Find me at the pool bar

Processed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with b1 presetProcessed with VSCO with c1 preset

Hej mine søde læsere <3 Jeg er netop ankommet til lufthavnen. Jeg har et par timer indtil jeg skal gå til min gate, så har fundet mig en hyggelig spot i loungen. Det er altid så hyggeligt at sidde her, der er lidt mere ro, og så kan jeg få fri kaffe og kage mm. Det har man altid plads til, haha! Specielt når jeg rejser får jeg aldrig spist meget, så nyder at jeg kan sidde her med lidt frugt og hygge. Min veninde og jeg stod op allerede halv 6 i morges, da vi skulle være ude af Royal Caribbean skibet lidt over 6. Det var først på dagen, haha – men heldigvis er jeg overraskede frisk. Tror det er fordi jeg glæder mig så meget til at se min søde kæreste og lille Pumpkin.

Hi my dearest followers <3 I’ve just arrived at the airport. I have a few hours until I can go to my gate, so Iv’e found a spot in the lounge. It’s always so cosy to sit here, there is a bit more peaceful, and then I love the free coffee and snacks. You always have room for that, haha! Especially when I travel I almost never eat, so the lounge is great for me, then I can get some snacks and fresh fruit. My friend and I woke up already 5.30 this morning, because we had to check out of Royal Caribbean a few minutes past 6. It was a bit early, haha – but luckily I am feeling quite fresh. I think it’s because I am so excited to see my sweet man and little Pumpkin again.

Processed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with b1 presetProcessed with VSCO with c1 preset

Jeg har virkelig haft den sjoveste rejse – det er lang tid siden jeg sidst har grint så meget. Nu hvor de fleste af mine veninder også bor i London, er det skønt for mig at jeg kunne få tilbragt en masse sjove dage sammen med Lenita <3  Hun er en energi bombe uden lige. Lige den energi og humør jeg havde brug for at være omkring!

Royal Caribbean har som i kan se ud fra billederne et lidt retro vibe, hvilket i ved jeg er stor fan af! Elsker denne røde Pool Bar, som min veninde og jeg en aften fik indviet med et par gode mojitos (yndlings drink). OG har i lige set den smukke udsigt? Det har været helt igennem fantastisk hver morgen at vågne op til smuk solopgang og nyde solen gå ned igen fra dette fine spot!

I’ve had such a fun trip – it’s such a long time ago since I’ve laughed that much. Now when most of my friends live in London, it was amazing for me that I got to spend a few days together with Lenita <3 She is the biggest energy bomb. It was just that energy and happiness I felt like I needed.

Royal Caribbean have as you can see on the images a fun retro vibe, which I am a big fan of! I love this cute Pool Bar, where my friend and I of course spend a few hours with a couple of refreshing mojitos (my all time favourite drink). AND have you seen the gorgeous view? It have been so amazing every day to wake up to this sunrise and every night watch it go back down at this wonderful spot.

Processed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 preset

Outfit detaljer   //   Outfit details:
Jeans: Vintage Levi’s   Top: Kjole fra Realasationpair   Trainers: Converse – fra Urban Outfitters   Solbriller: Smartbuyglasses   //   Jeans: Vintage Levi’s   Top: Dress from Realasationpair   Trainers: Converse – from Urban Outfitters   Sunglasses: Smartbuyglasses

Tiden er gået helt uhyggelig stærkt, det syntes jeg altid at det gør når man har det sjovt og er ude at rejse. Faktisk har jeg en del rejser her de kommende måneder, så jeg føler mig utrolig heldig. Har meget godt at se frem til denne sommer <3 Håber også, at I har lagt nogle hyggelige planer. Det er altid rart at have noget at glæde sig til.

Jeg havde selvfølgelig pakket et par af mine rejse must haves med mig som f.eks. mine komfortable Converse med, da jeg vidste vi kom til at gå meget. Fine små sommer toppe, mine Cluse Ure og så har jeg på denne rejse begyndt at “udnytte”, at jeg har naturlig krøllet hår. Jeg har været helt overvældet over de mange varmende og søde kommentarer jeg har fået af jer – tuuusind tak. I er altså bare alt for søde. Jeg lover jer, at jeg begynde at udnytte mit naturlige hår.

The time passed so scary fast, but it always do that when you are traveling and having a great time. I actually have a few trips coming up the next couple of months, so I feel extremely luckily. I have a lot of fun plans to look forward to this summer <3 I also hope that you have some fun plans. It’s always good to have something to look forward to.

I have of course packed a couple of traveling musthaves for my trip like my comfortable Converse, because I knew we had days where we were going to walk a lot. My small cute summer tops, my Cluse watches and on this trip I actually started taking advantage of my own natural curly hair. I was so overwhelmed with the super sweet comments I got from you on my hair. Thank youuuuu! You guys are way too sweet. I promise you that I will start wearing my own hair more often.

Processed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with b1 preset

Simon har lige ringet for at høre hvad jeg kunne tænke mig til aftensmad. Tanken om at jeg om et par få timer kan give ham et kys igen, kan få mig til blive helt spændt! Ser sådan frem til at sove i hans arme og se Pumpkin’s glade smil når hun i morgen tidlig må få lov til at hoppe ind i vores seng for at putte med os! Ahh.. Jeg er så kæreste irriterende, I know – jeg beklager! Stopper nu. Haha

Sender jer alle et stort knus her fra London, glæder mig til at update jer med flere billeder og info fra min rejse. <3

Jeres Isabella

Simon just called me to hear what I would like to have for dinner. Just the thought that I am going to kiss him in a few hours makes me feel so lucky and excited! I am so glad that I get to sleep in his arms tonight and that I tomorrow morning get to see Pumpkin’s happy smile when she is allowed to jump into bed with us to cuddle. Ahhhh… I know guys, I am so “couple” annoying rigt now. I will stop. Haha

I’m sending you all a big hug here from London. I am so excited to update you with more images and info from my trip <3
Your Isabella xx

Processed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with b5 presetProcessed with VSCO with c1 preset

I samarbejde med Cluse Watches   //   In collaboration with Cluse watches

 • FacebookTwitterPinterest

7 Responses to Find me at the pool bar

  • Manget tak 😀
   Jeg kan desværre ikke lige huske hvilket brand det er men købte dem på Smartbuyglasses.

   Stort knus
   Isabella

Leave a reply