GALLERIES

  WELCOME TO MY WORLD

  A little glimpse into my daily life

  Dejlig dag og interview med P1

  Photobucket

  Photobucket

  Photobucket

  Photobucket

  Idag har været en dejlig dag. Det er nu rart at have sin gode veninde med under modeugen, uheldigvis må jeg undvære hende de næste 2 dage, da hun uheldigvis blev nød til at tage hjem. Det var også idag jeg mødtes med Andreas Lindbjerg Nielsen, journalisten fra P1. Han interviewede mig inden Soulland Fashionshow, samt under showet. Han var rigtig flink og legede “fluen på væggen” imens jeg snakkede med de jeg kendte samt tog streetstyle billeder. Under showet sad han ved min side og interviewede mig omkring showet mm. Det var en meget spændende og rigtig god oplevelse! Interviewet kan allerede høres på P1 på tirsdag og bliver genudsendt torsdag. Mere info følger..

  PREV. ITEM NEXT ITEM
  BY:
  Isabella
  ×
  4th august 2011

  READ COMMENTS -

  11 COMMENTS

  hvor ser du fin ud 🙂 er kjolen fra weekday eller hvor er den fra? den er så fin og læbestiften har en skøn farve!

  knus, Marie My fra http://www.nemesisbabe.blogspot.com

  Pæne sko, hvor er de fra?

  Lækkert outfit – perfekt til modeugen 🙂

  og hvor er din hat fra? 🙂 du ser godt ud!

  Hvor lyder det spændende og hvor ser du fin ud, Isabella! Hvor er din kjole fra? 🙂

  Du ser dejlig ud. Hvor har du købt dine sko?

  Spændende! Vil glæde mig til at høre interviewet 🙂

  Hvor er dine sko fra? De er rigtig pæne. 🙂

  Lyder spændende med det interview! Hvor har du købt dine flotte sko?

  Må jeg spørge, hvad for en læbestift du har på læberne? Den ser rigtig fin ud 🙂

  Er slet ikke sikker, men jeg synes det ligner “Saint Germain” fra MAC 🙂 love it.

  LEAVE A COMMENT