dusty pink summer vibes

IMG_3171 IMG_3172 IMG_3173 IMG_3175 IMG_3174 IMG_3177

Det er ikke ofte jeg blogger om smukke fest kjoler som denne. Da Bubbleroom spurgte mig for et par uger siden, om jeg kunne tænke mig at blogge om deres fine occasion wear, tænkte jeg – selvfølgelig. Nu træder vi jo også snart ind i bryllups seasonen, og jeg har selv en del store fester jeg skal til her over de næste par måneder. Min far fylder fx. 60 år, som bliver en stor dag, hvilket selvfølgelig skal fejres med stil.

Bubbleroom har et smukt udvalg af kjoler, og så er de faktisk alle meget prisvenlige! Jeg har linket til nogle af mine yndlings fra deres hjemmeside længere nede i dette indlæg <3

It’s not often I blog about gorgeous party dresses like this one. When  Bubbleroom asked me a couple of weeks ago if I wanted to blog about their occasion wear I was like – of course. Now when we are moving into the party and wedding season, and I myself have a few big parties to attend over the next couple of months I though it was a brilliant idea. My dad is actually turning 60 here next month, so we need to celebrate that with style.

Bubbleroom have a beautiful selection of dresses, and they are actually all of them in a very good prize range! I have linked to a few of my favorites further down this post <3

IMG_3185 IMG_3184 IMG_3179 IMG_3176

Jeg er vildt forelsket i denne kjole – elsker specielt formen og den fine sarte farve. Den passer perfekt til et sommer bryllup eller hvis man skal til galla! Alt efter hvordan du styler den kan du gøre den mere fin eller mere bohemian, hvilket jeg utrolig godt kan lide. Jeg er også helt vild med den måde den falder på, og når du går ser den helt dreamy ud! I kan finde min kjole HER.

I am in love with this dress – I especially love the shape and the dusty pink color. It’s perfect for a summer wedding or if you are going to a galla event! Depending on how you style it you can dress it up or you can make it more bohemian, which I love. I am crazy with the shape of it and how dreamy it looks when you walk. You can finde my dress HERE.

minkjole

IMG_3180 IMG_3186 IMG_3181 IMG_3183 IMG_3187

d

Find kjole nummer 1. HER   Find kjole nummer 2. HER   Find kjole nummer 3. HER   //   Find dress number 1. HERE   Find dress number 2. HERE   Find dress number 3. HERE

Her ser i et par af mine favoritter – specielt den midterste er super smuk. Den kunne man også sagtens have med på sommerferie med et par sandaler og fletkurv til.

Here is a couple of my favorites – especially the middle one is gorgeous. You could also easily wear that here for summer with a pair of sandals and summer basket.

IMG_3182 IMG_3178

I samarbejde med  Bubbleroom   // In collaboration with Bubbleroom

 • FacebookTwitterPinterest

9 Responses to dusty pink summer vibes

  • Aww thanks girl <3 Super pink'ish and romantic, you are right!

   It's so pretty! Perfect for these summer events coming up.

   Biggest hug
   Isabella

Leave a reply