GALLERIES

  WELCOME TO MY WORLD

  A little glimpse into my daily life

  Gallakjolen

  Nu har i spurgt rigtig rigtig meget ind til min gallakjole. I vil gerne se billeder fra mit galla, men jeg har desværre ingen billeder derfra. Jeg har i stedet for taget nogle billeder til jer, hvor jeg har kjolen på.
  Som de fleste af jer nok kan huske, er denne kjole ikke tæt på drømmekjolen. Jeg havde bestilt en super smuk kjole (troede jeg), men da jeg modtog den med posten, fik jeg noget af et chok! Der er ikke et ord, der kan beskrive hvor grim den kjole var. Nå, men så stod jeg der, 3 dage til jeg skulle til galla, – & uden nogen gallakjole. Jeg kunne ikke nå at køre til en større by for at købe en, fordi jeg skulle arbejde hver dag op til. Jeg kunne heldigvis lige nå at købe denne kjole, inden jeg skulle møde på arbejde. Drømme kjolen er det ikke, men det var det bedste jeg kunne finde i Sønderborg, og så synes jeg, at den har en meget smuk ryg.

  PREV. ITEM NEXT ITEM
  BY:
  Isabella
  ×
  9th juni 2011

  READ COMMENTS -

  28 COMMENTS
  Michelle Holk Jensen

  Burde måske ikke blande mig, men jeg bliver så harm når jeg ser sådanne diskussioner. Når Isabella selv vælger at lægge billeder ud på hendes blog til frit skue, ved hun også, at folk vil tilkendegive deres mening, god som dårlig. Jeg synes personligt selv kjolen kunne have været meget pænere, men nu kan det ikke ændres. Det handler ikke om, der bliver “trådt” mere i det, for Isabella har selv valgt at offentliggøre billeder af den. Som der vulgært bliver sagt, vi skal ikke slikke bloggerne i røven, og jeg er sikker på, den kritik vi som læsere giver, er noget hun kan bruge til noget. Hvis man ikke kan klare andres kritik (læs konstruktiv kritik) burde man ikke have en blog på denne måde. Det er en del af det, og tror bestemt bloggere møder meget mere stødende kommentarer, end at “din kjole er forfærdelig”.

  Undskyld jeg nævner dig i 3. person Isabella, men tak for en fed blog. Respekt for, du ikke bukker under når vi giver vores mening til kende. 🙂
  Din blog er super inspirerende, og igen respekt for, du er dig selv og brænder så meget for det. Jeg tjekker den jævnligt ud og synes den er flot sat op og nem at finde rundt i. Fortsæt dit gode arbejde, det er det hele værd. 🙂
  Fed stil iøvrigt, er vild med de to hvide kjoler, specielt den første! Og her viser du også, du sagtens kan finde de flotteste kjoler. Når man laver desperate køb (som du jo desværre var nødt til), bliver det sjældent godt, men du kunne ikke have gjort så meget andet.

  God dag til alle

  Man behøvet ikke at slikke bloggere i røven, og det synes jeg heller ingen gør her. Ligeså vel folk må skrive deres mening om kjolen og Isabella, ligeså vel må folk skrive de synes Isabella er fantastisk! Konstruktiv kritik er noget man kan bruge til noget, og det kan man bestemt ikke ved at svine til. Er træt af folk emsy-hed! Hold mund, ingen siger I skal kommenterer når det blot er for at være negativ. Det kan man sige højt eller inde i sit eget hoved. Fordi Isabella åbner op og ladet alle være en del af hendes blog og liv, så hold lige fokus og ha en ganske normal situations fornemmelse folkens! Det andet er simpelthen for umenneskeligt! Isabella, du er en sej pige der kæmper bragt. Nyder din blog, og gid du må komme så langt som du selv ønsker. Trøst dig med at dem der lukker pis ud stadig sidder og tjekker din profil ud jævnligt åbenbart,- så er din blog nok meget god og indspirende alligevel;) Der vil altid være nogen der skal spænde lidt ben, men nyd alle dine gode kommentarer, og vær glad og stolt over dig selv, og alle os læsere, med gode og dumme kommentarer, som tager tid ud af sin dag, på at følge med dig ..

  hvis noget af det der er møntet på min kommentar, så er den fuldstændig fejlfortolket.

  det der sætter mit pis i kog er Camillas kommentar: “Nu har mange plaget om at se den kjole så længe og når du så endelig viser den, skal du også høre på hvor grim den er.” – hvorfor gør det en forskel, at man har plaget om at se den i lang tid? min kommentar er udelukkende en kommentar til Camilla og ikke til alle, der siger, at Isabella er fantastisk – det er da fedt, at de skriver det.
  desuden synes jeg ikke, at nogen har svinet Isabella til i denne tråd. der er intet ondt sagt om hende, kun om hendes kjole.

  Hold nu op med konstruktiv kritik ! Det er jo ikke konstruktiv kritik at kritisere en kjole hun ikke er tilfreds med .. Kjolen og aftenen kan ikke gøres om og der kommer garanteret ikke en dag , hvor Isabella vælger at have kjolen på igen – ergo at kalde det konstruktiv kritik er helt hen i vejret?
  Jeg mener heller ikke man skal være enig med en blogger i alt , men når hun havde sagt hun ikke var tilfreds ser jeg ingen grund til at træde i det! Det var noget andet hvis der havde stået “det er bare den flotteste gallakjole i heeeeele verden blabla” , så var det mere fair at komme med sin forbeholdte mening. Men ja , vores syn på måden man kommenterer på , på de forskellige blogs er nok bare forskellig 😉

  Camilla:
  Nu kan man ikke forvente at gå gennem livet uden kritik!
  Hvis folk ikke kan klare andres mening, burde de nok ikke offentliggøre deres liv på samme måde som en “blogger” gør
  Synes det er dybt godnat at bare fordi man læser en blog, så skal man være enig med forfatteren i ALT. Hallo, hvad blev der af konstruktiv kritik?!
  Der er jo ingen der har kritiseret isabella som person, kun sagt deres ærlige mening om kjolen

  DU er vildt flot, men jeg synes godt nok at du har ramt ved siden af med kjolen.. hm.. nå men, hver sin smag 🙂

  Kjolen er smuk, du er smuk, – slank og lækker!

  Synes simpelthen at læsere er så åndssvage nogle gange .. Nu har mange plaget om at se den kjole så længe og når du så endelig viser den, skal du også høre på hvor grim den er. Kan ikke andet end at ryste på hovedet nogen gange over det der bliver skrevet. Du havde jo sagt du ikke var tilfreds og så synes jeg simpelthen ikke der er nogen grund til at svine din kjole.
  Du er så smuk Isabella og jeg er vild med din søde og blide personlighed. Og du er sgu smuk i alt!

  ej, come on, siden hvornår har man skulle slikke røv på bloggere?

  at blive rost til skyerne for, hvor smuk man er og hvor god stil man har er da fedt, men hvis folk ikke er ærlige, er der jo ikke hold i det. alle kommentarerne er i en god tone, folk siger bare deres mening – og er det ikke derfor man kommenterer? de siger jo stadig, at hun er skide flot, men kjolen er bare ikke helt heldig. selvom man har plaget om noget i lang tid, skal man da stadig være ærlig: hvis man har ventet et år på den nye harry potter-film, og den viser sig at være lavet af lort, skal man så også bare sig tak og amen?

  at folk er ærlige er da kun fedt for Isabella: det viser jo, at alle de gode kommentarer på andre indlæg rent faktisk ér gode kommentarer og ikke bare noget folk siger.

  Når man ligger hele sit privatliv ud på en hjemmeside, må man forvente sådan nogle kommentarer.

  Helt enig Camilla!

  Cecilie Amalie Nygaard

  LIGEPRÆCIS! du gør det fantastisk Isabella!

  Synes desværre ikke den gør noget for dig:( den virker for stor.

  Og hvor er det typisk at man regner med drømme kjolen og det så failer i sidste øjeblik

  Jeg er desværre ikke så vild med kjolen. Jeg syntes at den minder for meget om en brudekjole – Men du ser jo stadig smuk ud.
  Jeg elsker din blog, og du er så inspirerende – men kjolen er, er desværre en fail efter min mening 🙂 ..

  Jeg er helt enig med nogle af de andre piger. Den ligner lidt en dårlig version af en brudekjole, og så sidder den underligt og får din krop til at se helt forkert ud. Det er virkelig ærgerligt! Især når du jo er en super flot pige og har en killer body, og normalt har de fedeste outfits på! Øv.. Men det er da også bare dødærgerligt at det gik galt med den anden kjole :/

  Jeg må desværre også sige, at jeg synes, at kjolen er forfærdelig grim.. Det er vildt synd for dig! Jeg kan huske, at jeg fik det helt dårligt på dine vegne, da læste at “drømmekjolen” var decideret grim.

  Men skidt pyt. Du er altid så smuk! 🙂

  Btw, hvad sker der lige for billede 3??? Du ser vildt unormal tynd ud :O

  Din blog bliver bare bedre og bedre!

  Der hvor du siger hun ser tynd ud, der er det hendes bare ryg man kan se og ikke hendes arm der er nede bag ved, hvis det var det du mente, for jeg tænkte også lige på det 😛
  Må vi ikke se fail drømmekjolen ? Man er jo helt nysgerrig 🙂

  En skam at drømmekjolen gik i vasken, for denne gør da intet godt for din figur. Du ser meget bred og firkantet ud i den. Desværre, for du har jo en flot figur normalt

  Drømmekjole eller ej – Den er virkelig flot til dig!!! 🙂

  Endelig:D Giver dig ret i at ryggen er flot:)

  Jeg er helt vild med dit sminkebord! Har selv ledt efter et længe, men de er altså svære at finde. Hvor har du købt dit? 🙂

  http://www.ikea.com/dk/da/catalog/products/10121228 🙂

  Har selv kigget på det – det er nemlig rigtig fint!

  /M

  det forstår jeg simpelthen ikke folk skriver. den er da forfærdelig grim, men som du selv skriver er det ikke drømmekjolen.. dem på din skole havde nok regnet med lidt mere kommende fra en fra der har en mode blog, så synes faktisk det er rigtig synd for dig. håber ikke din gallaaften blev ødelagt pga det:)

  Du ser helt fantastisk ud!! Hvor er kjolen bare flot, og den klæder dig super godt!

  wauw jeg kan nærmest med ord ikke beskrive hvor ufattelig fantastisk du ser ud i den, det er helt fotryllende så smuk du er og hvor godt den klæder dig! Er helt mundlam!

  The Fashionphile

  -http://fashionphileme.blogspot.com/

  Is it your wedding dress?

  pyt med det isabella, om du så skulle bære en sæk, så er du stadig smuk 🙂

  Selvom det ikke er din drømmekjole er den godt nok flot alligevel! Hold fast, hvor er den elegant… og du bærer den bare så flot!

  LEAVE A COMMENT