GALLERIES

  WELCOME TO MY WORLD

  A little glimpse into my daily life

  Dejlig storebror

  Igår var jeg hjemme hos min dejlige storebror for at hyggesnakke og få lækkert aftensmad. Han lavede mørbrad, nye danske kartofler med avokado og tomater. Mmm sundt og lækkert! I dag skal jeg læse til matematik eksamen – jeg var nemlig så uheldig at trække matematik skriftligt, (hvilket desværre ikke er det jeg er bedst til!).

  Hele morgenen har jeg været igang med at gøre rent, det eneste jeg nu mangler er bare at få støvsuget, jeg har nemlig inviteret en masse dejlige piger herop til mig imorgen aften, da jeg nemlig fylder 20 imorgen.

  PREV. ITEM NEXT ITEM
  BY:
  Isabella
  ×
  20th maj 2011

  READ COMMENTS -

  4 COMMENTS

  Jeg skal også op i skriftlig matematik – så jeg føler med dig! Det er bestemt heller ikke min stærke side, tværtimod!

  Åh øv altså! held og lykke.
  Men bare vi får huen på, så går det nok 😉

  /Isabella

  Hmm, vil du ikke bytte? Jeg vil dø for at få skriftlig matematik! men næh nej, jeg fik da mundtlig matematik istedet!! 🙁

  Ja okay, mundtlig matematik der er jeg steget af /: Ej hvor øv..
  Men jeg synes nu er skriftligt er slemt nok! Ville langt hellere op i psykologi eller ja, så meget andet 😉 Men sådan vil det altid være.
  Mange gange held og lykke, er sikker på at det nok skal gå.

  /Isabella

  LEAVE A COMMENT