GALLERIES

  WELCOME TO MY WORLD

  A little glimpse into my daily life

  Genbrugs butikker del. 3

  Jeg har vist jer nogle af de genbrugs butikker der ligger lidt udenfor Sønderborg, så igår cyklede jeg mig en tur rundt til de 4 genbrugs butikker der ligger i Sønderborg, for dem skal i ikke snydes for at se. Den overstående er en faktastisk genbrugs butik! Denne Røde Kors ligger på Løngang 10, 6400 Sønderborg. De har altid et stort udvalg!

  Blazere, tørklæder, tasker, bluser – you name it. Her kan man nemt gøre sig nogle fund. Butikken er dejlig stor og det skønne ved genbrug er jo, at man støtter en god sag, og så kan man købe noget som igen andre har.

  I Sønderborg har vi endnu en Røde Kors Butik, denne ligger på Hilmar Finsens Gade 10, 6400 Sønderborg. Her finder jeg altid noget jeg gerne vil have med hjem. Igår købe jeg to bluser herinde, (dem får i at se senere idag). Denne er noget mindre end den anden Røde Kors Butik, men det gør jo ikke noget, da det er tøjet det kommer an på. Butikken er meget hyggelig og har både smykker, tasker, trøjer mm. Virkelig en skøn genbrugsbutik!

  Denne Kirkens Korshær ligger på Goethesgade 6, 6400 Sønderborg. Den er også et besøg værd. De har mange sko, nederdele, blazere mm. Jeg har gået i genbrugs butikker i mange år, og denne genbrugsbutik er den første jeg begyndte at komme i.

  Hvis man cykler lidt videre ned af gaden kommer man til Kirkens Korshær møbelgenbrug. Møbelgenbrugen ligger på Vølundsgade 10, 6400 Sønderborg.

  Her er mere end 400 m2 fyldt med smukke gamle møbler, porcelæn, glas, vaser, billeder, bøger og meget mere. Helt klart et besøg værd!

  Denne genbrugs butik er jeg også kommet i, i mange år. Her kan man med garanti altid finde noget. Denne ligger nede ved vandet på adressen Brogade 7.

  PREV. ITEM NEXT ITEM
  BY:
  Isabella
  ×
  5th juli 2011

  READ COMMENTS -

  3 COMMENTS

  ÅH, den power puff pigerne kjole :O :O :O

  fedt indlæg. måske skulle jeg cykle rundt på amager og finde de fede genbrugsbutikker. For jeg ved der nogle tæt på mig, men jeg er så dårlig til at finde de gode ting.
  Forresten du må gerne komme forbi min blog – http://www.deniseclausen.blogspot.com, hvis du mangler nogle blogs at læse i.
  – Denise

  Nøj, hvor ligger der mange genbrugsbutikker omkring Sønderborg! Der er højst et par stykker i nærheden af hvor jeg bor…
  Er forresten ret vild med din søde røde cykel 😀

  LEAVE A COMMENT