Grene. My mum and I just had fun with it and tried out what we thought could look nice! It’s was such a cosy thing to do together. Mum mum also brought a big basket of leaves, plants etc. It adds such a cute little detail to the gifts.

  image image image image image image image

  Jeg håber, at i kan lide vores fine pakker, egentlig syntes jeg selv de blev super flotte. De er nemlig anderledes og lige min stil! Specielt det rå garn sammen med grenene giver et cool look. Husk I også kan bruge kogler, kanel, tørrede appelsin skriver osv. som dekoration. Det kan I som os binde fast til sløjfen med en tynd snor. Rigtig god og hyggelig søndag mine dejlige læsere! <3 Jeg håber, at i kunne finde lidt juleinspiration i mit 2. søndag i advent indlæg.

  I hope you like the girts, I actually think they are looking great. They are different and so our style! I am especially crazy with the ribbon together with the leaves. Remember you also can use pine kones, cinnamon sticks and dried sliced oranges as decoration. You can tie it to the ribbon like we have done. Enjoy your cosy Sunday my lovely followers! <3 I hope you could find some Christmas inspiration in my 2nd advent post.

  image image

  PREV. ITEM NEXT ITEM
  BY:
  Isabella
  ×
  4th december 2016

  READ COMMENTS -

  1 COMMENT

  I love this it’s really inspired me! Søstrene Grene just opened in Nottingham (I think it’s the first one in England) and it’s so amazing! Really affordable too xx

  LEAVE A COMMENT