GALLERIES

  WELCOME TO MY WORLD

  A little glimpse into my daily life

  “I could not resist”

  Taget forskud på julehyggen

  var _gaq = _gaq || []; _gaq.push([‘_setAccount’, ‘UA-17728190-2’]); _gaq.push([‘_trackPageview’]); (function() { var ga = document.createElement(‘script’); ga.type = ‘text/javascript’; ga.async = true; ga.src = (‘https:’ == document.location.protocol ? ‘https://ssl’ : ‘http://www’) + ‘.google-analytics.com/ga.js’; var s = document.getElementsByTagName(‘script’)[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })();

  Jeg kunne simpelthen ikke lade være. Jeg ved at min kæreste og jeg alligevel ikke får vores kalenderlys brændt helt ned (eller er det bare en dårlig undskyldning for, at jeg ikke kunne lade det værre? Hmm.. måske) Havde bare så ondt af, at det bare stod der. Jeg mangler nu at pynte det lidt, men hvad pokker. Jeg havde sådan lyst til, at tage lidt forskud på julen. Det er så hyggelig en tid!
  Lige nu sidder jeg her på min computer, jeg er igang med, at skrive nogle artikler for jegelskermode.dk. I skal glæde jer til at læse dem 🙂 Jeg skal nok sige til, når de bliver lagt ud på hjemmesiden.
  Men indtil da kan i, hvis i har lyst klikke ind på siden for, at se/læse det interview jegelskermode lige har lavet med den dygtige smykkedesigner Zara Voigt. Det er rigtig spændende! I kan se/læse det, hvis i klikker HER.
  PREV. ITEM NEXT ITEM
  BY:
  Isabella
  ×
  23rd november 2010

  READ COMMENTS -

  9 COMMENTS

  Anonym: Det er nogle stole jeg har fået af mine forældre i fødselsdagsgave 🙂 Har ikke selv købt dem.Just another wannabefromhell: Ja det er det virkelig! – Og må indrømme at det heller ikke er min stærkeste side 😉

  virkelig hyggeligt! og verdens BEDSTE computer! er blevet helt forelsket i min selv om teknik ikke er min stærke side 😉

  undskyld jeg spørger, men hvordan har du fået råd til de stole? er du ikke lige flyttet hjemmefra, og studerer? (:

  Bordet har jeg fået af mine forældre, det syntes jeg nemlig passer perfekt til mine moderne stole 🙂 Gammel og nyt blandet sammen!Stolene er fra Philippe Starck og koster omkring 1.940-2.000 kr pr. stk.Pernille: Ja det er en mac 🙂 Den er nu efterhånden lidt gammel, men ja.. hehe/Isabella

  Hej 🙂 Jeg glæder mig også sindsygt meget til jul!!! Men må jeg spørger om hvilken computer det er? Er det en Apple? 🙂

  Jeg er også vild med stolene – hvor er de fra & hvad koster de mon? 🙂

  det er også et flot bord – hvor er det fra? 🙂

  Hehe, mange tak Amalie, jeg er også rigtig glad for dem 🙂 Der er så fine!/Isabella

  Kunne ikke lade hver med at kommentere det stole du har!:D det er simpelthen så lækre, min faster har dem også og jeg har sådan lyst til at tage dem med hjem til mig selv hver gang jeg besøger hende!Amalie.

  LEAVE A COMMENT