GALLERIES

  WELCOME TO MY WORLD

  A little glimpse into my daily life

  Dream Sister jane

  MAR_5264 MAR_5203 MAR_5217

  Godmorgen mine dejlige læsere! Dagens indlæg bliver skrevet fra London Heathrow Airport, jeg sidder nemlig og venter på, at jeg skal borde mit fly til NYC. Jeg skal være afsted i 5 skønne dage med Amika haircare. Det bliver et par sjove dage med et spændende program. Vi skal have lavet vores hår, træne og have lækre skønheds behandlinger. Det kan man da kun glæde sig til! En tur fyldt med selv forkælelse og spændende events.

  Good morning my lovely followers! I’m writing todays post from London Heathrow Airport, and I am currently sat by the gate waiting to board my flight to NYC. I am going for 5 exciting days with Amika haircare. It’s going to be a few super fun days with a lovely schedule. We are going to get our hair done, workout and be spoiled with various of beauty treatments. I mean, what’s not to be excited for? It’s going to be a super fun trip with lots of different events.

  MAR_5059 MAR_5171 MAR_5103 MAR_5250

  Dagens look har jeg allerde før postet på min instagram: Isabellath – og har været super populært, så jeg har set meget frem til at dele flere billeder af looket med jer her på bloggen. Jeg elsker farve kombinationen og den smukke statement skjorte som jeg også ofte styler til et par simple jeans eller lyse bukser. Det er uden tvivl min yndlings skjorte, og får altid mange søde komplimenter hver gang jeg har den på, hvilket er det dejligste og får en i sådan et godt humør.

  Toppen og min matchende nederdel er fra en af mine yndlings London brand: Dream Sister Jane. Mine boots er fra Zara og min lille statement clutch er fra H&M.

  I’ve already shared todays look on my instagram profile: Isabellath, and it was so popular, so I have been excited to share the full look with you angels here on my blog. I love the color combination and the gorgeous statement shirt is without doubt my all time favorite shirt. Every time I wear it I get tons of lovely compliments, and that always makes my day. I always love to pair it with jeans or light colored trousers.

  The top and the matching skirt is from one of my favourite London brand: Dream Sister Jane. My boots are from Zara and my little statement clutch is from H&M.

  MAR_5160 MAR_5056

  Jeg håber, I elsker mit look ligeså meget som jeg! Rigtig dejlig dag til jer – jeg håber i ved, at i betyder alverden for mig. Glæder mig til at dele mit New York eventyr med jer her på bloggen.

  Stort knus jeres Isabella

  I hope you love my look as much as I do! Have a great day my lovelies – I hope you know how much each one of you mean to me. I cant wait to share my New York adventure with you here on the blog soon.

  Biggets hug your Isabella

  PREV. ITEM NEXT ITEM
  BY:
  Isabella
  ×
  5th september 2018

  READ COMMENTS -

  2 COMMENTS

  I absolutely love this brand, Loved the shots you got in Amsterdam,

  Petite Side of Style

  LEAVE A COMMENT