GALLERIES

  WELCOME TO MY WORLD

  A little glimpse into my daily life

  Flowers makes me happy

  image image imageJeg kan ikke sige det nok, men hvor er det bare vigtigt, at vi er taknemmelige for hvad vi har. Hvis vi tager tingene forgivet og ikke kæmper, plejer eller prøver at holde det ved lige som vi har, så har det med at smuldre mellem fingrene på os. Vi har det med at se glasset halv tomt frem for halv fuldt. Det vi har og gør i hjemmet, på arbejdsfronten og i kærlighedslivet syntes vi altid vi kan gøres bedre. Er der ingenting vi gør der er godt nok? MEN jo det er godt nok, du har bare for høje krav til dig selv..

  I can not say it enough, it is just so important that we are thankful for what we have got. If we take it for granted and dont fight, then what we have tend to disappear. We tend to see the glass half empty instead of half full. What we have and do at home, at work, in our lovelife – we never thing it’s enough or that what we do is good enough.. BUT it is, you just have too high expectations to yourself.

  image image image image

  Der er ingen opskrift eller guide til hvordan vi hver især bliver glade, men en ting jeg har lært er at stoppe op og værdsætte det jeg har og de fantastiske mennesker jeg har omkring mig. Jeg er der fuldt ud i nuet når jeg er sammen med dem, jeg lytter og tænker over hvordan de har det. Det er en skøn følelse når man føler man er en god veninde/datter/søster/kæreste. En anden ting der har spillet en stor rolle i mit liv er at jeg er blevet mere “realistisk”. Jeg er stoppet med at sammenligne mig selv med andre og er stoppet med at sætte urealistiske mål til mig selv. Det gælder bestemt også mine daglige to-do liste. Før kunne de fylde 1 1/2 A4 side, og jeg viste inderst inde at jeg ville være heldig hvis jeg fik streget 3 punkter af listen.

  There is no guide og recipe for how each one of us become happy, but one thing I have learned is to appreciate whet I have and the amazing people I have in my life. I am there 100 percent when I am with my friends and family, I listen and I think about how they are. It’s a great feeling when you know you are a good friend/girlfriend/sister or and daughter. Another thing that play a big roe in my life is that have become more “realistic”. I’ve stopped comparing myself to others and I have stopped having unrealistic goals to myself. That also inclused my daily “to-do” lists. Before they could be 1 1/2 A4 page long, and deep down inside I knew I was lucky if I could cross off three of the things from the list.

  imageimage image image

  Glæde er også de små ting i hverdagen som vi til tider glemmer at prioritere. Det kan være at smide sig på sofaen i hyggetøj med et tykt tæppe og en god bog. Hoppe i løbetøjet og kom ud og mærke den friske luft. Ansigtsmaske og langt varmt bad. At skrive et brev til ens gode veninde.  Det er ofte de små ting der betyder så meget for hvordan vores hverdag ser ud, som vi kan glemme.

  En ting jeg elsker er blomster! Det gør mig altid glad når jeg kan vågner, og det første jeg ser på mit natbord er en sød bouquet. Jeg prioritere derfor altid at have fine, fiske blomster. Selvom jeg ved jeg ikke får gæster er vores lejlighed altid helt fyldt. Nu hvor jeg arbejder hjemme, er det også med til at skabe en hygge.

  Hvilken småting gør en stor forskel i din hverdag?
  Håber I får en dejlig aften mine søde læsere!
  Stort knus jeres Isabella <3

  Happiness is also small things in life which we often tend to forget to prioritize. It could be to throw yourself on the sofa in your loungewear with a cosy blanket and a good book. To jump into your sportswear, go out and feel the fresh air. Put on a facial mask and take a long shower. It could be to write a letter to your close friend. Small things like these means so much in your everyday life – don’t forget that.

  One thing I also love if flowers! It makes me so happy that the first thing I see when I open my eyes are a cute little bouquet on my night stand. I always make sure to buy new fresh flowers. Even if I do not have anybody here I like to have the apartment full of them. Since I work from home they also make it feel a lot more home and cosy.

  What small things you do in your everyday life makes a big difference?
  Have a great evening my angels!
  Biggest hug your Isabella <3 xx

  PREV. ITEM NEXT ITEM
  BY:
  Isabella
  ×
  26th oktober 2016

  READ COMMENTS -

  9 COMMENTS

  Så smukt og hyggeligt et hjem! 🙂 – Jeg er især helt vild med dine lamper, og har forsøgt at finde dem uden held. Vil derfor høre hvor de er fra? og hvis du har et link til dem eller nogle lignende 😀

  hvor er sofaen fra?

  Den er fra denne hjemmeside:

  https://www.swooneditions.com 🙂

  Stort knus
  Isabella xx

  Your home looks so beautiful, cosy and classy! Just loving every piece in there. Also cactuses are the best!

  Awww thank you girl <3 Means so much to me that you like it!!

  Biggest hug
  Isabella xx

  I’m totally obsessed with your home decor and these flowers/ cactuses just added to the overall amazingness of your place. 🙂

  http://lartoffashion.com

  Haha! Thanks love 😀 Yes I also think plants and cactuses gives that extra!

  Biggest hug
  Isabella xx

  Which house plants for a large room would you advise? Sincerely, Banny!

  I personally love Monstera delicious and Philodendron.

  Schefflera is also cute – like an umbrella tree! <3 Peace Lily are the big one I have - it grows so fast! love mine so much.

  Biggest hug
  Isabella xxx

  LEAVE A COMMENT