GALLERIES

  WELCOME TO MY WORLD

  A little glimpse into my daily life

  dont forget yourself

  91EB4640-8F83-47F7-8C1E-7CFA9CA79390 6N2A3510-2 6N2A3432-3

  Godmorgen mine kære læsere! Jeg håber, at I har det rigtig godt. I dag vil jeg gerne snakke lidt om det at huske at elske og prioritere sig selv <3 De fleste af os (inklusiv mig selv) har det dårligt med at putte sig selv i første række, men hey? Det er jo vores liv er det ikke? Det aller vigtigste vi har er jo os selv, så hvorfor skal vi føle os egoistiske eller skyldige over at putte os selv højere op i vores prioritering række. Hvis vi er ukykkelige, stresset eller føler os nedtrykte, hvordan kan vi så være den bedste udgave for dem vi elsker?

  Self love er de sidste års tid blevet utrolig vigtigt for mig. Selv love eller self care can være små ting her i livet som at købe sig selve en smuk halskæde eller vælge at tilbringe en hel søndag i sengen med en pose af ens yndlings slik. (Hvilket jeg kan anbefale jer, at gøre engang imellem!)

  Jeg har lige forkælet mig selv med nogle smukke smykker fra Thomas Sabo‘s nye smykke kollektion. I har helt sikkert set dem allerede på min instagram og insta stories mm. over de sidste par uger. Har ikke taget dem af siden jeg fik dem! De er bare så edgy og smukke. De har et klassisk look, men er stadig lidt rå i det hvilket i ved jeg elsker. Jeg er helt tosset med dem, da jeg har valgt at få S som vedhæng i min halskæde som symbolisere min kærlighed til mine kære forældre, da begge deres navne starter med S. Find mit armbånd HER og find mine søde vedhæng HER.

  Thomas Sabo har lige udgivet denne nye smukke Generation Charm Club collection hvilket jeg er helt tosset med. Jeg elsker, at man alt efter event og humør kan gøre det enkelt med en eller to vedhæng eller hvis man har et simpelt look på tilsætte flere vedhæng, og gøre det et statement piece – ligesom jeg har gjort med mit armbånd her i New York.

  Good morning my dearest followers! I hope you are well. Today I want to talk a bit about self love <3 How important it is to prioritise yourself. A lot of us feel guilty about putting ourself first (inclusive myself), but hey? It’s our life right?! The most important thing to take care of is ourselves. If we are unhappy or unwell, then how can we be there for the once we love?

  Self love can be small treats in life, like buying yourself a beautiful necklace or choosing to spend a whole Sunday in bed with a box of chocolate. (Which I can highly recommend you to do once in a while!)

  Treating yourself to something nice shouldn’t only be a “reward” if you feel like you’ve earned it. It should be something we do because we love ourselves – and no matter accomplishment, we deserve to treat ourselves – aaand do it without feeling bad or guilty about it!

  I’ve just treated myself to these gorgeous jewellery’s from Thomas Sabo. You’ve probably noticed me wearing them a lot on my Instagram and Instagram stories. I have worn them every day since I got them. They are absolutely stunning. They have this classic but still edgy look, at the same time, which you angels know I love. I absolutely adore them, and in my necklace I’ve got my star sign and an S. Both my mum and dad’s name starts with S, so it symbolise my love to my parents. Find my bracelet HERE and find my cute charms HERE.

  Thomas Sabo has just launched this beautiful Generation Charm Club collection which revolutionizing the design and look of the original Charm Club Collection. They are now featuring extra large and stunning charm pendants in yellow gold vermeil and silver. I have personalized my bracelet with a mix of the charms I love. You can mix and match the charms you like, and some days I feel like wearing it a bit more simle – then I just take off some of the other charms and wear my small stone charm. Day’s you want a big “extra” you can wear more charms for a statement look, just like I did in these photo’s from New York!

  6N2A3511 6N2A3308 6N2A3215 6N2A3489-2 6N2A3432-3

  Jeg har drømt om at forkæle mig selv med nogle nye smykker i lang tid nu, så hvorfor skulle det ikke være nu? Hvorfor syntes vi altid at vi skal løbe et marthon eller få den højeste karakter på studiet før vi må give os selv noget vi drømmer om. Vi er så gode til altid at få os selv ned med nakken. Lad os stoppe med det! Der er nok derude der gør det for os – lad ikke os selv være en af dem..
  Jeg har utrolig høje ambitioner til mig selv hver dag, hvilket også er en god ting, men engang imellem er det sundt at minde os selv på, at vi sku gør det godt. Mine daglige mål til mig selv kan godt være alt for urealistiske, hvilket kun sidst på dagen kan gøre mig ked af det, fordi jeg altid føler, at jeg når det jeg skal. Det er ikke fordi jeg ikke har lavet nok eller arbejdet hårdt nok, det er simpelthen fordi jeg har alt alt for høje forventninger til mig selv.

  Det er sundt engang imellem at stoppe op, trække vejret og kigge tilbage – for at se hvor langt vi faktisk er kommet! Små step hver dag, er stadig et skridt i den rigtige retning. OG det vil tage os langt, tro mig!

  Du er smuk, du gør det godt, jeg elsker dig! Det skal vi huske at sige til os selv engang imellem. Nu hver gang jeg kigger på mine nye smykker vil det være en kærlig reminder til mig selv om, at du er sku god nok! Det er en måde at takke mig selv for, at jeg hver dag gør alt så godt jeg kan. OG nej, det er ikke egoistisk at sige – “well done” til sig selv. Vi skal huske at prioritere os selv højere på vores daglige to-do liste!

  Stort knus jeres
  Isabella

  I’ve been dreaming to buy myself some nice jewellery’s for a while now. So why shouldn’t now be the right time? Why should running a marathon, getting the highest grade in uni etc. be the only reason to spoil yourself? Don’t get me wrong it’s great with goals and ambitions – I have quite high ambitions to myself every day. I just need to remind myself once in a while that my goals can be a bit unrealistic, and by not always being able to cross of all of my 100 daily to-do’s doesn’t mean I’m not doing well, or doing a great job. You need to once in a while stop up, look back and see how far you’ve come! Small steps each day in the right direction, will take you far – trust me!

  You are gorgeous, you are doing well, and I love you! We must remember to tell ourselves that. Every time I look down at my new jewellery I smile, because I love them and because I love myself and it’s a way of thanking myself for just being me, treating myself and the once I love well. AND no, it’s not ego to say that, it’s a must – like I’ve said earlier, we should start prioritising ourselves higher on our everyday to-do list!

  Biggest hug
  Your isabella

  I samarbejde med Thomas Sabo   //   In collaboration with Thomas Sabo

  PREV. ITEM NEXT ITEM
  BY:
  Isabella
  ×
  17th februar 2018

  READ COMMENTS -

  7 COMMENTS

  And Hello again. Hehe whats the Deal with all the Instagram accounts you show in your story??? Just wondering … 😀

  WAO! Flotte billeder, skønne smykker og dejlig pointe omkring at elske og prioritere sig selv.
  Tak for en lækker blog!

  LOVE this post! Sometimes its so easy to get caught up in reasons and excuses.. but sometimes you just need to stop and think ‘no this time its about me’

  http://www.petiteelliee.com

  Ellie xx

  Hvor er din fine røde jakke fra? <3

  Oh how I agree… Why would we always have to wait for some huge or “justifying” moment in our lives to treat ourselves a little or do something special for ourselves just because… I’m always first person to do something nice for somebody I love, my favourite and closest people just because they’re who they are and because I value them so much but somehow I always forget to do something nice for myself for no special reason.
  Postponing life and little treats for ourselves totally doesn’t make sense… Self love should always come first and that’s the only way how we can be truly and completely happy and satisfied. 🙂

  P.S. I love seeing your photos from NYC they’re simply magical and I can totally feel how you’ve blossomed with your new man and living the life you’ve envisioned for yourself. 😉

  https://lartoffashion.com

  Such a cute cute cute photo of you guys!!!!!!!!!

  LEAVE A COMMENT