GALLERIES

  WELCOME TO MY WORLD

  A little glimpse into my daily life

  Dagens outfit

  Taske: 2hand   Sko: Shopsmv.com   Solbriller: Ray Ban   Kjole: H&M

  PREV. ITEM NEXT ITEM
  BY:
  Isabella
  ×
  6th juli 2011

  READ COMMENTS -

  63 COMMENTS

  Fin fin måde at få dagens på bliv ved med det!!
  – Og så vil jeg da også bare lige sige at du er for lækker, er helt vild med din stil (:

  Jeg må lige hører dig… Jeg har nu overvejet meget om jeg skulle købe den airstyler du bruger, men er i tvivl om den “virker” når jeg har naturligt krøl? Vil nemlig gerne have det kommer til at se glat ud, men stadig har fylde (uden det krøller)… Så kan det bruges til det og har du selv naturlige krøller også?:-)))

  Du er så fucking laber Isabella, at jeg får dårlig selvtillid af at kigge på dig!

  Hehe hvor er du sød! taak..

  /Isabella

  Jeg elsker din blog! Og jeg elsker dette indlæg, så jeg synes bestemt, at du skal forsætte med disse indlæg 🙂

  Tak skal du have Irma!

  /Isabella

  * det gik lige lidt for hurtigt.
  … blog. Jeg synes du gør det godt, og er ikke et sekund i tvivl om, du laver det hele selv, og får dine egne ideer. God dag til alle.

  Mange tak for din skønne kommentar Michelle! Det varmede meget.

  /Isabella

  Flot video Isabella! Og flot outfit. Det er lækkert du har sat det sammen som du har gjort. Er ked af folk har så ondt i røven over din ellers så lækre og inspirerende blog. Forstår ikke hvorfor I overhovedet læser Isabellas blog, hvis I alligevel ikke kommer med andet end tilsvining?! Jeg har fulgt din blog helt fra begyndelsen, og kan skrive under på du gør det hele af dig selv. Det er okay at få inspiration fra andre (gør jeg f.eks. af din blog), men hvis Isabella efterligner, er det vel kun nødvendigt at læse den ene af bloggene? Kæmpe klap på dine skuldrer Isabella for at lave din EGEN og enormt inspirerende

  Præcis! Og fuck om i så har samme stil, hår osv, i er stadig hver jeres….. Bliv ved med at være den du er Isabella:-)))

  Taaak Mette! Hvor er du dejlig..

  /Isabella

  Det er lige det vi er…

  Isabella, folk er da bare røvmisundelig fordi du ser så pisse lækker ud:)!

  Hvor er du sød Line! Tusind tak 🙂

  /Isabella

  Det har jo ikke noget med videoerne at gøre,
  det er håret, stilen, poseringerne og
  det hele der er kopieret fra angelica.

  Det er det bestem ikke nej.

  /Isabella

  Hej Isabella. Rigtig god blog du har dig 🙂
  Men er lidt nysgerrig. Får du en til at tage billeder af dig, eller er det selvudløser? 🙂

  xx

  Hej Sara 😀 Det gør jeg selv med 10 sek udløser 😉 hehe. Så løber jeg frem og tilbage.

  /Isabella

  Super lækkert!!! Forresten – Dine Dr. denim jeans du viste for et par dage siden – Hvor er de købt? 🙂

  Mange tak 🙂 Jeg har købt dem i Jim P Female her i Sønderborg. Men mon ikke du kan købe dem på nettet?

  /Isabella

  Jeg kan ikke finde dem på nettet desværre.. Jeg kommer først til Sønderborg om 1,5 måned så det er vist lidt modigt at satse på at de stadig er der til den tid.. Jeg vil prøve at ringe til butikken og spørge om de evt. sender 🙂 Hvad hedder størrelserne? -s, m.. eller 27, 28.. 🙂 Og hvordan er de i størrelsen og er der strch i?
  Jeg håber du har tid til at svare på mine mange spørgsmål Isabella 🙂

  PS: Jeg har lige læst dit indlæg om sundhed – Det er virkelig et spændende indlæg, og jeg er enormt imponeret over det arbejde du lægger i bloggen! Den bliver bedre og bedre for hver dag 🙂

  Jeg synes nu også du efterligner angelicka blick en del, ikke bare outfit-mæssigt, men også din kys-munds tattoo og hele din intro-tekst. Kom igen:)

  Min kys mund tattoo er ikke noget jeg har kopiret fra hende (hvilket er noget min kæreste kan skrive under på, da jeg engang for flere år siden forelskede mig i en kysmund tattoo da vi så Miami Ink sammen, og lige siden har jeg villet have det, og nu gjorde jeg det så og jeg har bare noget med tatoveringer på armene – hvilket også er derfor begge mine tatoveringer er placeret på mine arme). Jeg behøver egentlig slet ikke sidder her og forsvare mig selv? for der er intet at forsvare, jeg efterligner ikke – og så er den ikke længere! Fint hvis du synes vi minder om hinanden på hår, tøj og vi har begge en kysmund tatovering – men jeg finder selv på at det jeg blogger om og har hjertet med i det!

  /Isabella

  Du behøver bestemt heller ikke at forsvare dig. Angelica er en fantastisk og enormt inspirere de blogger, og jeg tror næppe du er den eneste der gør det. Men når samtlige læsere kommenterer på det, så må der være noget om det…

  Jeg forstår ikke folk’s problemer med outfit-videoer. Det er ligesom at gå amok over at outfit-billeder er for uoriginale og at efterligne.. Det er virkelig noget pjat (i mine øjne..)

  Jeg synes outfit videoerne er en rigtig god idé. Det giver en god mulighed for at præsentere outfittet bedre, med musikken, bedre vinkler osv.

  Jeg synes du skal blive ved med det! Også selvom om nogle af en eller anden grund, har et problem med dem.. Underligt nok!

  Mange mange tak Anne Sofie! hvor er du sød.

  /Isabella

  Thank you so much! 🙂

  /Isabella

  Jeg kan rigtigt godt lide at du har stylet den tætsiddende og feminine kjole med et par rå støvler – og hvor ser det bare godt ud til dig (:

  Tusind tak Mie! 🙂

  /Isabella

  Jeg synes din blog er den fineste, og jeg glæder mig hver dag til at se alle dine lækre indlæg!! Jeg har netop selv startet en blog, og hvis du en dag skulle få tid, må du meget gerne klikke ind og give kritik.. -http://byluigi.girlsonbudget.dk/

  Tusind tak for din søde kommentar! jeg kigger helt sikkert forbi 🙂

  /Isabella

  Gud hvor har du bare en flot figur! 🙂 Synes at det er fedt med en outfitvideo for tøjet bevæger sig anderledes og ser bedre ud i 3D 🙂

  Det var også det jeg tænkte 🙂 Mange tak!

  /Isabella

  Jeg er helt uenig i Caroline og “den anden”‘s kommentarer – jeg ser meget gerne flere af de videoer! 🙂

  Tusind tak Nanna, det er jeg glad for 🙂

  /Isabella

  Jeg synes det er fedt, isabella.
  Så sød du ser ud 😉

  Tusind tak skal du have 🙂 Hvor er det sødt af dig.

  /Isabella

  Fuldstændig enig med Caroline!!!
  Der går alt for meget angelica blick
  i den konstant!!!!!

  øv.. må indrømme at det er lidt trist at se at alle bloggere ligner hinanden mere og mere. nu har jeg set sådan en gå video med musik i baggrunden hvor man kan se outfit hele 4 gange i dag.

  Angelica blick
  Victoria törngren
  tyras

  og nu isabella thordsen.

  Det kunne være fedt og se noget nytænkende og kreativt for en gang skyld 🙂 blot konstruktivt kritik. er stadig vild med din blog

  Hej Caroline..

  Outfit videoer er noget jeg har lavet mange gange før, og defor ikke noget nyt for mig. Det er nyt inde på min nye hjemmeside – men på min gamle blog der lavede jeg det engang imellem for at lave “dagens” mere spændende.

  Det er dejligt med konstruktivt kritik, tro ikke det. Jeg vil bare ikke gerne opfattes som en “efterligner”, for det er en ting jeg bestemt ikke er.

  /Isabella

  Jeg kunne også godt tænke mig et indlæg om dine tatoveringer. Hvorfor du har valgt lige dem, placeringen osv.. Jeg er især nysgerrig efter at vide, hvad der står på den, der sidder på din underarm. Dine billeder er aldrig tæt nok på, til at se hvad der står 🙂

  Hehe 😉 der skal nok komme et indlæg om det!

  /Isabella

  Jeg elsker din tatovering af kysaftrykket!!

  Ihh tak skal du have! Den er jeg også rigtig glad for 😀

  /Isabella

  Du ser så smuk ud! Og fiiiiin video 🙂

  Tak Natalie 😀

  /Isabella

  Hej.
  Jeg er KÆMPE fan af din blog, følger den dagligt 🙂
  Nu har jeg set at du har nogle tatoveringer hist og her, kunne du måske lave et indlæg hvor du viser dine tatoveringer?

  God sommer 🙂

  Tusind tak for en dejlig kommentar!
  Jo det vil jeg lige tænke over 😉

  /Isabella

  Du er bare super smuk, og sjov lille film 😀

  Tak skal du have Maiken 😀

  /Isabella

  Ærgerligt du efterlignere angelica blick så meget :/

  Hej Sonia. Jeg bliver meget “øv” over din kommentar. Jeg efterligner ingen. Jeg har min helt egen stil. Outfit videoer er noget jeg har lavet før, så fordi angelica blick også gør det er det ikke fordi jeg efterligner? Hvis du fulgt min blog i lang tid, så ved du også at outfit video’er ikke er noget nyt for mig.

  /Isabella

  Det er jeg helt enig i Isabella. Du har din egen stil hele vejen igennem! – og respekt for det:)

  Tusind tak Pernille!!

  /Isabella

  Smuk som altid! 🙂
  Jeg kunne egentlig godt tænke mig at vide hvordan man laver sådan nogle videoer, altså med musik og sådan? Har undret mig over det i et stykke tid og jeg kan simpelthen ikke finde ud af det.. 😀

  //Christina.

  Jeg laver mine i Imovie 😀 Så prøver jeg mig bare frem!

  /Isabella

  Mange tak 😀

  /Isabella

  Rigtig fint sommer outfit. Og sød video. Elsker dit lille spring nummer til sidst 🙂

  Hehe tusind tak 😀

  /Isabella

  LEAVE A COMMENT