Flowers makes me happy

IMG_1589

Yes, jeg ved det, og har det helt okay med det! Jeg er forelsket i planter og blomster. Faktisk har videnskab bevist, at blomster kan have en stor gavnlig betydning på vores følelser. Blomster er lig med kærlighed og følelser. Vi ved alle hvor glade vi bliver, når vi får en buket blomster af kæreste, familie eller venner. De symbolisere taknemmelighed og giver en, en dejlig lykke følelse. Jeg har også læst mig frem til, at blomster er med til at lindre stress, løfte ens persons nuværende ånd og lade depression og angst fortage sig. Sikke en stor og positiv effekt! Farverne gør også, at man bliver gladere.

Blomster for mig får mig også til at tænke på min skønne barndom og mit smukke barndoms hjem som altid var fyldt med planter og fine buketter af blomster som min mor havde plukket fra vores egen have. Føler mig vildt privilegeret over, at have opvokset med det. Når jeg tænker over det, så er det jo nok også derfor det har så extra en stor betydning for mig.

Yes, I know, but I am okay with it! I am in love with plants and flowers. Actually have science proved that flowers gives lots of love and awake positive emotions inside of us. We all now how happy we are when we get flowers from a boyfriend, friend or family member. It symbolism thankfulness and gives us so much joy. I have also read that flowers can help bring down stress, lift our spirit and let the depression and hear leave our mind and body. What a great and positive effect! The colors also makes us more happy.

Flowers makes me think of my amazing childhood and my gorgeous childhood home which always was full of plants and flowers my mum brought in from our garden. It makes me feel so privileged that I have grown up with this, which is also why flowers have an even bigger meaning to me than for maybe other people.

Processed with VSCO with m5 presetProcessed with VSCO with m5 presetProcessed with VSCO with m5 presetProcessed with VSCO with m5 presetProcessed with VSCO with m5 preset

Inden jeg fik bolig magasinet Alt Interior på besøg, tog jeg et smut i Plantorama for at købe en hel masse ny smukke planter og blomster til vores lejlighed. Som I kan se på billederne ovenover gik jeg lidt shopping-amok, og købte også en flot flet kurv, som jeg kan have tæpper og puder i, et tæppe til gangen samt to smukke lammeskinds tæpper. Et i gråt og et i grøn. <3 Farverne var super flotte, og passer perfekt ind i vores lejlighed.

Before the magazine Alt Interior came to shoot our flat I went to Plantorama to buy lots of new stunning plants and flowers for our apartment. As you can see on the pictures above I went shopping-crazy and bought a nice wooden basket for pillows and blankets, I bought a blanket for the hall and two soft lambskin blankets. One in grey and the other one in green <3 The colors goes so well with the interior of our home.

Processed with VSCO with m5 preset

På billedet ovenover kan i se lammeskindet i baggrunden, det ligger så fint der på vores grønne stol. Det er dejligt blødt og giver lidt extra hygge. Min seje kop er faktisk beregnet som plante skjuler, men jeg syntes de fungere fantastisk til kaffe og the. Haha! De er fede i farven og så er størrelsen helt perfekt. Alt er fra Plantorama! Jeg bliver altid så positivt overrasket når jeg er der over deres interior ting. Sidste jeg jeg var der blev jeg pladask forelsket i en bohemian stol, som jeg siden hen ikke har kunnet få ud af hovedet.

On the photo above you can see the lambskin in the background, which is placed in our green chair. It’s extremely soft and makes it extra cosy. My cool cup is actually for plants, but it works great for coffee and thea. Haha! Just love the color so much. Everything is from Plantorama. Every time I am there I get so happily surprised with their interior items. Last time I was there I fell completely in love with a bohemian chair, and since then I haven’t been able to get it off my mind.

Processed with VSCO with m5 presetProcessed with VSCO with m5 presetProcessed with VSCO with m5 presetProcessed with VSCO with m5 presetProcessed with VSCO with m5 preset

Jeg elsker store indendørs planter som denne her vi har i hjørnet ved siden af vores “konge” stol. De giver noget helt specielt til rummet! Uden vores store planter ville her føles helt tomt. Denne her er super cool syntes jeg. Den hedder en Dracena og holder sig så flot. Selvom vi er afsted ude at rejse, så ser den ligeså smuk ud når vi kommer hjem.

I love big indoor plants like this one in the corner next to our “king” chair. It brings such a speciel look to the room! Without our big plants it would feel too empty. This one is just too cool. It’s called a Dracaena and stays beautifully. Even if we are away for a week it looks the same when we get home.

Snapseed Snapseed Snapseed

Planten der står her på mit spisebord hedder en Guzmania, og har en smuk dyb grøn farve og en fin blomst på toppen. Jeg elsker at rygge rundt på mine planter, men de skal altid stå sådan så jeg kan se dem mest muligt. Når jeg sidder og arbejder her nyder jeg sådan, at kunne kigge på dem. Min Guzmania står sammen med to kaktuser, og så har jeg smidt det bløde lammeskinds tæpper over stolen, og har en kop the klar. Sådan elsker jeg, at “min arbejdsplads” ser ud, så giver det mig mere overskud og gå-på mod.

The plant here on my dining table is called Guzmania, and have an amazing deep green color and a cute flower on the top. I love to move my flowers around, but they always need to be places somewhere where I can look at them. My Guzmania is staring with two cactuses and then I have thrown the lambskin over the chair and made a hot cup of tea. This is how I love my “work space” to look like. It give me more motivation and drive.

  • FacebookTwitterPinterest

3 Responses to Flowers makes me happy

Leave a reply