GALLERIES

  WELCOME TO MY WORLD

  A little glimpse into my daily life

  finally she is here

  mor_15

  d

  Jeg har haft den mest fantastiske weekend! Har haft min søde mor på besøg fra Danmark. Sidste gang hun var her for at besøge mig, er over et år siden, så det var ekstremt skønt at vise hende mit nye område.

  I’ve had the most amazing weekend! My mom have been visiting me from Denmark. The last time she was here was over a year ago, so it was extremely good to have here here and to show her my new area.

  d

  mor_14

  mor_10

  mor_12

  mor_13

  mor_1

  s

  Jeg fik vist min mor mine yndlings spots, favorit restauranter, parker, hyggelige coffee shops, butikker og meget mere! Jeg havde hende også med til hot yoga som hun elskede. Jeg har fået til hot yoga i en måneds tid, og hvor er jeg bare glad for det!
  Det gør bare noget ekstremt godt for både krop og sjæl. 

  I got to show my mom all my favorite spots, restaurants, beautiful parks, cosy coffee shops, where to shop and much more! I also brought here with me for a hot yoga class, and she loved it. I started hot yoga last month, and I’m so happy with it. It really helps both my body and soul to relax.

  s

  mor_11

  mor_6

  mor_2

  mor_3

  mor_4

  mor_7

  mor_8

  mor_5

  d

  Dette sted er det mest fantastiske sted. Stedet hedder Violet og ligger i Hackney tæt på en af mine yndlings parker; London Fields. De har deres egen hjemmeside som du kan tjekke ud her, hvis du har lyst.

  This amazing place is called Violet and is the best bakery in East London without doubt. I’ve blogger about it before, here. The bakery/café is placed in Hackney close to one of my favorite parks London Fields. They have a website you can check out here if you like.

  Follow my blog with Bloglovin

  PREV. ITEM NEXT ITEM
  BY:
  Isabella
  ×
  28th september 2015

  READ COMMENTS -

  15 COMMENTS

  Hej Isabella, det ser virkelig hyggeligt og idyllisk ud. Dine billeder er super flotte, og jeg bliver helt inspireret af alle de fine detaljer du har fanget. – Julie

  What a nice cafe 🙂 Love your outfit, especially glasses 🙂

  Cheers,
  Róża
  perkadesign.com
  slowlytrulyfully.wordpress.com

  Vil du ikke være en skat og lave et indlæg med pæne varme jakker til os lave piger? 🙂

  This is such a lovely post, where you live looks so pretty! Also, absolutely adore your hair! I’ve been thinking of dying mine that colour for a while and after seeing this and how lovely yours look I might give it a go!

  http://isabellaweb.com/blog/

  Oh my, what a lovely place, it looks beautiful! It must have been awesome that your mom came to visit you after such a long time!

  Hej Isabella. Hvor ser det bare hyggeligt ud. Og så skønt med besøg af mor 🙂 jeg bor selv i London (flytter fra Camden til Bethnal Green næste weekend) og jeg ville lige høre dig om du kan anbefale en god frisør? Dit hår er så fint, og synes det er svært at finde nogen der kan ramme den helt rigtige blonde nuance her;)

  Dine billeder er simpelthen så fine.

  Vil du ikke komme med en lille guide til hvad man kan se/lave/gader der skal besøges i Hackney området?

  Hej Isabella
  Hvor går du til hot yoga? Bor i samme område som dig og leder efter et sted, så kunne være rart med en anbefaling. God dag til dig! 🙂
  Knus Christina

  Og Isabella, gerne også jakker, der ikke bruger materiale fra uld eller læder, så veganere også kan være med!! 🙂
  Tak for en super skøn blog!

  Hej søde Christina,

  Jeg går til hot yoga i Primrose Hill, da det ligger kort fra mit arbejde 🙂
  Men de har mange forskellige locations. Se her: http://www.fiercegrace.com/

  Stort knus
  Isabella

  Hej søde Ida,

  Det kan du tro at jeg vil 😀 Det er hermed blevet skrevet ned.

  Stort knus
  Isabella

  Tusind tak for dine søde ord! Det gør mig så glad. 😀
  Jaaaa, jeg kender en super god en. Den hedder salon 496 – de er så dygtige!!!
  Held og lykke med flytningen søde <3

  Stort kram
  Isabella

  It really was 😀 I miss her so much already.

  Thanks for your comment lovely.

  Biggest hug
  Isabella

  That means so much to me that you like it love 😀
  I think you should go for it, I am so happy with my haircolour.

  Biggest hug
  Isabella xxx

  Uhhhhh 😀 Det er bare en kanon ide!!
  Det vil jeg utrolig gerne.

  Skal komme meget snart, det lover jeg.

  Stort knus
  Isabella

  LEAVE A COMMENT