Neal’s Yard in seven dials London

LOCATION: Neals Yard

London

cof6N2A41086N2A4086 6N2A4085

Sidst jeg var i London mødtes jeg med min søde pige Amber Rose. Vi hyggede omkring 7 Dials, her er en masse skønne butikker, restauranter og hygge spots. Jeg kan huske den min første uge efter jeg var flyttet til London tog jeg selv til Neals Yard, og kan huske hvor meget jeg forelskede mig i området.

Mine runde briller har jeg fundet i en sød lille special butik her i 7 Dials. Butikken hedder Ollie Quinn. De har de sejeste briller og yder seriøst sådan en god service. Er smask pladask forelsket i mit nye brille stel, det er anderledes og give mine look et lille twist. Alle siger altid, at jeg ser så sød og uskyldig når jeg har dem på, haha! Jeg kan faktisk godt se hvad de mener. Hvad siger i?

Stort knus
Jeres Isabella

Last time I was in London i met up with my sweet girl Amber Rose. We had such a great time walking round 7 Dials, here is a lot of shops, restaurants and cosy spots like these. I remember my first week in London after I’ve moved there. I went by my self to discover Neals Yard, and I remember how I straight away fell in love with this area.

I’ve got my cute round glasses from a cool little shop in 7 Dials called Ollie Quinn. They have the coolest selection of glasses and offer such a good service. I am crazy in love with my new glasses. I feel like when I wear them, they add a little sun twist to my look. Everyone always tell me I look super adorable and innocent  when I wear them, haha! I actually see what they mean. What do you say?

Biggest hug
Your Isabella

6N2A4110 6N2A4083 6N2A4125 6N2A4124 6N2A4130

Find Neals Yard på denne adresse:

15 Neal’s Yard, London WC2H 9DP

Find Neals Yard on this address:

15 Neal’s Yard, London WC2H 9DP

 • FacebookTwitterPinterest

6 Responses to Neal’s Yard in seven dials London

  • Oh yeah there sure it! So many areas, streets to discover <3

   I cant wait to post more London posts/tips very soon.

   Biggest hug
   Isabella xx

Leave a reply