GALLERIES

  WELCOME TO MY WORLD

  A little glimpse into my daily life

  Galla håret

  BY:
  Isabella
  ×
  18th maj 2011

  READ COMMENTS -

  21 COMMENTS

  Hvornår får vi kjolen at se i fuld størrelse??

  Ej piger nu må I altså lige styre jer. Jeg er sikker på at det sidste Isabella trænger til at høre, er at I synes den er kedelig, mangler “wow” effekt og at hun ligner en konfirmand. Jeg synes du ser rigtig godt ud og at det var en god løsning du kom frem til!

  Jeg synes dit hår er flot 😀 Jeg glæder mig til at se kjolen 🙂

  Hvor ser du bare godt ud!! Dit hår og din kjole, så flot! Du kunne have brugt en plastikpose som kjole, og du ville stadig se hamrende godt ud!! Du er virkelig smuk.

  Må vi ikke snart få lov til at se kjolen? 🙂

  Det ligner næsten en konfirmand (Men smuk) 🙂

  det ville være rigtig fedt, hvis du lavede et indlæg/guide/en video om, hvordan du sætter håret til hverdag – altså en helt enkel page, hvor håret er bukket lidt ind! det er SÅ flot, og jeg overvejer selv at blive klippet og få den frisure.

  Hey. Må vi ikke se den anden kjole?? Den som ikke var så pæn??

  Glæder mig til at se flere billeder af kjolen, for umiddelbart synes jeg ikke den er så fantastisk? Det ligner ikke, den sidder så godt på dig. Men fint hår 🙂

  Nu skal man jo huske på at Isabella rent faktisk havde bestilt en kjole, som så desværre var en fiasko. Det er jo begrænset stort udvalget så er.

  Stine

  Du har helt ret, tusind tak Stine!

  Jeg ved godt at de overstående ikke er de bedste billeder, men ja 🙂

  /Isabella

  Ja, jeg er enig med “alene”. Ikke at kjolen er grim, den er bare ikke så meget dig eller noget særligt, synes jeg…

  Det er ikke så nemt at finde en wow kjole i Sønderborg, havde 3 timer til at finde en inden jeg skulle på job. Da den jeg havde bestilt hjem fra hjemmesiden desværre slet ikke kunne bruges.
  Hellere denne end en festkjole jeg havde hjemme i skabet.

  /isabella

  Hvor er det fint! Ved ikke om du har svaret på det her spørgsmål tusind gange, men hvor får du farvet hår henne? Synes det har ne flot naturlig farve!

  Mange tak 🙂 denne gang fik jeg det farvet hos Mens Cut.

  /isabella

  Hårene ser lidt orange/rødt ud? Eller er det bare lyset?:-) kjolen ser fin ud, men havde dog troet, du ville have en mere “speciel” kjole, hvis du ved, hvad jeg mener, din kjole er meget almindelig intet “WOW”, desværre. Du har ellers super stil normalt. Fint hår – hvordan går det med at sætte det op, når det nu er så kort? Vh Malene.

  Mit hår er ikke tæt på orange, det må være lyset 😉
  Jeg have købt en rigtig smuk kjole over internette (eller det troede jeg), da den så kom frem kunne den desværre slet slet ikke bruges – derfor havde jeg kun en dag tilbage hvor jeg kunne nå at købe en kjole… Jeg skulle arbejde, så jeg havde 3 timer og nå at købe en og få det syet ind. Derfor min kjole ikke er wow – men hellere denne end en kort asos kjole.

  /Isabella

  Wow hvor var dit hår bare super flot!!!
  Kjolen ser også rigtig smuk ud.
  glæder mig til at vi skal se den i fuld format 🙂

  Mange tak 😀 hvor er det sødt af dig!

  /Isabella

  Åh jeg har gået i længsel efter at se dit fine tøj og hår 🙂 Hvor blev dit hår fint.

  hehe, mange tak! 🙂 have ikke lige 600 kr til at bruge på en frisør, så jeg fik min søde veninde til at komme og hjælpe mig med at sætte det sådan her.

  /Isabella

  LEAVE A COMMENT