GALLERIES

  WELCOME TO MY WORLD

  A little glimpse into my daily life

  differences attracts Him vs me

  imageHIM VS ME

  Sokker eller bare fødder: 
  Ham: Bare fødder
  Jeg: Sokker – altid! Gerne tykke sokker

  Yndlings snacks: 
  Ham: Alt tungt og sødt – gerne kage
  Jeg: Popcorn eller chips – elsker det er lidt salty

  Hvis vi skal mødes med vennerne:
  Ham: På en pub med dinks og masser af øl
  Jeg: På en hyggelig café med masser af god kaffe

  En rejse til en storby eller lille by: 
  Ham: Storby
  Mig: Lille hyggelig by

  Hvornår går i, i seng:
  Ham: Ved en 1-2 tiden (nogle gange senere)
  Mig: Jeg er heldig hvis jeg stadig er vågen når klokken er 11

  Yndlings drikke:
  Ham: Øl – gerne lager
  Mig: kaffe, vand eller hyldeblomst saft

  Hvor spiser i helst derhjemme: 
  Ham: i køkkenet
  Mig: På sofaen

  Som I kan læse jer frem til, er min kæreste og jeg meget forskellige, – hvilket er noget af det jeg elsker aller mest ved ham. Han er så anderledes på den gode måde!! Siden jeg har fundet min mand, har det virkelig fået mig til at sætte livet i perspektiv. Jeg ser livet med helt andre øjne. Før var jeg afhængig af at arbejde, alt jeg gjorde var styret omkring mit job. Jeg havde ikke tid til at nyde livet, og det han fik mig til at indse! Jeg er så taknemmelig og glad for, at jeg har fundet min soulmate. OOOH HA’ jeg takker mig selv for, at jeg havde fået et eller to glas vin for meget, den aften jeg så ham i baren, sådan så jeg turde at sende ham et sødt smil. Det ville jeg normalt ikke have gjort, men der var bare noget helt specielt ved ham, det vidste jeg fra det øjeblik, jeg lagde blikket på ham første gang. Jeg vidste bare, at jeg blev nød til at finde ud af, hvem denne flotte og mystiske mand var. (Hvis I gerne vil læse om hvordan vi mødte hinanden, kan I læse det i dette indlæg her.) Der er ingen tvivl om, at jeg har fundet den mand, jeg ønsker at dele resten af mit liv sammen med.

  Han har fået mig til at indse, at livet handler om kærlighed, passion, eventyr og det at vær her, leve i nuet og få det meste ud af den tid vi har sammen. Før prøvede jeg at stile efter noget, – og nu hvor jeg tænker tilbage, så ved jeg ikke engang, hvad jeg prøvede at stile efter? Nu når jeg kigger tilbage, så giver intet mening før jeg mødte ham. Nu er jeg ligeglad med hvor mange penge jeg tjener, status og dyre designer tasker, – alt der betyder noget er at jeg er glad, og har nok til at føle mig godt tilpas til at leve et god liv sammen med ham. Som I kan se ovenover, er vi meget forskellige – og som man siger, forskelligheder tiltrækker hinanden. Jeg har lært, at det aller vigtigste i et forhold er, at vi husker at gøre plads til hinanden.
  Det at prøve at ændre på sin mand for sin egen skyld, for at han skal please en og ens egene behov, er ikke vejen frem og aldrig sådan man vil blive lykkelige sammen. Det vil få ham til at føle, at han ikke er god nok, – hvilket han er. Det er ikke fair for nogle af os. Det er ligesom når en fyr prøver på, at få sin dame til at tabe sig osv.. Jeg kan blive helt…. ja, virkelig??? Vi bliver nød til at give hinanden plads og acceptere og omfavne, at vi er forskellige. Jeg mener – ingen af os er perfekte, og jeg kan ikke sige det nok, det er så vigtigt vi husker at kommunikere, og lade hinanden være de mennesker vi er. Vi vil ikke have dem til at ændre os, så hvorfor skulle vi ønsker at ændre dem? Lad ham være den mand, du blev forelsket i, og jeg lover dig, han vil blomstre, og vi piger vil gøre det samme. Det bedste ved kærlighed er, at det bringer det bedste frem i jer begge naturligt.

  Vi skal lære at omfavne vores forskelligheder, og gøre det til en styrke. Forskellige interesser, venner, vaner, drømme osv. er bare en del af det at være i et forhold. Ingen ville få noget sjovt ud af at date en klon af os selv, – kæft det ville være kedeligt, hvor er modspillet lige? Forskelligheder er godt, det udfordrer os, gør at vi se tingene anderledes og ved at gøre plads til hinandens forskelligheder, gør det at vi kan vokse stærkere sammen, frem for at gøre at den anden person føler sig lille, forkert og ikke god nok. Det at være et par, er at nyde at hver af os er unik i os selv.

  HIM VS ME

  Socks or bare feet:
  Him: Bare feet
  Me: Socks – always! Thicker des better

  Favourite snacks: 
  Him: Someting heavy and sweet. Loves cakes!
  Me: Popcorn or crisps – something salty.

  If you are going to meet the friends:
  Him: In a bar with drinks and beers
  Me: At a cosy café with big cups of coffee

  A trip to a big city or countryside:
  Him: Big city
  Me: Countryside

  When do we go to bed:
  Him: 1-2 in the night (sometimes even later)
  Me: I am lucky if I am still a wake pass 11pm

  What to drink: 
  Him: Beer – any lager
  Me: Coffee, water or elderflower juice

  Where to eat in home:
  Him: In the kitchen
  Me: On the sofa

  As you can see, my man and I are actually quite different – which is one of the things I love the most about him. He is so dirrerent in a good way!! Since I have met my man, it have really put my life into perspective. I see things differently with much clear eyes. Before I was a workaholic, everything I did was because of work. I didn’t have any time to enjoy life and he made me realize that! I am so grateful and happy that I have found my soulmate. THANK GOD I had a glass or two too much wine that night in the bar, so I was brave enough to send him a cute smile. I normally would never have done that, but there was just something about him from the moment I laid my eyes on him. I just new I had to get to know who this mysterious and handsome man was. (If you wan’t you can read about how we met, here) There is no doubt that I have found the man I want to spend the rest of my life with.

  He have made me realize that life is about love, passion, adventure, living in the moment and just being here, together making the most of it. Before I was trying to reach for something – and now when I think back on it, I don’t even know what, to me when I look back my life it didn’t make any sense before him? Now I don’t care about money, status or expensive designer bags – all I care for is being happy and having enough to feel comfortable to live a happy life with him. As you can see, it really is true that differences attracts, and one thing I have learned is that the most important thing in a relationship is to make space for each other.

  Trying to force a guy to change for you is not the way to be happy together. It will make him feel like he’s not good enough for you, which  he is. That’s not fair to anyone. Like some men try to change their girlfriends into loosing weight etc. Like really??? We need to make space for each other and accept and embrace that we are different. I mean – no once are perfect, and I can not say it enough how important it is to communicate and let each other be the people we are. We don’t want them to change us, then why would we wanna change them? Let him be the man you fell in love with, and I promise you he will bloom, and us girls will do the same. The great thing about love is it brings out the best in both of you naturally.

  Learn to embrace our differences. Different interests, friends, habits, dreams etc. are just another part of being in a relationship – nobody would have any fun in dating a clone of our self – Gosh that would be so damn boring! I mean where is the excitement in that? Differences are good, it challenge us, makes us see things differently and by making space for each others differences it makes us grow together stronger instead of fighting and making the other person feel small, wrong and not good enough. Part of being a couple is enjoying what makes each of you unique.

  PREV. ITEM NEXT ITEM
  BY:
  Isabella
  ×
  10th november 2016

  READ COMMENTS -

  8 COMMENTS

  This is beautiful <3 I'm so happy for you both xx

  Hvor er det rigtig og smukt skrevet 🙂
  Hvilket sprog snakker i sammen?

  Hilsen Mette

  Such a beautiful post, it really is true that you don’t have to like the same things as each other to be in a relationship, in fact differences are healthy, they keep you true to yourself and i think opposites do attract, my other half would prefer to spend his evenings watching football or playing computer games, i prefer reading blogs or getting sucked into a good tv series!
  http://www.pagesfrombeth.blogspot.co.uk

  So true – differences are so healthy! Haha, I love that 😀
  It’s also very healthy to have and do things apart, so good your man have his football – then you can just read your blogs and books while he is having his “man” time 😉

  Biggest hug and happy weekend love,
  Best
  Isabella xx

  Vise ord, smukke Isabella <3 Forskellighed er undervurderet, og det er godt at huske sig selv på, at hvis vores kærester var anderledes, end de er, havde vi måske slet ikke forelsket os i dem. Vi skal ikke elske på trods af "fejl" eller "mangler", men på grund af dem.

  Lige præcis Christina <3 det er bare så rigtigt! Vi skal nemlig elske på grund af fejl og mangler.

  Sikke en dejlig kommentar!

  Rigtig god weekend,
  De bedste hilsner
  Isabella

  Det er bare så godt et indlæg med massere af tanker, og kærlighed i sig selv. Tak for god læsning, og sikke en kærlighed i har! 🙂

  http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/

  Tusind tak sødeste Katrine <3 Er rigtig glad for, at du kunne lide det! Har nemlig tænkt over at skrive dette indlæg i rigtig lang tid.

  De bedste hilsner
  Isabella

  LEAVE A COMMENT