GALLERIES

  WELCOME TO MY WORLD

  A little glimpse into my daily life

  Don’t freak out

  leelee12AFEC4DA-5DE7-4A7B-991B-BC88AFEA3CCE

  Godmorgen mine skønne læsere <3 Jeg har haft et par gode dage her på det sidste! Har meget at se til med hensyn til bloggen. Jeg arbejder på, at få min nye YouTube video redigeret og uploaded fra min Berlin rejse, og så har jeg fået nogle spændende samarbejder blandet andet med mit yndlings brand Lee Jeans, som jeg har glædet mig til at dele med jer i dette indlæg.

  Når det kommer til skinny jeans har Lee været mit go-to brand i mange år. Der er ingen der designer skinny jeans som dem, med sådan et smukt og komplimenterende fit. De sidder som en drøm, og kæresten kan næsten ikke holde sine hænder væk, når jeg har dem på (hvilket jo må sige, at være et godt tegn! Haha).

  Jeg har tabt mig et par jeans størrelser siden jeg flyttede tilbage til Danmark, så nu har jeg endelig et par jeans igen der passer lige som de skal. Elsker farven og den høje talje (jeg går næsten kun i jeans med høj talje). De ligner de er designet til ens krop, så det er en selvtillids booster at hoppe i disse jeans. Find dem på Lee’s hjemmeside HER.

  Good morning my lovely followers <3 I have had a couple of fun days lately! I have had so much work to do with the blog. I am working on editing a new video for my YouTube channel. It’s a video my friend and I filmed while we were in Berlin – really excited to share it with you all. I’ve also got an amazing collaboration with one of my top favourite brand Lee Jeans, which I have been super excited to share with you guys.

  When it comes to skinny jeans then Lee have been one of my go-to brands for many years. There is no one who design skinny jeans like they do. Their design fits like a dream with such a complimenting fit. My boyfriend have a heard time keeping his hands to himself when I wear these jeans (which is only a good sign, right? haha) 

  I have lots a couple of jean sizes after I moved back from London, so now I finally have some jeans there fits me just the way I would dream about. The color and high waist is just me – I actually only wear high waisted jeans. They look like they are designed for your body, so it’s quite a confidence boots you get when you jump into these jeans. Find them on Lee’s website HERE.

  SnapseedfreakoutxSnapseedSnapseed

  Jeg har stylet mine Lee jeans med en af deres deje “Freak out” t-shirts der gør mit outfit lidt mere chill og sjovt. Min grønne baker-boy hat er et vintage fund jeg gjorde mig i Polen og mine guld øreringe giver lige den sidste statement detalje. Billederne er taget i min kærestes restaurant Lazy Dog’s hyggelige baggård. Her elsker jeg at sidde og høre god musik, læse en bog eller slå mig ned med min computer for at skrive blogindlæg. På den måde føler jeg ikke, at jeg altid sidder derhjemme, og så kan jeg også nyde godt af, at jeg kan arbejde samtidig med, at jeg kan sidde udenfor og få noget forfriskende at drikke!

  (Jeg er afhængig af deres “Sommer in the garden” drink, den er super forfriskende og lavet på hjemmelavet agurk danskvand, hyldeblomst, lime og mynte – mums!)

  I have styled my Lee jeans with one of their cool “Freak out” t-shirts. It makes my look a bit more chilled and fun. My green baker-boy hat is a vintage bargain I did in Poland, and my gold earrings a little discreet statement detail to my look . The images are shot in my boyfriends restaurant Lazy Dog backyard. It’s such a cosy place! I love to sit here and listen to music while I read a book, or I go here with my laptop to get away from home, so that I can focus on writing blogposts. Then I can also sit outside and enjoy the weather while I work PLUS have something good to drink!

  (I am addicted to their “Summer in the garden” drink. It is so refreshing and it made on homemade cucumber sparkling water, elderflower, lime and fresh menthe – yummy!)
  lee2Snapseed IMG_2459lee3a

  Find mit Lee look HER   //   Find my Lee look HERE
  I samarbejde med Lee Jeans   //   In collaboration with Lee Jeans

  PREV. ITEM NEXT ITEM
  BY:
  Isabella
  ×
  13th august 2017

  READ COMMENTS -

  14 COMMENTS

  Var kan man köpa grön cap

  Where did you get your hat from?! SO cute ❤️

  nice pictures
  Regards
  Shopafford.com

  Thanks Jonny! <3

  Happy you like it.

  Biggest hug
  Isabella xx

  Love so so much this outfit!! Specially the t-shirt!!
  Regards.
  Yourwisedeal.com

  Aww thanks a lot Sam <3 Yeah the "Don't freak out" t-shirt is my favourite too! Funny and cool.

  Biggest hug
  Isabella xx

  Hvor sidder de bare lige som de skal de jeans!! Og er helt vild med den t-shirt du har stylet dem med.. Som altid er du knald smuk!

  xxx
  Lea
  https://lea-nyland.com/blog/LeaNylandsaying-goodbye-to-the-best

  Hvor er du altrså bare SØD Lea <3 Sikke en fantastisk positiv og varmende kommentar at læse inden jeg ligger mig til at sove.

  Både min t-shirt og jeans er fra Lee.

  Stort knuuuus
  Isabella

  Så flot og smuk! Vil du linke til jeansene? Når man trykker på linket, kommer man bare ind på Lee’s hjemmeside 🙂

  knus

  Tak!! 🙂 Og det her regner jeg ikke med, du har tid til at svare på, så dont stress!! MEN hvis du har tid 😉 Har du købt dem så de sidder helt til eller har du købt dem lidt løsere? Hvis spørgsmålet giver mening 😉
  xx

  Hej igen sødeste Marie <3 Jeg har købt dem sådan så de sidder helt skinny. Bruger en w26 og 30 i længden (disse er 32 i længden, men det var også kun fordi de ikke havde dem i en 30) - MEN det gør ikke så meget, for så folder jeg dem bare engang op som på billedet ovenover. 😀 (petite problemer) haha

  Stort knus
  Isabella

  These jeans fit you like a glove and you’re looking super pretty and so stylish in this laid-back, sporty outfit!

  https://lartoffashion.com/vestiaire-collective-essentials-for-fall/

  Aww Natali darling <3 Thanks a lot little angel.

  I will have that in the back of my mind that you like these sporty looks on me, yay! We start wearing them more often.

  Biggest hug
  Isabella xx

  LEAVE A COMMENT