GALLERIES

  WELCOME TO MY WORLD

  A little glimpse into my daily life

  comfortable Sunday vibes

  imageOLYMPUS DIGITAL CAMERAimageOLYMPUS DIGITAL CAMERA
  I dag er en god dag, jeg vågnede op med et smil på læben og en glad hund ved min side. Kæresten tog tidligt afsted på arbejde, så jeg har brugt det meste af dagen på, at organisere min kalender, besvare emails og lufte Pumpkin. Her om et par minutter kommer, to af mine søde veninder på besøg til kaffe og kage. Glæder mig helt vildt meget til at se dem igen!! Faktisk skal jeg snart ud af døren, så jeg kan nå til bageren inden de kommer. Men tænke, at jeg lige ville dele lidt hyggelige søndags billeder med jer fra i morges. OG så har jeg som privilege ved at være Cluse ambasadør fået et nyt smukt ud derfra, som jeg har glædet mig til at dele med jer!

  Today I woke up with a smile on my lips and a happy dog by my side. My man had to go to work super early, so I’ve spend most of the day doing emails, organising my kalender and walking Pumpkin. Here in a few minutes two of my friends are coming over for coffee and cake. I am so excited to see them again!! Actually I must go soon, because I need to pop to the bakery before they get here. I just thought I had to share these cosy Sunday images with you before. AND as a privilege being a Cluse ambassador I’ve got a new amazing watch I have been so excited to share with you!

  OLYMPUS DIGITAL CAMERAimage

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Jeg elsker den rå rem, som minder lidt om det vintage agtige ur, jeg har fra dem men en gul rem. Derfor er jeg også sikker på, at denne bliver et hit, da farven går perfekt til min garderobe og smykker. Find det smukke ur HER. Roserne er fra min søde kæreste, dem overraskede han mig med i går inden han tog videre på arbejde. Det er virkelig en ting min kæreste er utrolig god til, det er at behandle mig som den vigtigste person i hans liv. Det er jeg så dybt taknemmelig for!

  Jeg håber, at i får en rigtig dejlig søndag. Jeg sender jer alle et stort knus herfra Pumpkin og jeg <3 Mit hoved er lidt tungt idag, da jeg fik et par gode glas vin hos min veninde i går aftes. Hun lavede lækker linse suppe til os! Mums..

  I love the raw strap there remind me a bit about another watch I have from them which I wear all of the time. It’s this yellow one that have an amazing vintage feel. I am therefor sure this one is going to be a hit as well, since I love the color there goes super well with my wardrobe and many jeweler’s. Find the gorgeous watch HEREThe roses are from my sweet boyfriend, he surprised me yesterday before he went to work. That is really something my man is amazing at. He treats me like I’m the most important thing in his life. I am so grateful for that!

  I wish you the best Sunday. I am sending you all a big hug from me and Pumpkin. <3 I am a bit heavy-headed today, because my friend and I had a glass of wine too many last night. She made me the most yummy lentil soup.. Mmm..

  OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

  I samarbejde med Cluse Watches   //   In collaboration with Cluse Watches

  PREV. ITEM NEXT ITEM
  BY:
  Isabella
  ×
  5th marts 2017

  READ COMMENTS -

  6 COMMENTS

  Isabella – har du et link til dine shorts?? De er super fede 🙂

  these photographs are so pretty! I love them!
  Fash ‘n’ fudge
  Fash ‘n’ fudge

  Glad you like them lovely <3

  Biggest hug
  Isabella xx

  Absolutely loving the vibe one these photos! You’re such a dreamy woman and I love the way you’ve presented this watch.
  Mmmm, lentil soup sounds so good to me, enjoy it. 🙂

  https://lartoffashion.com

  Thanks girl <3
  I am so crushing on this new watch, it is such a great color.
  I know it was super yummy. Might have to steal the recipe from her and post for you guys one day!

  Biggest hug
  Isabella xx

  LEAVE A COMMENT