green soup recipe

Snapseed Snapseed Snapseed Snapseed Snapseed

Glædelig fredag mine søde læsere! Sikke en dejlig dag det er i dag. Jeg elsker når jeg vågner op af mig selv ved en 7 tiden og er frisk og veludhvilet. Har sådan savnet den følelse i sidste uge, så er glad for at energien er tilbage igen. Jeg har også fået krydset et par vigtige to-do’s af min liste, så det har måske været med til, at give mig mere overskud og energi.

En læser skrev til mig i sidste uge, at hun savner mine onsdags opskrifts indlæg. OG det gør jeg også selv, så jeg lover at komme “back-on-track” med en onsdags opskrift i næste uge. Derfor ville jeg i dag lige give jer en extra, da de har været lidt i underskud på det sidste. Haha! Min kæreste lavede denne lækre suppe til mig her sidste dag, og tænkte med det samme, at den skulle deles med jer! (Jeg kan derfor ikke tage credit for den, det er Mr. kæreste der skal have det). Denne opskrift er både hurtig, nemt og billig – så perfekt som en sidst på måneden opskrift.

Happy Friday my sweet followers! Such a lovely day it is today. I love when I wake up by myself around 7 and I am fresh and ready for the day. I have missed that feeling last week, so I am so happy the energy is back again. I have also crossed some very important “to-do’s” of my list this week. I guess that have given me this extra energy I was lacking last week. Haha!

A dear follower wrote me last week, that she miss my Wednesday food posts. AND I do too, so I promise to “get-back-on-track” with a recipe this Wednesday. I therefor though I wanted to one day, since they have been lacking on the blog for a while now. My man made me this yummy soup for me the other day, and I thought straight away that I had to share it with you! (I therefor can not take the credit for it – that’s only Mr. boyfriend). This recipe is both fast, easy and cheap – a perfect end of the month dish.

Snapseed Snapseed

Oh.. og ja, dette er jo bare typisk mig! Efter kun et par sekunder er min jakke blevet dyppet i suppen. Jeg er den person der altid spilder på sit tøj, – og specielt hvis jeg har lyse farver eller hvidt på. Heldigvis var det denne gang bare sort – men en note til mig selv (Næste gang du tænker, at spise med lange frynser, så kunne det måske være en god idé, at tage jakken af inden) Haha. Tænkte disse billeder var lidt for sjove til ikke at blive delt!

Oh… And yeah this is just too typical me! Dipping my jacket into the soup. I am the type of person that always spill something on my clothes – and always if I am wearing white or nude colors. Luckily this time it’s just black – but a note to myself (Take off your fringe jacket next time you are going to eat). Haha. I thought these pictures was too funny not to share!

Snapseed Snapseed Snapseed

vvvvv

Find min fine bluse HER   //   Find my cute blouse HERE

bbbb

1. Find sej t-shirt HER   2. Find blå stribet bluse HER   3. Multi stribet t-shirt HER   //   1. Find cool t-shirt HERE   2. Find blue striped blouse HERE   3. Multi stribet t-shirt HERE

Alt du skal gøre er at koge broccoli med salt og vand i en gryde indtil den er blevet godt blød. Derefter hæld halvdelen af vandet fra i en skål og blænd i gryden halvdelen af vandet og din broccoli i. Tilsæt mere vand hvis suppen er for tyk. Smag til med salt og peber. Tilsæt et par skiver gedeost, og drys med lidt oliven olie.  Denne suppe kunne også smage fantastisk med store tigerrejer. <3 Simpelt og hurtigt at lave i en stresset hverdag.

Ovenover har jeg linket til min nye grøn og hvid stribet Weekday bluse. I kan også finde den HER. Den kommer i mange fine farver, ovenover ser i mine yndlings. Jeg har også linket til et par andre cool lignende. Den er utrolig blød at have på, og så sidder den ligesom jeg havde håbet. Jeg har en small, sådan så den ikke sidder alt for tæt, og så syntes jeg 200 kr er en super fair pris!

All you need to do is to boil broccoli with salt and water in a pot until it’s soft. After that pour half of the water into a bowl and blend rest of the water and the broccoli together. Add more of the water if you find it too thick. Then taste with salt and peber. Add olive oil and goat cheese on the top. This soup could also tast amazing with tinger prawns. <3 Simple and fast recipe!

Above I’ve linket to my new green and white striped blouse from Weekday. You can also find it HERE. It comes in lots of amazing colors, above you see my favorites. I have linked to some more cool striped tops as well for inspiration. Mine is super soft and extremely comfy to wear. I have a size small, so that it’s not too tight and then I think 20 pounds is a really good price!

Snapseed Snapseed Snapseed

  • FacebookTwitterPinterest

One Response to green soup recipe

Leave a reply