GALLERIES

  WELCOME TO MY WORLD

  A little glimpse into my daily life

  He bought us a spontanious trip to Spain

  6N2A4198 6N2A4298 6N2A3920

  Min dejlige kæreste overraskede mig i lørdags med en spontan kæreste tur til Spanien <3 Jeg har aldrig prøvet, at blive overrasket og forkælet på den måde før, så jeg har ikke kunnet fjerne mit smil fra mine læber lige siden. Min kæreste og jeg har haft nogle hårde måneder med renoveringen af restauranten, alt for meget arbejde, ingen fridage i over et halvt år osv. Det har været svært at finde overskuddet, tiden og extra energi til at være spontan, som vi altid har plejet at være sammen. Derfor blev jeg overdrevet lykkelig, da han overraskede mig på denne spontane måde! Åhh hvor var det fantastisk. Bare at være ham og jeg i 4 hele dage uden pligter og planer. Det at kunne ligge telefonen fra sig, lade sin computer blive derhjemme og kun tænke på os var lige det vi begge havde brug for. Det bare at gå rundt og opdage en ny spændende by hånd-i-hånd med ham fik mig helt til at blive nyforelsket igen. Hvor er jeg heldig! Det fik mig til at tænke meget over, hvor vigtigt det er at huske at overraske og være spontane sammen.

  Nu hvor Kasper Simons bror også bor hos os er vores lejlighed konstant fuld og ikke et sted hvor vi kan slappe 100% af, også da vi bor ovenpå restauranten. Det er længe tid siden jeg sidt har nydt så meget, at være langt væk fra alt, og kun have os i fokus. Pumpkin blev passet af Kasper, og restauranten kører på skinner – så det kunne ikke være bedre. Simon og Kasper har været gode til at lære personalet op, så Simon kunne tage afsted med god samvittighed, da han vidste at vi har et god team bag os.

  My lovely boyfriend surprised me on Saturday with a spontaneous boyfriend-girlfriend trip to Spain <3 I have never been surprised and spoiled that way before, so I have not been able to remove my smile from my lips ever since. My man and I have had some hard months with renovating the restaurant, too much work, no days off for over half a year, etc. It has been difficult to find the time and extra energy to be spontaneous, and that’s something we have always been together. Therefore I was overwhelmed with joy when he surprised me in this spontaneous way! Oh how it was! Just being him and I for 4 whole days without duties and any plans. I left my phone, let my computer stay at home, I quit social media for a few days, and that was just what both of us needed. Just walking around discovering a new exciting city hand-in-hand with him made me fall for him all over again. I feel so lucky! It made me think of how important it is to remember to surprise your loved one once in a while and be spontaneous together.

  Now that Kasper Simon’s brother lives with us, our apartment is constantly full and not a place where we can relax 100%, also because we live on top of the restaurant. It has been a long time since I have enjoyed being far away from everything and only focus on us. Pumpkin was looked after by Kasper, and the restaurant goes really well – so it could not be happier. Simon and Kasper have been good at teaching staff so Simon could go with a good conscience knowing we have a good team behind us.

  6N2A4301

  Vi landede i Jerez lufthavn og lejede en Audi, som vi kunne køre rundt i de 4 dage vi var der. Jeg blev faktisk så overraskende forelsket i den, at jeg nu faktisk står og overvejer, om det er den bil jeg skal købe mig, da jeg står og skal købe min første bil nu her. Jeg rejser utrolig meget med bloggen, og savner friheden det giver at have sin egen bil. Min tvillingebror og jeg var så heldige at få vores egen bil da vi fyldte 18 år, men siden jeg flyttede til London havde jeg ikke brug for bil mere. MEN, det har jeg virkelig nu. Sønderborg er en lille by, så et par gange i måneden når jeg skal ud at rejse, så er jeg altid afhængig af, at folk kan hente og bringe mig. Det skal være slut nu! Det føler jeg mig altså alt for gammel til, haha. Det er en stor beslutning at købe bil, så følte mig vildt lykkelig over, at have 4 dage hvor jeg kunne teste denne fine Audi, i de smukke spanske omgivelser. Jeg overvejer dog at købe den i helt sort, – da det er lidt mere klassisk syntes jeg.

  Jeg har altid været stor Audi fan, så det er enten det eller en Mini jeg overvejer på nuværende tidspunkt. Det der er vigtigt for mig er at den er rar at køre i og er økonomisk.

  We landed in Jerez airport and rented an Audi, which we could drive around for the 4 days we were there. In fact, I was so surprisingly in love with it that I’m actually now wondering if it’s the car I should buy, because I am planning my buy my first car very soon. I travel a lot with the blog and miss the freedom it gives to have your own car. My twin brother and I were lucky to get our own car when we turned 18, but since I moved to London I did not need a car anymore. BUT, now I really do – more than ever. Sønderborg is a small town, so a couple of times a month when I’m going traveling, I’m always dependent on people to bring and pick me up. I do not want that any more! I feel so too old for that, haha. It’s a big decision to buy a car, so I feel happy that we rented this one for 4 days, so I could test the Audi in the beautiful Spanish surroundings. However I’m considering buying it in all black – because it’s a bit more classic I think.

  I’ve always been a big Audi fan so it’s either between that or a Mini, one think there is important for me is that it’s comfortable and economic.

  6N2A3962 6N2A4194

  Vi boede i byen Jerez som ligger i den sydlige del af Spanien. Det er en lille charmerende by i den lidt fattige del, hvilket hun gjorde det mere “originalt”. Her var stort set ingen turister, og næsten igen snakkede engelsk, hvilket jeg syntes var helt dejligt. Vi kørte rundt til forskellige byer, drak os halv berusede, grinede og havde dybe samentaler. Vi gik hånd i hånd og nød hinandens selskab. Vi fik læst i vores bøger, nydt en masse spansk tapas og fik prioriteret hinanden. <3 Det må vi gøre snart igen!

  We lived in Jerez which is located in southern Spain. It is a small charming town in the slightly poor part, which actually made it more “original”. Here there were hardly any tourists, and almost no one spoke English, which I actually really enjoyed. We drove around to different cities, got half tipsy, laughed and had deep talks. We walked hand in hand and enjoyed each other’s company. We finally had time to read in our books and enjoyed a lot of spanish tapas. <3 We must do that again soon!

  PREV. ITEM NEXT ITEM
  BY:
  Isabella
  ×
  15th september 2017

  READ COMMENTS -

  3 COMMENTS

  Så dejligt at læse!
  Du skriver så levende og sammen med dine smukke Snapshots, bliver jeg som læser draget ind i din fortælling.
  I fortjener det bedste, I skønne mennesker!
  Dejligt lige at løbe ind i dig på Kisling’s <3

  Hey Isabella! ?

  Your trip sounds amazing, and it must’ve been so good to be offline, if not just for a few days. It was so sweet of him to suprise you that way, he’s definitely a keeper!

  Also, I love the first pic with the old men sitting on a bench..

  Sending love from Finland!
  http://www.arcticvanilla.com

  Hi gorgeous <3

  Oh yes it really was! I also hope you are having a great time in Santorini - your images are SO gorgeous.

  Thanks a lot hun.

  Sending you a big hug from here.

  All the best,
  Isabella xx

  LEAVE A COMMENT