GALLERIES

  WELCOME TO MY WORLD

  A little glimpse into my daily life

  Hi from Spain

  Snapseed Snapseed Snapseed Snapseed

  Hej mine dejlige læsere <3 Jeg håber, at I har det rigtig godt. Jeg beklager min manglende aktivitet her på bloggen de sidste par dage, jeg har haft så utrolig meget at se til. Min gode kammerat er som jeg skrev i mit seneste indlæg hjemme fra Australien. Vi har ikke set hinanden i næsten 7 år, så det har været vidunderligt og super sjovt at se ham igen.

  I dag får i en lille hilsen fra Benidorm Spanien. Her skal jeg være indtil på søndag hvor jeg igen rejser hjem til min søde kæreste og lille Pumpkin. Jeg er blevet inviteret her til af Benidorm sammen med 5 andre søde bloggere og Youtubere.

  Jeg har glædet mig meget til denne rejse. Jeg har faktisk vidst i et stykke tid, at jeg skulle afsted men har i min travle hverdag helt glemt at fortælle jer det!

  Hi my lovely followers <3 I hope you are all well. I am sorry my lack of posts the last few days, I have had some really busy days. As you know my good friend is in Denmark visiting me from Australia. We havn’t seen each other for like 7 years? Gosh it was great to see him again.

  Today’s post I write from Benidorm, Spain. I am going to stay here until Sunday where I travel back home to my sweet man and little Pumpkin. I have been invited here by Benidorm together with 5 other amazing bloggers and Youtubers. I have been so excited for this trip! I’ve actually known for some time that I was going here, but because of my busy week I’ve completly forgot to tell you!

  IMG_3219 IMG_3218

  Mine indlæg denne uge vil derfor komme til at blive fyldt ud med lækre sommer billeder, yay! (Endelig lidt sol og varme). Føler mig simpelthen så vinter bleg, da jeg ingen sol har fået her til sommer, så håber at jeg kan nå at få indhentet lidt sol de næste par dage.

  Jeg rejste allerede hjemmefra i går, da jeg skulle flyve fra Hamborg utrolig tidligt i morges. Min søde veninde i Hamborg kom derfor og hentede mig på Hamborg hovedbanegår i går, og så tilbragte vi en hyggelig aften sammen, og så satte hun mig af i lufthavnen i morges, da hun alligevel skulle dej vej forbi til et møde. Skønt at jeg også lige nåede at se hende lidt <3 Hun blev tilfældigvis moster i går, så hun måtte en tur på hospitalet – stor dag for hende!

  My posts this week are going to be full of gorgious summer images, yay! (Finally a bit of sun and good weather). I feel so winter pail because I haven’t got any tan this summer, but homefully I can catch up on some sun here the next few days.

  I already started my trip yesterday, because I had to fly from Hamburg today morning super early. My sweet friend Nina then came yesterday to pick me up at Hamburg train station, and then we spend a cosy evening together. She then dropped me off at the airport this moring, she luckily had to drive this way anyway because of a meeting. I feel so lucky that I got to see her <3 Yesterday was a big day for her too, she became an aunt for the first time and had to go to the hospital!

  Snapseed Snapseed Snapseed Snapseed Snapseed

  Jeg er netop ankommet til mit hotel, hvor vi bloggere skal bo de næste par dage. Det hedder Melia Sol Costablanca Hotel – her er skønt! Glæder mig til at dele flere billeder af hotellet og området vi bor i med jer. Jeg er også utrolig aktiv på Instagram: Isabellath samt på Facebook: HER – så der kan vi blive opdateret et par gange om dagen, hvis I har lyst til at se hvad jeg laver (in the moment, haha) <3

  I aften skal vi alle ud at se Benidorm old city (lige noget for mig), vi skal have forfriskende Sangria drinks på Castle’s square og slutte dagen af med god middag på Villa Venecia Boutique Hotel. Jeg kender ikke de andre bloggere og resten af Benidorm teamet, så ser frem til at møde dem her senere. En kold Sangria i hånden vil kun gøre det nemmere, haha! Glæder mig.

  Lige nu nyder jeg, at jeg har lidt tid til at få arbejdet, slappet af og lige falde lidt på plads. Jeg stod allerede op i morges 5:30, så hvis jeg kan nå en power nap i solen, så er det min plan.
  Jeg har aldrig været i Benidorm før, og syntes det er vildt sejt at Benidorm område har inviteret mig med på denne rejse hvor at vise mig hvor skønt her er. Glæder mig sindssyg meget til at dele alle de sjove oplevelser, smukke områder og gode Benidorm tips med jer.

  Stort knus
  Jeres Isabella

  I have just arrived at my hotel, where we are all going to stay for the next few days. It’s called Melia Sol Costablanca Hotel – it’s lovely! I am excited to share more images of the hotel and the area we live in. I am also super active on Instagram: Isabellath and on Facebook: HERE – so if you want to see what I am up to (In the moment), then you need to follow me there, haha. <3

  Tonight we are going to see Benidorm old city (that’s really something for me), we are going to enjoy refreshing Sangria drinks at Castle’s square and then end the with delicios dinner at Villa Venecia Boutique Hotel. I don’t know any of the other bloggers or the Benidorm team, so I look forward to meeting them here later. A cold Sangria drink in my hand will only make that easier, haha! Can’t wait.

  Right now I enjoy that I have some time to catch up on some work, relax and rest a little. I woke up 5:30 this morning, so if I have time for a nap in the sun – then that’s my plan.   
  I haven’t been in Benidorm before, and I feel really lucky that Benidorm have invited me to be a part of this exciting trip. I look forward to see the city and tip you guys about the places I like and write about everything we are up to.

  Biggest hug   
  Your Isabella

  PREV. ITEM NEXT ITEM
  BY:
  Isabella
  ×
  23rd august 2017

  READ COMMENTS -

  6 COMMENTS

  These photos are beautiful.

  Thanks love <3

  Biggest hug
  Isabella xx

  Beautiful photos!! To travel is to live, enjoy Spain!

  http://lartoffashion.com

  Oh yes it really is <3 Thank you girl

  I can't wait to share more of Benidorm with you guys.

  Biggest hug
  Isabella xx

  LEAVE A COMMENT