GALLERIES

  WELCOME TO MY WORLD

  A little glimpse into my daily life

  HUSK AT STEMME PÅ MIG

  Alle mine dejlige læsere, nu er det i skal hjælpe mig. I ville gøre mig super glad hvis i ville stemme på mig i denne Vitaminwater konkurrence som jeg deltager i på facebook. Jeg opdagede først for lidt siden, at jeg var med i konkurrencen. Jeg kan hvis jeg får flest stemmer, blive MTV og Vitaminwater’s style blogger under modeugen. Hvilket jeg slet slet ikke kan beskrive hvor meget jeg gerne vil 😉
  Det eneste i skal gøre for at hjælpe mig, er at trykke “Like” HER på Vitaminwater’s side, hvor i efterfølgende skal stemme på mig. Husk efter at i har stemt at trykke “allow”, for ellers tæller jeres stemme ikke med.
  OG du kan fordi du deltager i konkurrencen vinde 2 måneders forbrug af Vitaminwater. Vinderne bliver trukket d. 9, 12 og 15 – hvilket vil sige, at i har flere chancer for at vinde.

  Jeg håber sådan, at i vil gøre mig den tjeneste! Tusind tak til alle jer der stemmer, det betyder mere end i tror. Hvis jeg vinder konkurrencen, så lover jeg jer en masse fede billeder under modeugen, og jeg krydser fingre for, at i er en af de heldige der vinder hele 2 mdr. forbrug af Vitaminwater.

  PREV. ITEM NEXT ITEM
  BY:
  Isabella
  ×
  7th juli 2011

  READ COMMENTS -

  13 COMMENTS
  Malene Vestergaard

  Så er der stemt 🙂 Krydser alt hvad jeg har.

  Jeg har stemt på dig! Tusind tak for en yderst inspirerende blog 🙂 Håber du vinder..

  Uh, hvem skal man vælge når flere af ens bloggere står listet? Mit valg var dog ikke så svært, så du har fået min stemme! Uden tvivl..

  Hej Isabella.
  Jeg har nu stemt, håber så sandelig at du er den der vinder! 🙂

  Jeg har også lige stemt. Det fortjener du sku!:-)

  Selvfoelgelig skal du vinde…har ogsaa lige stemt & paa dig ❤ N

  Så er der stemt 🙂

  Tusind tak skal du have Sabine! Hvor er det sødt af dig 🙂

  /Isabella

  Selvfølgelig har jeg stemt på dig. Du er den eneste rigtige vinder i mine øjne! 🙂

  Åh hvor er du sød! Mange tak Nanna 🙂 det betyder så meget for mig!

  /Isabella

  Jeg har stemt på dig. Håber da at du vinder! (:

  xx Sofie // http://www.spreadhappiiiness.blogspot.com

  Tusind tusind tak Sofie! hvor er det bare sødt af dig. Det betyder så meget for mig..

  /Isabella

  LEAVE A COMMENT