GALLERIES

  WELCOME TO MY WORLD

  A little glimpse into my daily life

  Hvordan skal jeg style?

  Bukser: Global Femme   Bluse: Samsøe Samsøe   Armbånd: Carrooco.se   Sko: Sand

  Skjorte: Foreverloulou   Sko: Senze   Hat: Fonnesberg

  Blazer: Minimum   Shorts: Global Femme   Armbånd: Carrooco.se

  Der er kun en dum ting ved hvide shorts og det er, at de bliver hurtigt beskidte. Hvide shorts er nemlig utrolig skønne, og så er hvide shorts ikke svær at style, da hvid går til alt.

  Hvide shorts kan gå til alt: gul, blå, grøn, lilla, grå, sort og jeg kunne blive ved. Det eneste man bare skal huske at tænke på er, at der skal være en “rød tråd” i ens outfit. Som et eksempel kan du prøve at kigge på mit overstående outfit nummer 2. Her har jeg sørget for, at den brune farve fra skoene og den lyserøde farve fra blusen, går igen i hatten. Her kan man, for at pifte outfittet ekstra op, tage en brun eller lyserød neglelak på, samt nogle brune læderarmbånd. Det er ofte vigtigt, at have noget der “binder” ens outfit sammen.

  Her kan i se outfittet på. Jeg valgte også, at give modellen Klare en lyserød taske. For at gøre outfittet det lidt mere råt, kunne jeg have givet hende en mørkebrun taske (oversize clutch) og nogle brune læderarmbånd.

  De overstående billeder er forberedelses billeder jeg tog, da jeg skulle style Jegelskermode.dk’s editorial.

  Jeg er helt vild med det overstående outfit. Det er super feminint og gennemført. Hun har valgt en smuk lyserød kjole men en sort krave, hertil en sort taske og et par sorte sko. For at pifte hendes outfit op, har hun et par fede lyserøde runde solbriller på, som farvemæssigt passer perfekt til kjolen. Hun har her sørget for, at farverne lyserød og sort går igen (hendes røde tråd). Hvor gennemtænkt er det ikk også lige, at hun har en sort BH indenunder?

  MEN det at have en rød tråd i ens outfit er ikke ens betydende med, at alt skal passe sammen farvemæssigt. Prøv at kig på den smukke pige ovenover, her har hun mixet rød, gul, hvid og sort – friskt og skønt outfit. På trods af alle de farver, har hun stadig en rød tråd i hendes outfit, – hendes rød tråd ligger i hendes røde læber og hendes røde ærmer. Dog havde jeg, hvis jeg var hende, taget rødt neglelak på både fingre og fødder, for at gøre den rød tråd tydligere.

  Super fedt outfit hvor man igen har blandet farver. Den gule jakke er her med til at løfte outfittet fra stille og roligt til friskt og livligt, – outfittet får helt nyt liv. Her er der stadig en rød tråd, den røde tråd ligger nemlig i, at hun har sorte sko, solbriller, sorte ærmer og sort bælte, samt der er lidt blåt på hendes taske som går igen i bukserne. Det kunne også have set godt ud, hvis hun have haft røde læber og negle samt røde sko.

  PREV. ITEM NEXT ITEM
  BY:
  Isabella
  ×
  26th juni 2011

  READ COMMENTS -

  25 COMMENTS

  Hej Isabella.

  Super indlæg. Den slags, hvor mode analyseres og forklares har jeg ikke set nogen steder før. Det kunne virkelig være fedt med flere af sådanne indlæg. – Med forskellige vinkler:

  Fx analyse/forklaring/guide til:

  — forskellige kropsformer (fx ‘her er bælte i taljen en god idé’, ‘skjul/fremhæv evt. dette med en bluse, som går til over numsen’, ‘brug gerne en løs t-shirt’ osv.)
  — forskellige stilarter (minimalisme, boheme osv.)
  — forskellige farvekombinationer (fx hvis man meget går i sort – og hvordan man så kan gøre det spændende selv om det er meget ensformet. eller ja, det er lidt svært at forklare)
  — forskellige udtryk (fx hvis man dyrker ‘lag-på-lag’ eller lignende)..

  Håber det er til at forstå, hvad jeg mener;-) For ofte går man jo lidt i stå, når man skal få sin idé til at munde ud i et konkret outfit. Det bliver sjældent, som man (jeg:)) gerne vil have det, og jeg tror, det er fordi, man (jeg:) sikkert også andre) ikke rigtig kender metoderne og de små, men rigtig gode tips.

  Mange hilsner

  Fie

  Der må jeg nok erkende at “den røde tråd” bliver lidt for matchy-matchy til mig. Det minder mig om 90’erne på en meget uheldig måde, og jeg synes det er ret kedeligt og fantasiløst 🙁 Jeg kan bedst lide de outfits, du postede, hvor der netop ikke er en rød tråd, hæhæ

  Vildt inspirerende indlæg! Du har lige inspireret min garderobe rigtig meget. Lav endelig flere af den slags indlæg.
  Jeg er en forholdsvis ny læser, og hvor er det altså bare en cool blog du har! Jeg er begyndt at læse den hver dag, kan slet ikk lade være 🙂

  Hilsen Nina

  hvor er toppen fra, som du har på billedet med minimum blazeren 🙂

  lækkert indlæg – og har lige tilladt mig, at låne et billede – linker selvfølgelig til dette indlæg 🙂

  Åh det kan jeg desværre ikke huske /:
  – Det er skam helt iorden 🙂

  /Isabella

  Helt fantastisk indlæg! Og virkelig inspirerende!
  Jeg elsker når du laver sådan nogle indlæg, så bliv endelig ved med det! <3

  //www.grimhedmedstil.blogspot.com

  Åh tusind tak 😀 Det vil jeg helt sikkert blive ved med!

  /Isabella

  Hvor er støvlerne på billede nummer tre mon fra?

  Støvlerne er fra Senze og kan købes i Message 🙂

  /Isabella

  Okay, mit spørgsmål har ikke lige så meget med det her indlæg og gøre. Men hvad bruger du til at gøre dine øjnbryn tydligere? 🙂

  Jeg bruger en øjenbrynstegner fra Rimmel (mørkebrun) 🙂 & så får jeg dem farvet hos en kosmetolog en gang hver 2 mdr. Men heldigvis har jeg mørke bryn af natur 🙂

  /Isabella

  Søde Isabella, hvor er den lyserøde skjorte fra? Den er godt nok skøn… 🙂

  Ja den er så skøn! Den er fra Forever Lou Lou og koster 300 kr 🙂

  /Isabella

  Lækre outfits og dejligt med noget inspiration 😀
  Hvor er de brune støvler fra på billed 3?

  Tusind tak 🙂
  Skoene er fra Senze, kan købes i Message!

  /Isabella

  .. vil du forresten ikke skrive hvor du har tøjet fra, under billederne, som du plejer at gøre? – på forhånd tak 😉

  Jo det vil jeg lige gøre 🙂

  /Isabella

  Fantastisk indslag. 😉
  Det er en rigtig god og inspirerende blog du har dig her, som jeg elsker at følge! 🙂

  Åh tusind tak skal du have 😀 hvor er det sødt af dig!

  /Isabella

  Der er ingen tvivl om, at du kommer til at gøre stor karriere inden for fashionverden! Du er jo som født til det – det ligger bare helt naturligt til dig! Når man læser din blog, føles det som om, at du har arbejdet med mode hele dit liv.
  Jeg ønsker dig det bedste for dig og din fremtid 🙂 Og tillykke med huen i øvrigt!

  Ej tusind tak Louise 🙂 Hvor er det sødt af dig!!

  /Isabella

  Super lækkert indlæg Isabella – Det er hamrende personligt, idet du ikke ser det andre steder i blogland 🙂

  Lige hvad jeg manglede! Lækkert med lidt nyt brugbart inspiration!
  Jeg elsker også idéen med indlæg, hvor du kommer med forslag!
  – HG

  http://www.henriettegyllingjensen.blogspot.com

  ELSKER det her indlæg! Virkelig inspirerende! Du er rigtig god til at lave disse indlæg, hvor du kommer med gode eksempler!
  Du har en virkelig skøn blog, som jeg elsker at følge med i! Synes dine indlæg på det seneste er blevet bedre og bedre, som om at du har fået mere tid til det! Bliv ved med det 🙂

  / Natalie

  Utrolig inspirerende indlæg. Det var noget af en øjn åbner’, på den positive måde.
  Elsker når du laver sådan indlæg, hvor du også kommer med forslag. Bliv ved med det!

  Laura livingwithlaurasokilde.blogspot.com

  LEAVE A COMMENT