Happy Monday angels

LOCATION: Home sweet home

Denmark

6N2A5207 6N2A5286 6N2A5224

I dag er det allerede d. 27 ende – syntes næsten det er helt skræmmende hvor hurtigt tiden går for tiden.. Om et par få dage, er det allerede December! Wow. Der er sket så utrolig meget i mit liv dette år, at det næsten er helt svært at sætte op på. Jeg er lykkelig og taknemmelig for, at jeg har jer fantastiske læsere. Takket værd jeres kærlighed og støtte kan jeg leve af det jeg elsker aller mest! Jeg glemmer at takke jer, så håber I ved hvor dybt lykkelig i gør mig.

I dag rejser jeg hjem fra England, det har været en fortryllende rejse. Har nydt hvert sekund fuldt ud, og har været skønt at fra koble mig alt andet drænene. Overskuddet og glæden er kommet frem igen, og det er jeg lykkelig for! Nu hvor jeg kommer hjem til Sønderborg har jeg kun et par dage til at arbejde og falde ned i gear igen før der skal pakkes til Las Vegas med min søde veninde Anna. Har fået et spændende og stort samarbejde med Norwegian, som jeg glæder mig til at fortælle jer langt mere om meget snart.

Stort knus jeres
Isabella

Today it’s already the 27 th – It’s almost scary how fast the time pass by lately.. In a few days it’s already December! Wow. So many things have happen in my life this year, it’s almost scary to think back on. I am so great full and happy that I have you amazing followers in my life. Thank to you guys I can do what I love the most! I forget to thank you in my busy everyday life, so you need to know how much I appreciate each one of you. You guys makes me feel like the luckiest girl alive.

Today I’m flying back to Denmark from my wonderful England trip. I’ve made sure to breath and take in every single second of this trip. I’ve allowed myself a break from everything that brings me down. It’s like I feel way more motivated and happy now! Now when I get back to Sønderborg I only have a few days to work and pack and then next stop will be Las Vegas with my best friend Anna. I’ve got a super exciting and big collaboration with Norwegian, which I can’t wait to tell you guys way more about in a few days.

Biggest hug your 
Isabella xx

6N2A5210 6N2A5259 6N2A5283

17 Responses to Happy Monday angels

  • Det er super spændende 😊 glæder mig helt vildt! Hvor er du sød! Det er jeg så glad for at du kan mærke.

   Stort knus
   Isabella

  • Awww love! Thank you so much for your amazing comment! Made me really happy.
   It’s so great to have this amazing people in your life. Sometimes going through hard times helps you grow <3

   Biggest hug
   Isabella xx

  • Hej Maiken <3

   Det skal hun desværre ikke. Min x kæreste og jeg er blevet enige om, at han beholder hende her i hendes trygge omgivelser.

   Tror det er det bedste for hende. Her har hun naturen, og han bliver boende i lejligheden mm.

   Hun har nemlig lidt svært ved at falde til nye steder, så vi har truffet beslutningen udfra hvad der er det bedste for hende. Jeg kommer nemlig også til at rejse meget, så det vil være synd for hende. Alt for egoistisk af mig.

   Stort knus
   Isabella

Leave a reply