GALLERIES

  WELCOME TO MY WORLD

  A little glimpse into my daily life

  How I lost weight

  Snapseed Snapseed Snapseed Snapseed Snapseed Snapseed

  Dette er et ret personligt, men også meget følsomt emne for mig, at snakke om. Jeg ikke tror, at det bliver mere personligt, end det at snakke om ens krop og vægt. Dog syntes jeg, at det er et meget efterspurgt indlæg, da jeg utrolig ofte modtager spørgsmål omkring mit vægttab, så nu er det endelig på tide, at jeg kommer ind på dette emne. Jeg har prøvet at holde det meget på afstand. Hvorfor ved jeg egentlig ikke, for jeg deler alt med jer, men lige netop dette er lidt svært for mig at skrive om, da det jo som sagt omhandler min krop.

  Måske nogle af jer ikke har bemærket det, da jeg altid faktisk har været god til at “skjule det”, men jeg er siden jeg flyttede fra London gået fra en størrelse 10 uk til 6 uk. Der er “faldet” så meget af, at jeg stort set ikke kan passe nogle af de bukser og jeans jeg gik med, da jeg arbejdede på Asos. Jeg foretrækker altid mine bluser lidt oversize, så de passer mig heldigvis fint stadig.

  Min vægt har i mange år gået op og ned, – mest da jeg boede i London. Det var utrolig svært for mig, at leve en sund livsstil da jeg boede der. Alt gik op i fester, studie, fuldtidsjob og masser af arbejde. Jeg følte konstant et pres og stress, hvilket har gjort, at jeg havde svært ved at tabe mig. Jeg glemte også meget at spise, og passe på mig selv. Der var utrolig ofte dage hvor jeg kun fik et måltid om dagen, og typisk når jeg spiste var det avokado med riskiks, nødder mm. Det var nemt, hurtigt og noget der altid var i mit køleskab. Jeg spiste ikke specielt usundt overhovedet, men jeg tror min krop ikke kunne finde ud af det, fordi der ikke var nogen rytme over hvornår jeg fik mad. Den gik derfor i sulte-streake, og så tog jeg bare en extra kop kaffe på arbejde, fordi så kunne jeg bare spise lidt senere, og så “spildte” jeg ikke min pause på at spise, for så kunne jeg arbejde i stedet for. Det var jo vildt usundt for min krop, da den jo faktisk har sultet, og så pludselig får den mad når der er tid, og så tager kroppen alt til sig, fordi hvornår kommer den mon mad igen?

  This is a very personal blogpost, and a quite sensitive subject for me to write about. I do not think it gets more personal than talk about your weight and body. However, I feel like it is about time to write about this, also because I very often receive questions about my weight loss, so now it’s finally time that I face this topic. I’ve tried to keep it on a distance. Why I actually do not know, because I share everything with you, but this is a bit hard for me to write about, because like I said it’s very personal and about my body.

  Perhaps some of you have not noticed it, because I have been quote good at “hiding it”, but I have since I moved from London gone from a size 10 uk to 6 uk. I have actually lost so much weight that I almost can not fit some of the pants and jeans I wore when I was working on Asos. I always prefer my blouses slightly oversize, so that suit me fine.

  My weight have for many years gone up and down – mostly when I lived in London. It was incredibly difficult for me to live a healthy lifestyle when I lived there. Everything was all about parties,  full time study and lots and lots of work. I felt a constant pressure and stress, which resulted in me having a hard time loosing weight. I often forgot to eat, and take care of myself. There were too many days where I only got one meal a day, and typically that “meal” was avocado with rice crackers, nuts etc. It was fast, easy and something that I always had in my fridge. I did not particularly eat super unhealthy at all, but I think my body could not figure it out, because there was no rhythm. My body never knew when I was going to get any food, so it kinda went into a starvation strake. Then I just had an extra cup of coffee at work because then I could eat a little later, and then not “waist” my break on eating, then I could work instead. It was wildly unhealthy for my body, because it have actually been starving, and then suddenly it got the food when there is time, and then it the body takes on everything, because when will it get food again?

  Snapseed Snapseed Snapseed Snapseed

  Det er helt skrækkeligt for mig at skrive dette, det gør også helt ondt og jeg får helt tårer i øjnene når det går op for mig, hvor usundt og dårligt jeg har behandlet mig engen krop. Jeg kunne bare ikke selv se det, på det tidspunkt. Der troede jeg, at alt var fint, og faktisk kunne jeg slet ikke selv se, at min krop havde ændret sig. Jeg havde lært hvordan jeg skulle stå og “suge” min mave og hage ind, sådan så jeg lidt snød mig selv – og jo også jer. Jeg havde ikke lyst til at blive konfronteret med det, da jeg jo inderst inde godt vidste det.

  Det er siden jeg mødte Simon, og jeg tingene i mit liv begyndte at falde mere på plads. Jeg begyndte at sige fra, fra alle de ting og opgaver der dagligt gav mig alt for meget stress. Jeg sagde mit job op hos ASOS (hvilket var det sværeste valg jeg har truffet), men hold nu op hvor har det bare vist sig, at være det bedste jeg nogenside har gjort for mig selv. Min kæreste fik mig til at slappe af i den person jeg var. Han elsker alt ved mig, selv de ting jeg selv prøvede at skjule. Det gjorde mig mere “fri” og pludseligt fandt jeg mere overskud og livskvalitet. Alt den stress jeg havde på arbejdet og det konstante press med altid at skulle være på. Filmes, være på store photoshoot mm. gjorde jeg aldrig følte, at jeg kunne slappe af i mig selv. Jeg følte, at jeg hele tiden skulle leve op til en hel masse. Jeg skulle være perfekt, være slank, have flot glat ud.. Hver dag skulle jeg dele 2-3 billeder af mig selv på de sociale medier samt filmes op til flere gange i uge. Det var alt for meget for mig!

  It’s so scary for me to write this, and it really hurts. I get tears to my eyes thinking abut how badly I treated myself and my body. I just couldn’t see it at that point. At that time I thought that everything was fine, and I had learned myself how to stand, such in my stomach and face so that I tricked both myself and I guess you too. I couldn’t see that I was bigger, but on the other hand I guess I did, but I just didn’t wanted to confront myself because it hurt too much.

  It’s since I met Simon and things in my life started to fall into place that it changed for the better. I started to say no to all of the things that I before said yes to but made me stressed. I quit my job as ASOS (which was the hardest decision I have ever made), but it turned out to be the best thing I have ever done for myself. My man made me relax in the person I am. He loves everything about me, even the things I try my best to hide. That made me feel more “free” and suddenly I found the drive, energy and quality in life which I had lost. All that stress I had at work with constantly having to be on, and do my best. I had to be filmed, taken pictures of daily and big photoshoots. I felt like I had to live up to being slim, having a great skin etc. Each day having to share myself and being filmed 4-5 times a week, it was all just too much for me!

  Snapseed Snapseed

  1. Find min sports bh HER   2. Find mine sports leggings HER   3. Find lange sports leggings HER   //   1. Find my sports bra HERE   2. Find amy sports leggings HERE   3. Find long sports leggings HERE

  1. Find to par i et leggings HER   2. Find matching flot top HER   3. Find sort top HER   //   1. Find two pair in one leggings HERE   2. Find matching beautiful top HERE   3. Find black top HERE

  1. Find simpel hvid top HER   2. Find flotte hvide leggings HER   3. Find hvid workout bluse HER   //   1. Find simple white top HERE   2. Find white beautiful leggings HERE   3. Find white workout blouse HERE

  Jeg ville ønske, at jeg kunne fortælle jer, at jeg har tabt mig fordi jeg træner 5 gange i ugen og har ændret min kostplan og drikker grønne juice hvor morgen og spiser masser af frugt og grønt hver dag. Der må jeg desværre skuffe jer! Jeg spiser selvfølgelig sundt, og lagt mere regelmæssigt end før, men det der har hjulpet mig var, at komme af med alt det pres og stress jeg dagligt gik rundt med. Stress er roden til alt ondt! Derfor syntes jeg også, at det er vigtigt for mig, at komme ud med dette, for jeg ved at utrolig mange unge går rundt med alt for meget press og stress i hverdagen, som kan forhindre en sund livsstil. Jeg syntes, at jeg har et ansvar for at sætte fokus på hvor ondskabsfuld stress kan være, og også bevise overfor jer at det kan påvirke mere end man lige tror det kan. Det at jeg nu har en rytme og jeg selv bestemmer over min kalender har givet mig overskud, glæde og frihed til endelig at passe på mig selv. Jeg har fundet den Isabella der stille og roligt var visnet hen i en stresset London hverdag. Jeg er glad igen, hvilket har gjort at min krop og mit sind er faldet på plads. Nu ved jeg, hvor vigtigt det er at sige fra og gøre de ting der gør mig glad.

  Jeg vil gerne skrive et indlæg om hvordan jeg spiser og træner, men det der har gjort det for mig var at jeg begyndte at lytte til mine alarm signer og være tilfreds med den jeg er. Når du lader stressen stille og roligt forlade din krop, så lover jeg dig at du bliver en langt gladere og flottere udgave af dig selv.

  OG har i set mit farverige “pow” løbetøj? Det er fra Sweaty Betty, som I ved er et af mine yndlings sports mærker. Eeeeelsker deres kvalitet og design! Når det kommer til mit sportstøj, så elsker jeg at der er lidt gang i den. Der må gerne være forskelligt print og farver. Dette sæt kunne også se sejt ud med en sort hættetrøje og sports bh-en kunne være cool med et par helt sorte og enkle trænings leggings. Jeg elsker også, at min sports bh er lang, sådan så man også kan bruge den som top uden det bliver for “show off” agtigt? Jeg har linket til et par cool Sweaty Betty trænings sæt ovenover. Det helt hvide er også super smukt og ville være perfekt til sommer! (Klik på de forskellige items for direkte link)

  I really wish that I could tell you that I have lost weight because I am working out 5 times a week, changed my diet and drink tons of green juices each morning etc. but I am afraid to disappoint you! I of course each healthy and finally I have a more stable eating habit, but what did it for me was that I got rid of all that stress and pressure I daily had. Stress is so evil in so many ways! I therefor also feel that that’s the reason why I just had to share this with you all, to add focus to that stress often can be the reason to lack of weight loss. I feel like I have a responsibility to add focus to this, and maybe I can help a few of you to think about your lifestyle this way? Now that I have got a rhythm and I decide my own schedule I now feel way more happy, free and it made my body finally get back to myself again. I have found a drive and energy I lost in a very stressed London everyday life. I am happy again, which made it possible for me to find myself. Now I know how important it is to do what makes you happy.

  I would love to write a blogpost about how I eat and workout, but what really did it for me was to get rid of all the stress, finally start listening to my signals and be satisfied with how I look. When the stress leaves you I promise you, you are going to feel like a completely different person. You are going to be a more happy and beautiful version of yourself.

  AND how you noticed my “pow wow” running clothes? It’s from Sweaty Betty, which you know is one of my favourite sports brands. I looooove their quality and design! When it comes to my sports clothes then I love that it is eye catching. It’s okay to clash colors and wear different prints. These workout look could also look amazing with a black hoodie and the workout top could look cool with some black leggings. I am also a big fan of the length of the top, because then it’s okay to only wear that with your leggings without it too “show off” ish? I have liked to some of my top picks from Sweaty Betty above. The all white set could be great for summer! (Click on the different items for direct link)

  Snapseed Snapseed Snapseed Snapseed Snapseed Snapseed

  Jeg er ikke medlem af et fitness center og træner ikke 6 gange i ugen, men jeg elsker at løbetræne og dyrke yoga. Jeg prøver så godt jeg kan, at løbe 3 gange i ugen. Nogle gange bliver det til mere og nogle uger desværre mindre, men så acceptere jeg det uden at behøve at “slå”  mig selv i hovedet fordi jeg ikke kom afsted. Denne uge har jeg allerede været ude at løbe 4 gange, så det er forskelligt alt efter mit overskud og tid. Det vigtigste er, at jeg lytter til mig selv nu og min krops signaler. Pumpkin er kæmpe fan af at løbe ved vandet, så det vil jeg helt klart udnytte når det er godt vejr. Jeg løber fra den ene ende af stranden til den anden og hun løber efter mig for at jagte mine fødder, haha! Hun har ikke helt forstået konceptet. Men se lige på billedet ovenover hvor glad hun er! Sådan et kæmpe smil kan kun gøre en varm indeni, og det aller bedste er at når man så kommer hjem igen, så ved man at hun skal have en lur på 1 times tid, så kan man få lit “fred” haha.

  I am not a member of the gym and I do not work out 6 times a week, but I love to run and do yoga. I try to go for a run 3 times a week. Sometimes I run more and weeks where I’m busy I run less. But then I just accept that without punishing myself for not doing it. This week I already went for a rund 4 times, so it really depends on my time and energy. The most important for me is that I listen to my body and signals! 
  Pumpkin is a big fan of running at the beach, so I will for sure take advantage of that when the weather is nice. I run from one end of the beach to the other and she is trying to catch my shoes (she doesn’t really get the concept) haha! But just look at the photo above, she is smiling big time and that makes me so warm inside. And the best thing is that when she gets home, then you know she is going to have a nap an hour or so, then you can have some quality time. Haha

  Snapseed Snapseed

  Overskuddet kommer pludseligt frem igen! Jeg smiler og griner langt mere. Jeg føler ikke længere, at jeg skal leve op til en helt masse. Den lille sønderjyske pige med krudt i numsen, som elsker vintage, har en sjov accent, krøllet tøj der ret så ofte er fyldt med hundehår – hun er sku god nok for mig, og jeg er så glad for, at I også får mig til at føle, at jeg ikke skal leve op til et urealistisk glansbillede. Her på bloggen skal der være plads til at man sover i den samme t-shirt i en hel uge, man har fedtet søndags hår mm. Nu har jeg prøvet ubevidst i London på at leve op til et urealistisk glansbillede, men det er jo slet ikke mig. Nu er jeg her igen, og jeg er så glad for, at havde fundet mig selv igen. <3

  Your energy is suddenly back again! I smile and laugh much more. I now do not feel that pressure of having to be perfect. The little girl from south of Denmark with tons of energy, the girl who loves vintage, have a funny accent, have creased clothes (often full of dog hair) – she is good enough for me, and I am so happy that you guys too accept the person I am, and that I do not have to live up to an unrealistic fake lifestyle. Here on my blog there have to be space for that you can sleep in the same t-shirt a whole week, have greasy Sunday hair etc. I have unententionally in London tried to live up to this unrealistic image of myself, but that is not me at all. Now I am back, and I am so happy that I have found myself again. <3

  Dette indlæg indeholder affiliate links   //   This post contain affiliate links

  PREV. ITEM NEXT ITEM
  BY:
  Isabella
  ×
  2nd april 2017

  READ COMMENTS -

  35 COMMENTS

  This was such a nice and inspiring post! The ending was absolutely perfect. Thank you for keeping it real!

  thanks for sharing <3

  Thank you so much for your post ! I struggle myself with weightloss and I just moved to London ! Stress is my worst enemy but I will take your personal journey as an example
  Thank you for being such a motivation ❤️

  Oh please do love! I lived 5 years in London so I really know what you are going through. Try and remember yourself in a stressed everyday life! <3 Don't skip meals and take time to do what makes you happy.

  Biggest hug
  Isabella xx

  I totally recognise myself. I’ve got such a problem with stress and I always push myself too hard. Great post and really brave of you to write about it Isabella! xx

  Thanks a lot lovely! I’m so glad you like it.
  I think it’s just so important to add focus to this! Too many young people live a too stressed everyday life without knowing the consequences. AND often “hidden” consequences.

  Remember yourself girl!

  Biggest hug
  Isabella

  Må jeg spørge, hvor meget, du har tabt?

  Hej søde Mette,

  Jeg vejer mig heldigvis aldrig, da jeg aldrig syntes det har gjort noget godt for mig.
  Derimod kan jeg tydeligt se forskel i spejlet og kan mærke det på mit tøj, jeg er gået ca. 2 størrelser ned. 🙂

  Stort knus
  Isabella

  It’s so refreshing to see a blogger being so honest! I really feel like there is much more pressure around on the way we look than there was 10 years ago and we need to just remember that every person is a normal human being and no ones perfect! You are so beautiful- thankyou for sharing! 🙂 x

  You are so right with everything you say <3 We need to feel confident with who we are - even when our body changes.
  I's so amazing how much focus there is one this subject now, it helps to make all of us feel more "okay" with who we are and how we look.
  The most important thing is to be happy!

  Thanks for your sweet comment.

  Sending you a big hug from here,
  Isabella

  Hi, Bella!

  Thank you so much for sharing your story! It is indeed quite difficult to talk about such a personal subject, I feel that with you… I have a disease that makes me lose the strength in my muscles and I need a rolling chair. Also because of that, it is really hard for me to gain weight. I’m quite skinny and I used to feel so bad about not wanting to show myself because my body was so thin.

  This spring I’ve finally made the decision to not hide anymore and try helping people by making it public on my blog my journey about finding ways to enjoy dressing up again. So, again thank you so much because your post really helped me to see that I am on the right path.

  Lots of love and success,
  Lina xxx

  Hi lovely!

  Thank you so much for sharing your story with me <3 What a big inspiration you are. You should not try and hide it at all! I feel kind of ashamed now that I have done that, because why? we are all human and life is not always easy and you should never be ashamed of who you are and how you look!
  Embrace spring love and don't hide at all. It doesn't matter what people think, the most important thing is that you are happy. Dress up, smile and spend time with people who bring you up and make you happy! (it's easier said than done, I know) but each day trying more and more is a step the right direction.

  Sending you the biggest hug and all my love from here,
  Isabella xx

  This is such a beautiful post. My name is Jodie and I live in Edinburgh working in fashion. I have followed your blog for a long time now and I remember your posts when you worked at ASOS. I would never have guessed you were a size 10! I have noticed a massive difference in your posts now. You definitely seem more healthy and beautiful in your manner and energy. I remember reading your post when you moved to Denmark and I was so shocked but Im so happy it has paid off for you! It has Definitely given me courage to make changes in my life. Sending lots of love! ❤❤

  Hi lovely! I am really glad you can feel a difference in my posts. Now I also have way more time to dedicate to it and my mind is at the right place. Before it was everywhere. Stress makes you a very confused person!
  Oh I know.. I was very good at hiding it! I knew exactly how to stand etc. so that you guys and myself couldn’t see it. Makes me so sad and shocked now to say that. Never again! And luckily now I know the signals. <3 <3

  I am so glad you are following me girl. Thank for all your sweet words!

  Biggest hug
  Isabella

  Hi Isabella, thank you for a lovely and honest post :> Stress has an overwhelmingly huge effect in our bodies, and at the end of the day is not only important to take care of the body but your mind as well. I moved around from country to another and now finally settled down for a while, and all of a sudden the whole life feels lighter. Staying who you are, when everything around you changes is a tough thing to go through, but it’s nice to read your story of how you managed it! Love from Stuttgart :>

  blog-nord.blogspot.com

  Hi lovely <3 Such a lovely comment! Thank you so much, and you are so right. Staying who you are in a stressed everyday life is a very big challenge. I am glad to hear that you and your mind and body feel much lighter now. Sometimes moving and setteling down a new place makes you think a lot about your life and how you are treating yourself, because you suddenly start asking yourself some big questions.

  It's very motivating for me to hear!

  Thanks for following girl,

  Biggest hug
  Isabella

  Det er sjovt, når man har fulgt med så længe fra dengang, du boede i Sønderborg inden pulserende London.

  Hvor er det bare dejligt at læse, at du ikke længere er under samme pres/stress – og din krop reagerer positivt på det. Det skinner også igennem indlæggene! 🙂

  Ej hvor er det skønt, at du har fulgt med i så mange år <3 Det gør mig mega glad!

  Ja det er endelig blevet bedre, men det tog mig også 1 1/2-2 år før jeg endelig fandt mig selv helt igen 😀 Man kan nemt glemme sig selv i en stresset hverdag, og det vil jeg så gerne gøre jer opmærksomme på, sådan så I ikke kommer ud for det samme som jeg.

  De bedste hilsner
  Isabella

  loved reading this post Isabella, and I couldn’t agree more. I put on a stone and a half in the last 3 years and have been the most stressed in my life. So much so that it’s made me ill. This year I’m really trying to find a better balance, i’ve taken up yoga and pilates and am making an effort to leave work on time and really switch off. I hope i find the perfect balance again and as a result slip back into my size 6/8 clothing too 🙂

  Mel x

  http://mediamarmalade.com/

  I am so sad to hear how stress have been treating you love.. I know all about a stress collapse. My most beloved person in my life had one about a year ago and she was so far out that she was close to die from it.. A lot of people do not know that stress can do that to you! That’s why I really want to set focus on it now, when you start to see the signals you should take them serious <3
  I am so glad to hear you are starting to find your balance. Yoga and pilates are the best for this! I am sure you will get back on trak too. It took me 1 and a half year to two years to fully find myself after stress. Therefore I know you will do the same, just accept it will take the time it takes.

  Sending you the biggest hug from here!
  Isabella xx

  Malene Christensen

  Hvor er det et fint- og sårbart indlæg.Jeg bliver rørt over, at du stiller dig så ” nøgen” frem. Jeg håber du er stolt Af dig selv.. du er ualmindelig smuk indeni som uden på- jeg håber du nyder alle dine nye skønne nu’er? knus Malene

  Skønneste Malene <3 mange tak for din dejlige kommentar! Er glad for at du siger det er stort for mig at stå frem, jeg er også så glad for at jeg har gjort det nu hvor jeg ser hvor meget det også betyder for jer.

  Det er netop derfor jeg elsker at være så åbne over for jer! Jeg syntes, at jeg får det igen.

  TUSIND tak. Du har lige gjort min Mandag 100 gange bedre.

  Stort knus
  Isabella

  Du er den sejeste Isabella. Jeg har skrevet det en hel del gange før, men du lyder/virker bare så helt igennem glad efter du er flyttet tilbage til Sønderborg, og dette til trods for den ensomhed du ind i mellem også har kæmpet med. Glæder mig meget på dine vegne over du atter er sund, glad og smilende. Hav en skøn weekend! Og PS. Virkelig smukke billeder af dig og søde Pupkin 🙂

  Hvor er det altså bare en sød kommentar at få <3 Tusind tak Anne. En kommentar som denne motivere mig helt vildt til at tro på bloggen og på mig selv, så det skal du have stort tak for.

  Og du har ret, der er helt klart mange punkter hvor jeg er langt gladere og det er som du siger rigtigt - jeg er tilbage til den glade Isabella igen. Det er fantastisk!

  Håber du får en dejlig søndag, og kan få nydt godt af det dejlige vejr.

  Stort knus Isabella <3 🙂

  This was so touching and emotional to read and I got tears in my eyes. I am also so glad that you decided to share this story of your life and dared even though its so scary to share this very personal kind of thing. You are simply amazing and I can without doubt say that you are my biggest inspiration and role model ♡ I am so happy to hear that you feel that you have find yourself and that you are happy again because that’s all that matters. Life is too short for doing things that makes you unhappy and stressed out and you really did what your heart told you and thats simply amazing! Thank you for this both heart breaking but in the end heart warming story of your life! You are the best and you are my biggest biggest BIGGEST role model ever ♡ big hugs to you from a little swedish Jessika Uhlman ♡

  Oh gosh love!!!! You just made me speechless. I really don’t know what to say and how to thank you for all these super sweet words.
  Your comment made me even more happy that I wrote this post. I love to open up to you guys and see that you appreciate it makes it SO worth it! <3

  Means so much to me to have a loyal follower like you. I hope I can keep inspire you!

  And you are so right, the most important thing in life is to do what you love. It's important to know the consequenses of stress, how much it can control your life, weight and happiness.

  Thank you again girl <3 you just made my day BIG time.

  BIGGEST hug to you amazing Jessika xx

  Love this blogpost! It is nice to read that I’m not the only one with those feelings about my body and I’m learning myself to be happy with who I am! I really like your style and the articles you write!

  Oh not at all lovely! And I was so surprised too when I opened up about how I sometimes feel lonely, how many of my followers feel the same way <3 For me it's just so amazing to write so that we all can support and help each other.

  I am so happy to hear that you are trying to teach yourself to be happy with who you are. It's the best you can do for yourself <3 I am so much more happy now.

  Sending you a big hug from here.
  Isabella xx

  Oh not at all love! And I was so surprised too when I opened up about how I sometimes feel lonely, how many of my followers feel the same way <3 For me it's just so amazing to write so that we all can support and help each other.

  I am so happy to hear that you are trying to teach yourself to be happy with who you are. It's the best you can do for yourself <3 I am so much more happy now.

  Sending you a big hug from here.
  Isabella xx

  Isabella, you are amazing! You always motivate me to be myself!

  xx

  I am so glad to hear that <3 Being yourself is the best person you can be!

  Sending you a big hug from here!
  Isabella xx

  Such a good post <3 Really made me think, cause I am a super stressful person, I mean I get stressed out super easy, haha. Thank you for that post and all the effort that went in it !

  Of course love! <3 I am so glad that I can help spread this important message. Stress is so dangerous and the cause of many tings. A lot of people and especially young and stressed once do not think it's that important - but it really is.

  Have a great day girl! Thank a lot for writing me this sweet comment.

  Biggest hug
  Isabella

  Isabella du ser fantastisk sund ud, hvor er det skønt at se hvordan din omsorg for dig selv har resulteret i et pænt og sundt vægttab.

  Jeg kan godt genkende mig selv i nedpriotering af måltider når en stresset hverdag melder sig, og det kan i perioder være svært at prioterer det. Så tak fordi du lige minder om, at det ikke altid handler om hvad man indtager, men også om hvordan og hvornår.

  Kan man forresten købe tøj hjem til Danmark fra sweaty betty?

  Det er lige netop det jeg så gerne ville hjælpe med at sætte fokus på! Man skal sådan huske på hvor farligt stress det er og hvad det gør imod ens krop <3 Os selv og vores krop er det vigtigste vi har, så vi skal huske at passe godt på det.

  Er glad for, at jeg kunne få dig til at tænke over det. For mig omhandlede det nemlig ikke så meget træning og kost, men mere prioritering. Det at huske på dig selv. Holde pauser, ikke skippe måltider og nyde nuet.

  Ja det kan man sagtens <3 Det har jeg gjort et par gange nu 😀 Det er altid det bedste af det bedste!

  Stort knus
  Isabella

  LEAVE A COMMENT