GALLERIES

  WELCOME TO MY WORLD

  A little glimpse into my daily life

  Dressed in all nude everything

  6N2A9885_reiss16N2A0018_reiss6N2A0263_reissUntitled-2

  Et look jeg elsker året rund er all nude everything. Det er bare nogle lækre farver, der altid passer fantastisk sammen og går til alt! Head-to-toe looks er jeg stor fan af, og faktisk ubevidst noget jeg dyrker utrolig meget. De sidste par dage har jeg gået all in på navy, men i fredags var det som i kan se de lyse nuancer. 

  Mit look head-to-toe er far Reiss. Jeg elsker Reiss! Altid fantastisk, tidsløst, klassisk design der holder season efter season. Jeg har altid synes, at det kan betale sig at betale lidt mere og så får man kvalitet og items man kan bruge igen og igen, sådan et forhold har jeg med Reiss. 

  A look I love to wear all year round is all nude everything. It’s just gorgeous colors there always will look great with everything! Head-to-toe looks is something to go for this season and something I wear a lot, also without even thinking about it. The last couple of day’s I’ve gone all in for navy, and now for the dusty/nude colors.

  My look head-to-toe is all Reiss! They always do amazing, timeless and classic design there will last you season. I’ve always been that type of person that don’t mind paying a bit more for good quality products, because then you can guarantee it’s well made and you know you can have it for year – that’s how I feel about Reiss.

  6N2A0168_reissUntitled-1
  6N2A0531_reiss6N2A0271_reiss6N2A0505_reiss

  I dag er søndag, og faktisk en vigtig dag for min kæreste, Simon og jeg. Det er nemlig i dag vi underskriver vores kontrakt og overtager vores fantastiske og store warehouse lejlighed. Vi glæder os begge så ubeskrivelig meget, og kan slet ikke vente med at flytte sammen. Vi har de sidste uger dagligt søgt og søgt efter de helt rigtige møbler, synes det er sådan en sjov og spændene process at gå igennem sammen.

  Vi flytter ikke før tirsdag efter jeg kommer hjem fra arbejde, og jeg må indrømme at jeg næsten er helt utålmodig. Haha! Jeg har en følelse inden i der bare gerne vil have tiden spolet lyn hurtigt frem til vores flyttedag. Er slet ikke i tvivl om, at vi får opbygget et smukt og dejligt hjem sammen.

  Today it’s Sunday, and a quite important day for my boyfriend, Simon and I. Today is the day we sign and take over our amazing and huge, warehouse apartment. We are both really looking forward to moving in together. The last few weeks we have both of us been searching and searching the the perfect furnitures for our place. I think it’s such a fun and exciting time to go through together. 

  We don’t move before Tuesday, when I get back from work, and I have to admit I’m getting a bit impatient. Haha! I just want to move together with him now. I have this feeling inside that just want the days to fly by until our moving day. I am 100 percent sure we are going to build an amazing and lovely home together. 

  Untitled-36N2A0369_reiss6N2A0282_reiss6N2A0176_reiss6N2A9940_reiss

  Mine Reiss smykker er så smukke! Vil gerne dele flere billeder med jer af dem, så det vil jeg poste i et seperat indlæg her en af dagene. Frakken er også bare ekstremt fantastisk! Perfekt også til petite piger. Man ville sagtens kunne style den sammen med et par hvide trainers og nogle jeans eller klassiske bukser. 

  My jewelry are so beautiful! I wan’t to share more pictures of them, so I’m planning to post them for you in a separate blogpost. My coat is also to die for! Perfect length also for petite girls. You could easily pair it with some white trainers and a pair of jeans or classic trousers.

  6N2A0182_reissUntitled-46N2A9917_reiss6N2A0533_reiss

  Alle billeder af mig, er fotograferet af: Amber Rose  //   All pictures off me shot my: Amber Rose

  Find mit outfit her: Reiss // Find my outfit here: Reiss
  Sponsored post

  PREV. ITEM NEXT ITEM
  BY:
  Isabella
  ×
  29th november 2015

  READ COMMENTS -

  14 COMMENTS

  Awww!!! Thanks love!

  Best
  Isabella xx

  We will look forward to seeing photos of what I am sure will be a beautiful apartment!

  That outfit is too amazing, goals! X
  graciousghost.blogspot.com

  Awww thanks beautiful 😀 Means a lot to me!

  Best
  Isabella xxx

  Elsker dette outfit! Så enkelt og stilet. Og hvor er det super lækkert med den nye lejlighed, kan godt forstå du glæder dig! Håber at i komme til at falde godt til.

  Mange tak 😀 er glad for, at du synes om det! Det er også bare super behageligt at have på.

  Jeg glæder mig så meget! Når jeg kommer hjem fra arbejde i aften er alt flyttet ind i vores nye sted, så er det bare at få pakket ud og købt flere møbler. Men jeg har det fint med, at det kommer lidt efter lidt <3

  Jeg glæder mig til at dele det hele med jer!

  Stort knus
  Isabella

  Jeg absolut elsker dine billeder! Jeg elsker selv at tage billeder, men føler det kan være svært at finde motiver der bliver helt rigtige. Har du nogle forslag, evt. til steder man kan få inspiration? Og hvilke/t objektiv bruger du? 🙂

  Hej søde Elisabeth.
  Tusind tak, er glad for at du kan lide dem – det betyder meget for mig.
  Jeg bruger også meget tid på at tænke og planlægge hvor jeg fotografere.
  Hvis jeg har et lyst outfit på sørger jeg altid for at bruge bricks eller lidt mørkere baggrunde, sådan så mit look ikke forsvinder i baggrunden.
  Når jeg ved hvilket post jeg vil laver går jeg all in for den samme stil og farve redigering af all billederne, sådan så der er en rød linje gennem hele blogindlægget 🙂 Håber at det giver mening?

  Jeg har et canon 5D Mark iii og har 3 forskellige linser – bruger dem alle sammen til forskellige ting. 50mm, 85mm og den lense der fulgte med da jeg købte mit kamera, kan ikke lige nu huske hvad den er.

  Håber det kunne hjælpe lidt.

  Stort knus
  Isabella

  Super lækkert outfit! Jeg glæder mig til at se billeder af jeres warehouse lejlighed, når I engang er kommet på plads (håber på et blogindlæg med en rundvisning 😉 ) Og tillykke med det hele!

  Christina

  Tusind tak Christina 😀 Jeg glæder mig så meget, til at komme rigtigt på lads, så håber på at kunne ligge de første par billeder op på bloggen om 2 ugers tid! Der vil helt sikkert kommet er par Instagram billeder op. Haha

  Glæder mig til at dele det med jer.

  Stort knus
  Isabella <3

  Jeg er så glad på dine vegne, smukke Isabella. Ønsker jer alt mulig held og lykke <3

  Tusind tak søde Mette! Vi er også utrolig glade 😀 VI har netop fået nøglerne. Glæder mig til at vise dig den, når vi er kommet ordentligt på plads.

  Stort knus
  Isabella

  LEAVE A COMMENT