GALLERIES

  WELCOME TO MY WORLD

  A little glimpse into my daily life

  6N2A30876N2A2986-2 6N2A3037

  Min dejlige veninde Anna besøgte mig i Sønderborg inden jeg rejste til London. Det var vildt hyggeligt at se hende igen! Vi fik snakket en masse, gået hyggelige ture, fik besøgt vores yndlings café og bare nydt at være sammen igen. Jeg glæder mig allerede vildt meget til at jeg skal besøge hende i næste uge. Heldigvis har vi mange telefon “dates” der ofte ender med at vare mere end en times tid. Haha (Se min søde veninde Anna’s blog HER)

  Lige nu sidder jeg på en hyggelige café i Shoreditch, og kommer helt til at savne Pumpkin ved at se disse billeder. <3 Det er utroligt hvor meget man knytter sig til sin hund. Hun er jo min lille baby! Haha. Kan ikke længere forestille mig en hverdag uden hende, den ville være så tom og mangle masser af kærlighed. Hun giver mig så meget glæde, og ved mine venner og familie syntes det samme.

  My lovely friend Anna came to visit me in Sønderborg before I went to London. It was super cosy to see her again! We got to talk a lot, walk cosy walks and we had yummy coffee at our favourite café in town and just enjoyed spending some quality time together again. I already can’t wait to visit her next week. Luckily we have lot’s of phone “dates”. They often last hours. Haha (Find my cute friend Anna’s blog HERE)

  At the moment I’m sitting at a cute café in Shoreditch, and miss Pumpkin like crazy by looking at these images <3 It’s actually unbelievable how attached you get to a dog. She is my little baby! Haha. I can’t imagine my life and everyday without her in it, she brings so much love and happiness into my life, and I know all my friends and family things the same.

  6N2A3057 6N2A2945 6N2A2922 6N2A3040

  Jeg er vildt tosset med mine sorte glitter flare bukser fra Brownie Spain. De sidder fantastisk, og så elsker jeg det shine de har. De giver lige lidt extra til at basic outfit, men alligevel er de ikke for meget. De kan både bruges til hverdag og fest! <3 Elsker bukser som disse, som du kan style til mange forskellige occasions. Find dem på deres hjemmeside HER. Det grønne tørklæde har jeg lånt af min mor, da jeg havde det utrolig koldt, og min tykke trøje fik jeg sidste år af Urban Outfitters (Den er stadig en favorit pga. farven og det oversize fit.)

  I am completely in love with my black glitter flares from  Brownie SpainThey fit like a dream, are really comfortable to wear and then I am crazy about the glittery shine they have. They add a cool detail to a look, but still in a discreet way. They are not too much in any way. They are also perfect to style for both everyday and party. Love items you can dress up and down for different occasions. Find them on their website HERE. They green scarf I borrowed from my mum, because I was feeling super cold and my thick jumper I got last year from Urban Outfitters (and it’s still a favourite because o the color and oversize fit.) 

  6N2A2993-2 6N2A3058 6N2A2974-2 6N2A2938 6N2A2952 6N2A3068 6N2A2964

  PREV. ITEM NEXT ITEM
  BY:
  Isabella
  ×
  2nd november 2017

  READ COMMENTS -

  10 COMMENTS

  i love the autumn vibes. you look lovely!!

  Tasha x
  http://lovefromtasha.blogspot.co.uk/

  Thank you so much Natasha!! <3

  All the best,
  Isabella xx

  Smukke, dejlige dig <3

  Du er så sød!!!!! <3

  Stort knus
  Isabella

  Glad you like them love! <3

  Biggest hug
  Isabella xx

  This is such a perfect and def. very cosy Fall outfit! I’m IN LOVE with your jeans and bag!

  https://lartoffashion.com

  Thanks a lot for your super sweet words lovely!!! <3 Means so much to me.

  All the best,
  Isabella xx

  The autumnal nature there is simply stunning, but THAT BAG!.. Just amazing!

  Gemma
  http://www.fadedwindmills.com

  Haha! Thank angel. Very glad you like it! I’m also super happy I bought it.

  Biggest hug
  isabella xx

  LEAVE A COMMENT