GALLERIES

  WELCOME TO MY WORLD

  A little glimpse into my daily life

  Det mener du bare ikke!

  Oh nooooo, det er bare så meget løgn!!! Jeg har ventet i evigheder på min gallekjole, og jeg kan slet ikke beskrive hvor meget jeg glædede mig til at få den. Den var så smuk på billederne, men da jeg så pakkede den ud igår, fik jeg det største chok jeg nogensinde har fået! Sorry, men den er ubeskrivelig grim. Den er så grim at den ikke engang fortjener at blive vist på min blog. Jeg aner ikke hvad de har lavet? Min mor beskrev kjolen således: “Ikke engang gamle bedstemødre vil bruge den som morgenkåbe – i mørke” – & når min mor beskriver en kjole således, ja så er den virkelig gal. Nu står jeg her, det er torsdag og på mandag skal jeg til galla, og jeg står uden gallakjole. What to do?!

  PREV. ITEM NEXT ITEM
  BY:
  Isabella
  ×
  12th maj 2011

  READ COMMENTS -

  32 COMMENTS

  NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO! Ud og lede på strøget ! Ikke så langt væk fra fiolstræde og ligger der en butik, som hedder MCM. De har en masse gallakjoler. Prøv at kigger der..?

  Nesta,
  http://neonstars.blogspot.com/

  Ej hvor er det ærgerligt.. Det er slet ikke sådan noget man har lyst til skal ske 🙁 håber det hele løser sig for dig! krydser fingre!

  Forresten hvor har du egentlig fået lavet din tatovering? Har tænkt på at spørge i lang tid, for det er virkelig den flotteste tat jeg nogensinde har set! 🙂

  jamen dog – mega krise, what to do? Hvad gør du???
  Vi bliver jo så nok nødt til at se den grimme kjole….. Jeg betvivler ikke din dømmekraft, eller smag, men vo må da se den…… ikke?…..

  Århhh hvor jeg føler med dig 🙁 ØV. Ens gallakjole skal bare være perfekt.
  Prøv Miss O i Holstebro.. de har en kæmpe galla afdeling, med mange lækre specielle ting. Alt er næsten hentet i Paris og derfor unikt… Jeg var der for en uge siden, og der var mange smukke smukke sager, og personalet er så søde og hjælpsomme. Held og lykke med dig!
  Krydser fingre for dig!

  Jeg brugte den fine Gestuz kjole til mit 3.g’s galle her i start april – og den var PERFEKT, og ingen andre havde noget der bare mindede lidt om den!!
  Jeg købte min over Smartgirl (… kikset, I know) og der var ret så hurtig levering. Mener også den kan købes på ASOS.. Tror det bliver svært at finde den i en butik, da jeg mener, at den var en del af AW10?

  Øv, øv, øv, øv, ØV! Hvor er det dog træls for dig! Har desværre ikke lige det perfekte råd, så hber virkelig du finder ud af noget! 🙂 Vil dog sige at du kan troppe op i hvad som helst og stadig se fantastisk ud! 🙂

  The Fashionphile

  -http://fashionphileme.blogspot.com/

  Det er jeg godt nok ked af at høre. Er du ikke sød at lave et indlæg, hvor du tydeligt skriver adressen på dem du har købt fra, så man aldrig selv kommer til det?

  hvor har jeg ondt af dig!!! rigtig meget held og lykke med at finde en ny.
  /Stine

  for første gang er der en der VIRKELIG er berettiget til at snakke om tøjkris…

  eej, jeg kan virkelig sætte mig ind i din situation! Hvis det ikke var fordi jeg lige har solgt min gallakjole måtte du have lånt den… men, nej.. Jeg håber du finder ud af en løsning har last minute, jeg købte min på lightinthebox, men de har fabrik i Kina, så det er ingen mulighed… okay, vi kan vist konkludere at jeg overhovedet ikke kom med noget som helst du kunne bruge konstruktivt, men jeg føler virkelig med dig, og håber det lykkedes for dig, eller det er jeg ret sikker på det vil (:

  Kh Mie fra miedina.blogspot.com

  ØvBøv. Næsten det værste der kunne ske. Har prøvet at stå i en lign. situation!
  Jeg ved ikke om du læser hos katrine(krojby), ellers så hun fantastisk ud i hendes kjole, den var fra :http://www.mannequin-shop.dk/
  Du kan evt. kigge eller se på katrines blog, hvis du søger på “galla”..

  For at lægge et lille plaster på såret, vil jeg bare lige sige, at jeg for nylig opdagede din blog, og nu er det min yndlings!!

  Må vi så ikke godt se billederne af kjolen? 🙂 men super ærgeligt at høre, håber du finder noget der er helt perfekt, men jeg er sikker på at alt ville se godt ud på dig. du er jo smuk! 🙂

  Ja, er enig med de andre, vil du ikke lægge et billed ind? 🙂
  Det er rigtig surt, men tror desværre at rigtig, rigtig mange galla-kjoler er lavet i syntetisk stof og ikke falder ind i unge, mode-rigtige kvinders stil…

  Jeg vil altså også gerne se kjolen alligevel..

  Hej Isabella
  Er det fra tidebuy.com? for jeg bestildte også min kjole der, og den var næsten perfekt!! min søster bestilte også der, og den passede ingen steder overhovedet, så hun måtte derfor gå ud og købe en ny!

  til dig katrine: flere fra min klasse købe også der og deres passede perfekt, så tror bare nogen er virkelig uheldige, som isabella og min søster!!

  Vil også gerne se et billede af den.. Hvor er det virkelig træls for det. Det værste er jo at du ikke rigtig kan nå at bestille en anden, da man aldrig ved med post dk.. Ej håber virkelig du finder en løsning og at du har tid til at rejse lidt rundt på kjolejagt, selvom det ikke lige var planen!

  Hej Isabella

  Hvor blir man ked af at høre at det er gået galt med din kjole…
  Kan se at du også var vild med Gestuz kjolen -hvorfor ringer du ikke til dem og spørg om de kunne have kjolen liggende på deres “lager” ? De ligger i Kolding/Vejle nemlig, så det var måske en mulighed 🙂

  smil RikkeCharlotte

  Sæt lige et billede op af den så vi kan dele vreden med dig 🙂

  Jeg føler med dig!!

  Jeg håber du får fat i den fra Gestuz på den ene eller den anden måde eller at du finder en anden og føler dig lækker og veltilpas på mandag! 🙂

  Jeg er også nysgerrig efter at se kjolen. Selvom den ikke er flot synes jeg da det er værd at vise den for at advare andre mod at handle der.
  Hvis du mangler en lang kjole har H&M nogle gode bud hvis den også skal være billig.

  blir helt nysgerrig, ej, lægger du ikk lige et billede ind?? til skræk og advarsel for andre potentielle kunder på hjemmesiden!

  Hej Isabella.

  Hvor er det træls for dig!

  Jeg vil foreslå at du tager en tur til Randers og besøger butikken Frk. Fie. 3 etager med gallakjole, og hun skriver navne og skoler ned på dem der køber så der ikke er to personer fra samme skole der kan købe samme kjole.

  Du kan evt. starte med at kigge på deres hjemmeside. De er bl.a. det eneste sted i DK der forhandler Sherri Hill kjoler, som efter min mening er de smukkeste! Skal selv derop på lørdag og se efter en kjole 🙂

  Ej, hvor ærgerligt og irriterende :(!

  Men prøv ellers butikken “GangArt” i Flensborg (ligge i nærheden af havnen og mange Caféer) de har super smukke kjoler! 🙂 Hvis du så ellers lige tager et smut til Tyskland selvfølgelig 😉

  Ej, hvor er det synd for dig..
  men.. må vi ikke godt se den? bare for at man ikke selv bestiller der en anden gang –

  ååååh nej! nu bliver jeg helt nervøs – jeg har også bestilt min kjole derinde fra 😮

  Ej hvor nederen for dig:(
  Vil nu gerne se kjolen alligevel…

  Ej hvor frygteligt Isabella. Jeg skal selv til galla på mandag og ville godt nok blive stresset hvis det var mig selv, der var i din situation. Held og lykke med at finde en kjole, vi vil gerne følge med i processen!
  x sophie
  http://sophiemathildehansen.blogspot.com

  Eeeeeej, hvor har jeg ondt af dig! 🙁 Jeg købte i sin tid min gallakjole hos ‘La Prinsessa’ i Århus, og jeg vil virkelig anbefale dig at tage derop! Det er en hyggelig lille butik, men de har et kæmpe udvalg af de smukkeste kjoler, nogle enkle og nogle mere ekstravagante.

  Held og lykke!!!

  /Tine
  madmusikmode.blogspot.coom

  Hvad er der galt med kjolen? Er det stoffet eller farven?? 🙁

  Håber du finder noget andet !

  Ej hvor har jeg bare så ondt af dig 🙁 Det er bare så vigtigt, at ens kjole er lækker og at man føler dig smuk og dejlig!

  Jeg håber virkelig at du finder noget, som du kan enes med.. Og hvis du så alligevel får lyst, så synes jeg du skal vise os kjolen alligevel..

  Knus og tanker..

  Ej hvor ærgeligt!
  Du må have fat i den flotte gestuz kjole, begynd og ring rundt til butikkerne 🙂 Held og lykke

  Hej Isabella.

  Tag ned i Kollektion og Strik i Sønderborg. (Den der gallaforretning ved havnen).

  Jeg lover dig – du bliver ikke skuffet. De har de smukkeste kjoler som indehaveren opkøber i hele verden.
  Du kan forresten ringe til hende, hun åbner gerne så det kun er dig der er i butikken.
  Der findes ikke to ens kjoler i butikken, så du undgår at en anden møder op i det samme.

  Held og lykke!
  Kærligst,
  Emma

  LEAVE A COMMENT