GALLERIES

  WELCOME TO MY WORLD

  A little glimpse into my daily life

  I feel so blessed

  OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Hej mine kæreste læsere!

  Jeg ved slet ikke hvor jeg skal starte, da jeg er så rørt over jeres response på min flytning til Danmark.
  Min kæreste og jeg er så spændte, og er begyndt at glæde os ekstremt meget.
  Vi har netop opsagt vores lejlighed, så nu er det hele virkelig officielt. Tiden flyver afsted, og før vi når at se os om, er det tid.

  Vi har i tankerne at få alle vores ejendele sendt til Danmark via. et flytte firma, som min mor har hjulpet os med at finde over nettet. Super smart måde, at vi kan få alle vores ting med til Danmark. Ville være så trist, hvis jeg skulle til at sælge mine møbler og alle de unikke items, vi har fundet på diverse 2hand markeder rundt omkring i London.

  Jeg har alt for meget tøj, sådan alt, alt for meget – and I know, det er virkelig et “luksus” problem, så glæder mig til at få sorteret ud og solgt det jeg ikke får brugt.
  Jeg hader at flytte, og synes jeg har flyttet alt for meget de sidste par år. Dog føles det anderledes denne gang, da jeg ved hvad jeg flytter “hjem” til. Min kæreste er en super dygtig kok, og har allerede 2 jobs at kunne vælge imellem når vi kommer til Danmark, hvilket får os begge til at føle os mere tryg ved at skulle flytte. Jeg vil slevfølgelig fortsætte med at blogge fuld tid, og arbejde for Asos selvom jeg bor i Danmark.

  Det at I er så glade på vores vegne, får mig til at føle, at dette virkelig er det rigtige valg. Glæder mig til at blogge om smukke Danmark og mine nye rejser og oplevelser med min mand.

  Hello my dearest readers!

  I do not even know where to start, as I am so touched by your response to my moving to Denmark news.
  My boyfriend and I are so excited and started really looking forward to it.
  We have just handed in our notice for our apartment, so now it’s official. Time flies, and before we know it, it’s time.

  We have in mind to get all our belongings sent to Denmark via. a moving company my mother has helped us to find. Super smart way to do it, so that we can get all our stuff to Denmark. Would be so sad if we had to sell all of our furnitures, and all the unique items we have found at various 2hand markets around London.

  I have too many clothes – and I know, it’s a “luxury” issue, but I am really looking to get it sorted.
  I hate to move, and I’ve moved too much the last few years. Somehow this time it feels different, because I know what I am moving for. My boyfriend is a super talented chef, and he already have two jobs to choose from when we come to Denmark, which makes us both feel more comfortable about moving.
  I will of course continue to blog full time and work for Asos even though I live in Denmark.

  That you guys are so happy on our behalf makes me feel that this really is the right choice. I am so looking forward to blog about beautiful Denmark and my new travels and experiences with my man.

  cc7OLYMPUS DIGITAL CAMERAcc4OLYMPUS DIGITAL CAMERAcc5

  Min familie og det at få en familie selv betyder alt for mig. Jeg er bestemt et karriere menneske med stort K, men at få en dejlig familie, få opbygget et trygt og dejligt hjem, er for mig målet med livet. At kunne få de to ting, til at gå op i en højere enhed.
  Jeg ved, og kan allerede sige nu, at jeg har fundet manden. Jeg er ikke et sekund i tvivl om, at det er ham og jeg der skal have børn sammen. Vi har allerede snakket meget om det, og vi glæder og begge til at få smukke børn sammen.
  Jeg vil så gerne have 3-4 børn og et dejligt hjem, men den tid skal nok komme.
  Vi har ikke tænkt os, at skynde os. Nu vil vi gerne falde godt til i Danmark, komme ud at opleve en masse og rejse sammen. Vi vil gerne købe egen lejlighed i København, og så må vi se hvad tiden bringer.

  En ting er i hvert fald sikkert, at selvom livet til tider kan være imod en, så gælder det om at huske på sig selv. Gøre hvad der gør en glad, arbejd hårdt efter at opnå dine mål og drømme. Det er dig der skal være glad og tilfreds over de valg du tager her i livet. Dette valg med at flytte til Danmark er kun for os, selvom jeg ved mine forældre er ovenud lykkelige over, at vi kommer tættere på dem.

  My family and to a family of my own means the world to me. I am definitely a career woman with big C, but to have a lovely family, build a secure and happy home is for me the goal of life. Being able to get both, and balance it is my dream.
  I know and can already say now that I have found the man of my dreams – I’m not doubting for one second, that him and I are going to have cute kids together one day. I would like to have 3-4 children and a lovely home, but the time will come.
  We are not going to hurry. Now we would like to settle in Denmark, get out and experience a lot and travel together. We would like to buy our own apartment in Copenhagen, and then we will see what time brings.

  One thing is certain, that although life sometimes can be against you, you need to think about yourself. Do what makes you happy, work hard to achieve your goals and dreams. It is you who should be happy and satisfied about the choices you make in life. This choice of moving to Denmark’s is a choice we have made only for us, to build on a feature together, and it feels so right!

  PREV. ITEM NEXT ITEM
  BY:
  Isabella
  ×
  5th maj 2016

  READ COMMENTS -

  5 COMMENTS

  Søde Isabella, det lyder alt så spændende! Jeg håber at I skal have en fantastik time tilbage i Danmark! Sønderjylland er så smukt! Det er i hvert fald dejligt at bo der i et par måneder (eller længere)!

  Katarina x
  http://www.katarina-ahlsson.com

  Lyder som det rigtige valg når ønsket er at skabe en familie på sigt, det er helt sikkert noget nemmere og billigere i Danmark. Alt muligt held og lykke med det!
  Lige et spørgsmål, jeres lejlighed i London kan du afsløre i hvilket område den ligger. Har selv en lejelejlighed derovre, men synes warehouse flats er i en liga for sig ?

  My boyfriend is from Denmark and I want to live there so bad, ever since I met him I am been completely obsessed with everything Scandinavian and love Denmark (my favourite place) but I am from Canada and he has a business here, so I hope someday he wants to move there. So I am very happy for you and can’t wait to see pictures from Denmark!!!

  http://www.inmydreams.ca/

  I agree with every single word that you wrote!!! It’s so important to never stop working on building and following your dreams!
  Also, support and love that your closest people/ family can give you is so precious and one of these things in life that money can’t buy.
  You are a gorgeous girl, young and very inspiring, there’s still so much that you will do in your life and moving somewhere or changing “things up”
  a little is all just a part of your life’s journey. 🙂

  http://lartoffashion.com

  Such a big step, I hope you get along okay! So happy for you and your boyfriend. 🙂

  http://www.ashrealasitgets.blogspot.com

  LEAVE A COMMENT