GALLERIES

  WELCOME TO MY WORLD

  A little glimpse into my daily life

  Dette var det outfit jeg havde tænkt mig at have på idag, men da jeg trådte udenfor døren synes jeg, at der var meget koldere end jeg troede, så derfor endte jeg med, at tage noget helt andet på. Dog synes jeg rigtig godt om det overstående look. Meget afslappet, men stadig fint (skulle jo til fødselsdag ;-)).

  Min blazer er fra H&M, mine shorts er fra Globan Funk, toppen er den fine Asos kjole jeg viste jer forleden dag med den smukke ryg, mine ørreringe har jeg arvet af min mor, og min ring er fra Nepal.

  Det overstående outfit havde jeg fuldendt med mine hvide korte Converse (all white look), og min røde Miu Miu clutch – lige for at bryde alt det hvide. Hvis jeg så skulle have gjort noget ekstra ud af mig, så selv kunne jeg have lagt et lag rødt neglelak samt rød læbestift.

  PREV. ITEM NEXT ITEM
  BY:
  Isabella
  ×
  12th juni 2011

  READ COMMENTS -

  21 COMMENTS

  I m in love with total white looks right now! Yours is my favourite!

  Hejsa 🙂 Har lige en kæmpe ros til dig!
  Jeg har lige fundet din blog og jeg lyver ikke hvis jeg siger, at jeg har siddet og kigget den igennem i to timer nu! Jeg er så fascineret og inspireret! Du er virkelig genial og jeg får lyst til at leve livet 100 gange mere end hvad jeg gør når jeg læser din blog. Jeg er tom for ord, virkelig, den er så god. Helt klart en af mine blogge jeg nu vil besøge dagligt – flere gange.

  Kæmpe ros fra ny trofast læser !! Fortsæt det gode arbejde og held og lykke med al hensyn til London !!
  You go girl !!!!!

  Lækkert sommer outfit! 🙂

  Er egentligt også ret misundelig på dit make-up bord, hvor kan man få fat i sådan et? 🙂

  Åhh jeg er så misundelig på den kjole!! – Se min nye på http://www.girlsonbudget.dk

  Uhh rød læbestift havde været vildt flot til!

  Hej smukke Isabella! Super skønt outfit. Har også den blazer 😉 Jeg tænkte på om du synes jeg skal tage imod tilbudet fra blogspot om at give adgang til reklamer på min blog? Kan det betale sig? Og vil du ikke hjælpe mig med at få nogle flere til min blog. Jeg synes selv den er ret fed, og har igen lige lavet nogle flere posts. Nu et med nitter vintage Levis shorts! Tjek den ud og skriv hvad du synes? På forhånd tak, Noa;-)

  noahaimoff.blogspot.com

  Sødeste Isabella..
  Jeg ville ØNSKE du lagde en video op med hvordan du stylede dit hår.. Helt fra bunden.. Du har en fantastisk volumen i det! fra det er vådt – til det ser ud som det gør på billedet! – jeg er misundelig.. 😉
  Knus

  Du er bestemt ikke den eneste der er misundelig! 😉

  Det er så fint med alt dit nye hvide tøj – det klæder dig bare super godt Isabella (: Ærgeligt at vejret var for dårligt til dette ellers rigtigt fine outfit – men sådan må det gå nogle gange, vi kan ikke rigtigt regne med vejret her i Danmark (:

  Hvor har du købt dine shorts? Har ledt efter et par alá dem længe!

  Hej Isabella 🙂
  Skønt, skønt outfit!
  Jeg synes virkelig, at man kan mærke, at du har fået mere tid – som du også selv nævner i indlægget med dit nye sportstøj. Elsker, at du har gjort så meget ud af dine indlæg med dine fine hvide kjoler! Du er en skøn blogger, og dine indlæg er bare blevet endnu bedre (de har altid været gode, men især her på det sidste), og jeg er en meget glad læser 😀
  / Natalie

  Hej Isabella. Jeg har lige et spørgsmål, som jeg håber, at du kan besvare. Kender du nogle gode loppemarkeder/kræmmermarkeder – hvor man kan købe smykker og tøj – her i Syd/Sønderjylland? 🙂

  er så misundelig på dit smukke make up bord! øv hvor er det pænt..

  outfit i en farve med forskellige nuancer er bare cool!

  Jeg ved godt, at jeg er en grammatisk nørd, der bare burde holde min mund, men here goes:
  Synes = nutid: jeg SYNES det ER koldt, syntes = datid: jeg SYNTES det VAR koldt. Undskyld mine rettelser, dit outfit er skønt som altid.

  Du ser bare så fin ud på billederne 🙂

  Hvor ser det godt ud, Isabella!
  Hvordan kan du have sådan en flot farve hele tiden? Er du bare naturligt brun all year around?

  Emma
  http://www.eyecandy-blog.com

  LÆKKERT OUTFIT! synes dog det er synd billederne bliver så redigerede.

  LEAVE A COMMENT