Items I’m going to bring to India

image

De af jer der følger mig på Instagram samt min my-story, I ved også at jeg så småt er ved at planlægge hvad jeg skal have med til Indien. Min rejse kommer tættere og tættere på, og kan stadig slet ikke forstå, at det er nu på fredag jeg tager afsted. Hånd i hånd med min mor, ud på eventyr! Det bliver en fantastisk rejse. På en måde bliver det skønt, at komme langt væk fra det hele, sådan så jeg virkelig kan få reflekteret over tingene og den drejning mit liv har taget det sidste halve år.

På det sidste er jeg igen begyndt at føle mig meget ensom igen, hvilket dræner mig og mit drive til arbejdet da jeg føler mig tom og ked af det. Det er sådan en følelser jeg har så svært ved et sætte ord på, men det gør meget ondt! Faktisk fylder det nok meget mere inde i mig ind jeg selv tør at indrømme. Her er fredligt, smukt og dejligt men her er også tomt og langt mindre at lave end i London. Jeg syntes jeg skriver om dette ret ofte, men det fylder bare så meget i min hverdag at jeg sådan har brug for at komme ud med det. Heldigvis kommer disse følelser lidt i perioder, så det er ikke sådan så jeg føler mig deprimeret dagligt. Jeg prøver så godt jeg kan at få det bedste ud af hver dag <3

De sidste par dage har specielt været hårde.. Men jeg kæmper mig igennem, og prøver så godt jeg kan, at få det bedste ud af det! Nu har jeg en skøn rejse med min mor at se frem til!

Those of you who follow me on Instagram and my Instagram-story, also know that I’ve started packing and planing what I’m going to bring to India. My journey comes closer and closer, and still I can not understand that it is this Friday I leave. Hand in hand with my mother on an amazing adventure! I know it’s going to be a fantastic trip. In a way, it’s going to be nice to get away from it all, so that I can get to reflected on things and the change of direction my life has taken the last six months.

Lately I have felt very lonely again, which drains me and my drive to work, because I feel empty and sad. It’s a feeling I have a hard time to put it into words, but it is very painful! In fact it probably take up much more inside me than I dare to admit. This is a peaceful, beautiful and lovely place but here is also empty and far less to do than in London. I feel like I write about this quite often, but it takes up so much in my life that I feel like I need to get it out. Fortunately, these feelings come more and more rarely, so it’s not that I feel depressed daily. I try as hard as I can to get the most out of each day <3

The last few days have been particularly hard.. But I fight my way through, and make the most of it! Now I have a wonderful trip with my mother to look forward to!

image image

Nu hvor jeg skal afsted elsker jeg at planlægge lidt på forhånd hvilke looks jeg kunne tænke mig at have på når jeg er afsted, også pakker jeg derefter. Det er ofte om aftenen inden jeg går i seng eller tidligt om morgenen når jeg ikke kan sove, at jeg ligger og får ideer.

Jeg har lige fået en stor ordre fra Urban Outfitters hjem, hvor meget af det er til rejsen. Ovenover ser i mine seje nye høretelefoner samt mit flotte polaroid kamera i guld som helt 100 procent skal med. Jeg har netop i går været nede at købe en masse film til det, sådan så jeg kan skyde løs mens jeg er afsted! Når jeg rejser, så elsker jeg at kunne tage billeder med hjem. Det at det bliver printet lige sekundet efter det er taget, er så charmerende og gør hele oplevelsen spændende og sjov! Jeg har linket til kameraet, de film jeg bruger til samt mine høretelefoner ovenover.

Derudover har jeg pakket min nye bog og mine 2 fine notesbøger samt min kalender med. I mine notesbøger skriver jeg altid ned hvis jeg får ideer til blogindlæg, billeder jeg vil fotografere til instagram, til tider skriver jeg breve og dagbog. Jeg har aldrig brug for at have dem ved hånden, for lige pludselig kommer jeg i tanke om noget eller får en idé, og hvis jeg ikke får den skrevet ned glemmer jeg det typisk igen!

Now sine I’m going, I love to plan in advance what looks I’d like to wear when I’m away, and then make sure they are washed and packed. It is often in the evening before I go to bed or early in the morning when I can’t sleep any more, that I get the ideas.

I just got a big order from Urban Outfitters, and most of the order is for my trip. Above see my new cool headphones and my beautiful polaroid camera in gold, which I’m 100 percent going to bring with me. Yesterday I went to buy a lot of films for it, so that when I am away I do not need to worry! When I travel, I love to take pictures I can bring with me home. I love that polaroids print them just one second after it’s been taken, is so charming and makes the whole experience more exciting and fun! I have linked to the camera, the film I use and my headphones above.

Then I have packed my new book, and my two cute notebooks and my calendar. In my notebooks I always write down if I get ideas for blog posts, photos I want to photograph for my Instagram, sometimes I write letters and diary. I always need to have them at hand, because suddenly I come up with an idea, and then I can not forget to written it down. If I do I typically forget it!

image imageimage image image

Brugte Levi’s shorts er for mig et must have når man skal rejse. De er så behagelige og passer til alt! Perfekte sammen med t-shirts, bikini toppe og så kan man altid tilføje et smart bælte. Jeg har to par, det lyde par som i ser ovenover og så et par i sort. Jeg bliver nød til at pakke dem begge med! Jeg var faktisk rigtig trist da jeg fik dem fra Urban Outfitters sidste sommer, men syntes ikke de sad så godt for mig, da de sad alt for stramt. Jeg valgte at gemme dem, og da jeg så sad og pakkede her den anden dag prøvede jeg dem på, og nu passer de bare helt perfekt! Jeg blev så glad. Juhuu

Den ubeskrivelig seje jumpsuit er bare alt, alt, altttt for lækker!! Jeg er bare knald forelsket! Den sidder lige som den skal og kan nu her styles med sorte strømpebukser, Dr. Martens og en stiktrøje. På min rejse of til sommer vil jeg style den med en t-shirt nedenunder, sommer sandaler og et par seje solbriller. Find direkte link til den ovenover.

Used Levi’s shorts is a must have when traveling. They are comfy, cool and goes with everything. Perfect with t-shirts, tops, bikinis, and then you can always add a belt. I have two pair, one in this light color and another pair in black. I will need to bring them both! Actually I was really sad when I got these from Urban Outfitters last summer, because they didn’t really fit me well. They were a big too tight on me, but I decided to keep them and then the other day when I was packing I tried them on, and now they fit me perfectly! Yay

The extremely cool jumpsuit is my newest bargain! I am so so so so in love with it! it looks amazing on and it perfect for now with black tights a jumper and my Dr. Martens. Later I will style it with tops and t-shirts and bare legs. For my trip I am going to wear them with sandals, bikini tops and a white t-shirt underneath! Find the direct link to it above.

image image image image

De sorte sliders fra Lvylee – deres nye kollektion, og mine brune sandaler er fra ASOS. Begge to nye <3 Tænkte de var perfekte til at gå rundt i, da begge par er super behagelige, nemme at smutte i og det brune par er fyldt med lufthuller og så sidder de godt på foden! Der er omkring 30-35 grader, så det er luftigt og let sommertøj der skal pakkes med. Desværre er de allerede udsolgt fra ASOS, men har linket til mine yndlings sandaler ovenover.

OG hvor skøn er den skinnende kjole ikke lige? Jeg har tænkt mig, at den både skal styles som top og bruges over en t-shirt. Elsker at man kan style den på så mange fede måder. Tænker også, at den bliver kanon flot når man får lidt farve!

The black sliders are from Lvylee – their new collection, and my brown sandals are from ASOS. Both brand new <3 I think they are perfect for walking, they are both super soft, comfortable and easy to jump into and the brown once will allow lots of air to come through. There is like 30-35 degrees, so it’s the airy and light summer clothes I need to bring. Unfortunately they are already sold out on ASOS, but I’ve found some favorites above for you.

AND how great is this shiny dress? I was thinking to both style it with t-shirts and without. I love that there is so many ways to style it! I can imagine how beautiful it’s going to be with a tan.

imageimage image

Denne flettede taske fandt jeg i en genbrug her forleden dag! Jeg havde tænke mig, at jeg skulle have fundet mig en strand taske inden jeg skulle afsted, så timingen kunne ikke have været mere perfekt!
Min kuffert er selvfølgelig overfyldt med langt mere, men tænkte jeg lige ville give jer et lille glims af, hvad jeg har pakket. Resten kommer i til at se på min Intagram og her på bloggen over de næste par uger <3

I found this bag in a secondhand shop the other day! I was even thing for a few weeks that I had to get myself a beach bag for the trip – so I mean, what a great timing?!
My suitcase is of course full of clothes etc. but I just thought I wanted to give you a little sneak peak of what I am thinking to bring with me. The rest you can see on my Intagram or here on the blog over the next few weeks <3

 • FacebookTwitterPinterest

8 Responses to Items I’m going to bring to India

 1. Hej Isabella,
  Jeg kommenterer normalt aldrig på indlæg, selvom jeg dagligt læser blogs, men det her ramte mig lige. Jeg har fulgt dig siden forevigt, da jeg også er fra Sønderborg og har en passion for mode og generelt bare ser op til dig. Jeg har boet hele mit liv i Sønderborg og har altid haft en masse venner og veninder, og holdt mig igang. Nu er det så bare sket, at de ALLE er flyttet til større byer og jeg selv studerer i Kolding, og selvom vi skriver sammen er det bare ikke det samme, som at mødes til en spontan kop kaffe. Min kæreste arbejder her i Sønderborg og jeg elsker Sønderborg som by og har ikke lyst til at flytte.
  Jeg føler derfor tit ensom og får disse “udbrud” af depression som ofte bare varer en dag eller nogle timer. Jeg bliver rigtig inderligt ked af det, og da jeg er en meget perfektionistisk person forstærker det bare det, at jeg ikke føler mig perfekt eller “god nok”.

  Derfor betyder det helt vildt meget for mig, at en jeg ser op til, som dig, skriver sådan noget her! Det får mig til at føle mig mere normal og ikke alene <3
  Så tak! Tak, fordi du er ærlig og ikke perfekt!

  Kram
  Julie

 2. Hej Isabella

  Jeg kan virkelig godt genkende den tomme følelse, du beskriver. Det lyder dog som om, du er god til at reflektere over tingene og samtidig har en masse projekter i gang. Og så har du selvfølgelig din kæreste og din familie tæt på. Jeg ved egentlig ikke, hvad jeg vil sige med det her andet end: Det skal nok gå. Det tager bare tid at finde sig til rette. Hvis jeg boede i Sønderborg, ville jeg virkelig gerne drikke en kop kaffe/te med dig i hvert fald, haha. Kan huske, at du for et stykke tid siden skrev, at du havde inviteret en pige på kaffe, men at det måske virkede for overvældende/for åbent for hende. Jeg synes virkelig, at det var sejt gjort – det burde man gøre noget mere :-)

  Rigtig god tur til Indien med din mor! Det lyder så fantastisk.

  KH Marie, en trofast læser.

 3. Kære Isabella. Hvor er jeg ked af at læse, du føler dig ensom. Ligesom den anden læser er du også hjertens velkommen til kaffe her i Aarhus, hvor jeg bor. Hvis det er London, du savner, har dig og din kæreste så overvejet måske at flytte tilbage? Hvad er det, der holder dig mest i Sønderborg? At bo langt væk fra sin familie er aldrig sjovt, men hvis du ikke grundlæggende ikke føler dig lykkelig i Sønderborg, har du/I så overvejet at flytte til en større (dansk) by? Selvfølgelig er at flytte til en større by ikke ensbetydende med at man bliver gladere og mindre ensom, men hvis du trives mere i storbyen end i en lille by kan det jo godt have en stor effekt på dig i det daglige. Jeg gik i mange år (næsten alle årene jeg læste på uni) efter mit år i Australien og havde virkelig svært ved at finde mig selv og ‘mit liv’ her i Danmark. Den følelse ændrede sig først for alvor, da min livssituation ændrede sig ret drastisk – heldigvis kun til det bedre. Den ændring gjorde bare, at jeg følte jeg virkelig fandt min helt store passion, og som jeg har levet af lige siden. Den største forskel lå dog nok i, at jeg samtidig fik ny vennekreds, og det er i høj grad takket være de mennesker, at jeg har det så godt i dag, og ligesom fandt mig selv i midten af hele kaoset. Du får det bedre Isabella, men ting bare tid. Lyt til dig selv og din mavefornemmelse. Den kan man altid stole på. Mange knus og lykkehilsner til dig, Anne

 4. Hej Isabella
  Jeg blev også ramt af dette indlæg, og hvor kender jeg bare godt ensomhedsfølelsen.
  Jeg læser på uni, og selvom man tænker, at der er neget fest og ballade sådan et sted, så er det bare ikke sådan for mig. Vi har neget få timer og ikke rigtig nogen klasse, så man er bare meget alene – særligt når man ikke lige er fredagsbarstype. For mig ændrede det sig til det bedre, da jeg tog et job ved siden af studiet. Gode kollegaer og en følelse af at være en del af noget – et sted jeg hører til.
  Måske kunne du finde dig et deltidsjob ved siden af dot arbejde med bloggen? Bare nogle få timer om ugen, hvor du laver noget, du godt kan lide? Så er der noget konkret at stå op til og nogle der venter på dig og glæder sig til du kommer. Så kommer du også lidt væk fra hjemmet :)

 5. How come you feel so lonely? You live together with your boyfriend and have an amazing and beautiful dog!
  Of course, it can be shocking to come back from London, where there’s activity always, but I don’t know… personally I’m tired of living in a big city, I can’t wait to go back to my home town, Marbella.

  Discover Bio C’est 7 steps treatment for a natural beauty routine on the blog!
  http://www.mgluxurymarket.com/shooting-a-natural-beauty-routine/

  Have a lovely day! MG

 6. Hello Isabella! This is why I follow your blog (also, because I love your style). You are honest with yourself and with your readers too.
  Yes, sometimes changes are hard but in time you will realize how much you have learnt from this experience.
  Do not forget to have fun in India :)

 7. Hej Isabella

  Hvor er det bare modigt af dig, at skrive om ensomhed – jeg tror, det er en følelse, mange kender, men få sætter ord på. Jeg håber, at du snart får det bedre, og at du får en skøn tur til Indien :)!

 8. Hi Isabella,
  I just wanted to say don’t worry! I also move out from London few years ago and it was a good decision. Now it’ s more peaceful. Maybe I don’t earn as much as I would in London, but I found love and some new friends. There are always ups and downs in our life. I envy you trip with your mom so much ! :) My mom have so much problems in her life right now and I can’ t help her more, can’t rescue her as I would want to. It’s heart breaking and I feel I live with stress and sadness for few years now. But at the end of the day I always think that I’m healthy and people close to me are healthy and there is so much love around me that sometimes I forget. There are always trouble but what I wanted to say is that sometimes it’s ok to say: yes it’s hard. But try to change perspective and maybe look at it different way? I don’t know if that makes any sense to you,? but thank you for your posts. Love them and they keep my smile always ???

Leave a reply