GALLERIES

  WELCOME TO MY WORLD

  A little glimpse into my daily life

  Gap Outlet Summer look

  gap

  Hej mine søde læsere <3 I dag har jeg et spændende samarbejde med Gap Outlet, som jeg har glædet mig til at dele med jer! Jeg elsker outlet butikker, da der er intet bedre end følelsen af at du har sparret penge samtidig med, at du har gjort en god handel. Jeg fik helt bestemt gjort mig en god handel sidste uge da jeg besøgte Gap Outlet her i London. (Du kan finde butikkens location her.) Jeg købte disse shorts, skjorten samt trøjen for den bedste pris! Basic, klassiske og trendy items du kan bruge igen og igen og style på så mange forskellige måder.

  Det behøver ikke at koste en hel formue at have at være on trend! Et godt tip er, at gå efter gode basic items i enkle farver, da basics aldrig vil gå af mode.

  Hi angels <3 Today I’m partnering with Gap Outlet to share an amazing pairing! I love outlets, it’s the best feeling when you do a bargain. I sure did when I went to the Gap Outlet lats week! (find the location, here) I got the shorts, shirt and jumper there for such a great prize. Basic, classic and trendy items you can use again and again and style up and mix and match in so many different ways.

  To be classic and fashionable doesn’t mean you always have to spend a fortune! A tip is to go for basic or classic colors, because they will never go out of fashion.

  gap2 gap6 gap8 gap4 gap7

  Jeg er så lykkelig over, at det endelig er forår, men det er også midten af Maj – så kom on London. De sidste par uger har vejret heldigvis været helt fantastisk, så mine shorts og sommer kjoler er blevet fundet frem igen!
  Da jeg fandt disse fine short, da jeg besøgte Gap Outlet sidste uge, var jeg helt afklaret med, at de skulle med mig hjem! Det fine klassiske design og det flotte print vil passe perfekt til mine fine silky sommer toppe og sandaler til det ultimate sommer look. De er bestemt også mere end egnet til arbejde, med et par klassiske sko samt en hvid skjorte.

  I am so happy that spring is finally here. I mean it’s middle of May – come on London. The last few weeks have been amazing though, and I’m so glad I finally get to wear shorts and dresses again! 
  When I found these shorts in the Gap Outlet I was a hundred percent sure that I just had to get them! The classic cut, the cute texture is just me, and will look great with sandals and summer tops the the ultimate summer look. They are even perfect for work with a white shirt like I’ve styles it today, paired with some classic shoes.

  gap1 gap10

  Dette post er sponsoreret i samarbejde med Gap Outlet. Find det Gap Outlet jeg besøgte her. Husk du også kan følge dem på Facebook her.   //   This post was sponsored by Gap Outlet. You can find the address to the outlet here, and dont forget also to give a follow on Facebook here.

  PREV. ITEM NEXT ITEM
  BY:
  Isabella
  ×
  13th maj 2016

  READ COMMENTS -

  6 COMMENTS

  hvor er dine øreringe fra? 🙂

  wonderful sunglasses!! 🙂

  Kunne vildt godt tænke mig, hvis du lavede et indlæg om dine hudplejerutine/makeup rutine, for hold da fast din hud ser perfekt ud!

  Aw, what a beautiful outfit! I didn’t know GAP had so many nice clothes! By the way, you look lovely as always!

  So beautiful Isabella! Your posts inspire me so much <3 xx

  You look incredible in this summertime perfect outfit!!! LOVE your natural and fresh look!

  http://lartoffashion.com

  LEAVE A COMMENT